icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
16. mar 2012

@bubacik5 bodaj by, bodaj by, vravím, ja si sebou vôbec niesom istá, takže ani na to nemyslím ani to tak neberiem, začnem sa nad tým zamýšľať keď uvidím jasnú čiarku 🙂 dovtedy budem mať obavy či predsa nepríde mrcha

azzura
16. mar 2012

@gelinka75 ked som ich brala pred rokom 1x tak mi bolo zle, ale teraz to zvladam dobre.

mata_ba
16. mar 2012

@su_san no este to nie je na 100%,ale oproti vcerajsku je to ovela lepsie.... 🙂

@miriamka3 uz aj zajtra bude silnejsie,urcite 🙂 ved HCG rastie kazdym dnom 😉 ale tesim sa na novy testik 🙂

@mistisa no niekto sa maaaa 🙂

miriamka3
16. mar 2012

@mata_ba hej len včera večer a dnes ráno sa mi zdala rovnaká... aj keď teda mala som rôzne testy a včera večer som si nebola istá čo a ako

mata_ba
16. mar 2012

@miriamka3 tak skus teda v tu nedelu..ale to uz budu riadne kolajnice 😉

mata_ba
16. mar 2012
miriamka3
16. mar 2012

@mata_ba hej, v nedeľu isto skúsim, dám info 😉

mistisa
16. mar 2012

@mata_ba cha si neviem zvyknut na tolko placu chacha 🙂 pred tym som dala na linku jeden hrniec jednu misu a bola plna chacha 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ty co nove mojko? 🙂

mel84
16. mar 2012

@mata_ba jeeej, dakujem 🙂 🙂 si poklad 🙂 po nemecky neviem ale ujo google pomohol 😉 a vychadza to tak isto 😉

mata_ba
16. mar 2012

@miriamka3 uz teraz sa tesim 🙂

@mistisa co ti ja viem...ani nic...vytesujeme sa zo svagrinkinho stuplika..predvcerom sme sli ku nim a mamine som ho dala,len ked ho sla okupkat a nakrmit 😀

mata_ba
16. mar 2012

@mel84 nemas za co 🙂 jediny rozdiel tam je,ze ci sa snazite o babo alebo nie 🙂

meggy004
16. mar 2012

dnes je nejaký šťastný deň, tak prajem všetkým, nech je to chytľavé 🙂

mistisa
16. mar 2012

@mata_ba je to krasne vsak? ja sa tak tesim 24.3 mi dojde brat so zenou a malinkym polrocnym synovcekom neviem sa dockat 🙂 a to tam bude aj sestrina 3 rocna tak budem obkolesena detickami 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a snazilkovanie ako pokracuje?

mata_ba
16. mar 2012

@mistisa no teraz nijak,tym,ze ma trapi mykoza...ani som dnes nemerala...ale aj tak mam teraz anovulak,takze nic...uz nech mrsina dojde....

dominika1516
16. mar 2012

@steffi1624 vaaaau tak to bola svadba riadna 🙂 ... no tak ja tiez az ked bude meskat tak spravim test ale nemyslim ze by vysiel moj ocakavany vysledok no nejako nezufam sak treba sa snazit a snazit 😀 raz sa podari a ak nie tak az tak po roku to zacnem nejako riesit skor nie vzhladom na to ze som este pomerne dost mlada nechcem sa nejako tlacit tabletkami alebo behat po vysetreniach to az tak po 25ke 🙂
Skoda ze mas cervenu mna by potesilo keby si oznamila ze uz si dva v jednom 😝

mistisa
16. mar 2012

@mata_ba no pekne mojko takze nic moc co? len to predlzilo zbytocne vsak? hm. ja uz tiez cakam kedy budem konecne po laparke nech sa konecne mozme snazilkovat dalej 🙂

moni1007
16. mar 2012

pekny dnik ako to tu tak citam,tak mam pocit,ze kociek, ktorym sa to uz podarilo je viac ako tych, ktore sa este snazia...vyzera to tu dost pozitivne, dobre, ze som sa k vam pridala. snad sa nakazim 😀 tiez som si teraz pozerala toho Jonasa a vyslo mi to na 8.4. co mam kratko pred mrskou... 🙂

mata_ba
16. mar 2012

@mistisa no neviem..som dnes 29 DC a posledne dv cykly som mala mrchu tak 33-34 DC...ale asi sa posunie...

delideli
16. mar 2012

@bubacik5 : gratulujem maminka 🙂

moni1007
16. mar 2012

a ozaj, vsetkym vam gratulujem 😀 😀 😀

mattuliatko30
16. mar 2012

@fifitko25 jasne..načo čakať..ak tam čosi bude...tak už v krvi to zistia....juuj..teším sa....a čakám na dobré správy po 13tej.....zapnem sa sem hneď 🙂)))

mattuliatko30
16. mar 2012

@mata_ba ahoj....ja som už v tej mojej stálici....37 +1,2sstupne 🙂

mata_ba
16. mar 2012

@mattuliatko30 ahojky.ja som dne nemerala,kvoli tej mykoze...ale urcite anovulak..tak pockam do 34 DC a ked nic,letim k mudr.

mattuliatko30
16. mar 2012

@mata_ba no naprd takto čakať....a to na sprostú mrchu..keď má prísť nech príde..keď nie..nech ani nechodí 😉

steffi1624
16. mar 2012

@dominika1516 to je dobré, že dva v jednom...no dobre rozmýšlať, si ešte mladá, ale zase do 25tky čakať nemusíš 🙂...ale tebe sa to hned podarí, máš mladý organizmus, určite aj tvoj partner je mladý, tak paráda..tak skoro si našla tvoju pravú lásku? Ja som ju našla až v 24..ale stojí to zato

mata_ba
16. mar 2012

@mattuliatko30 no teraz nech len pride,kedze anovulak 🙂 vsak aha www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

nancycka
16. mar 2012

caute, dnes rano som robila test a nic.....je pravda, ze je dvadsiatkovy, hlavne, ze som za neho dala desat eur, ani sa ma nepytal, ktory chcem, az ked som videla cenu, skoro ma svihlo a potom kukam, ze dvadsat.....na desiatkovom bol predvcerom duch, chcela som odfotit, ale ani to nevidno, tak to ani nedam sem......este som nasla jeden desiatkovy, urobim zajtra vecer alebo v nedelu rano, ked neklesne teplota.....a v pondelok k lekarovi, aby som mohla ist v utorok na krv....ja nemozem cakat dlho na potvrdenie, musia mi vysadit tie toxicke lieky na lupus, cim skor to spravia, tym lepsie....ale sama si ich vysadit nemozem, lebo ak nie som tehu, si zbytocne narobim sarapatu, treba si na tie lieky zasa zvykat.....inak graf pokracuje fajn, teplotka sa drzi, cervena nic...
http://www.fertilityfriend.com/home/3a0e00/

miriamka3
16. mar 2012

babule tak som testovala ešte raz iným testíkom...

miriamka3
16. mar 2012

@nancycka ahoj, ja som dnes testovala už 2x a tiež mám slabé čiarky, mám ale 10 -tkový...inak čo som našla tu v albumoch tak baby majú niektoré testíky uplne slabulinké a predsa boli tehu 😕