icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
16. mar 2012

@miriamka3 pekne vidno o chvyľočku to budu riadne koľajnice 😀

miriamka3
16. mar 2012

@vardzikova jáááj no bodaj by, bodaj by...ukázalo mi to slabunkú čiarku na 3 rôznych testíkoch

vardzikova
16. mar 2012

@miriamka3 tak to je super ked testneš o dva dni tak už bude určite silnejšia 😉

miriamka3
16. mar 2012

@vardzikova no už nebudem, doteraz ma to trhalo tak že som už 2x bola dnes v lekárni ... 😀 až v nedeľu, budem sláviť narodky tak by som mala pekný darček 🙂

vardzikova
16. mar 2012

@miriamka3 no ved to bude akurat o dva dni 😀

miriamka3
16. mar 2012

@vardzikova tak tak, pekne to vychádza,len dúfam že bude tá čiaročka silnejšia 🙂

vardzikova
16. mar 2012

@miriamka3 bude neboj sa a podľa tehu kalkulačky ti vychadza ktory tt?

miriamka3
16. mar 2012

@vardzikova jáááj tak keď mi poradíš ako to zistím tak ti poviem 😀 ja som v tomto amatér, ani teplotu som nemerávala, ani nejak nesledovala ovulku, proste nič...

nancycka
16. mar 2012

@miriamka3 si ma ukludnila....mne nikdy nemeskala, ani po vysadeni hak po desiatich rokoch a potom ta vysoka bt, trocha sa mi mota hlava dnes, podla mna je velka sanca, ze mam v brusku navstevu, isto mam len malo hormonov.... 😀

vardzikova
16. mar 2012

@miriamka3 daj si do googlu tehotenska kalkulačka a hned prve by to malo byť alebo počkaj pošlem ti link tam si potom hore zadaš datum poslednej MS a vypiše ti tt
http://tehotenstvo.academy.sk/

nancycka
16. mar 2012

@miriamka3 v nedelu budes slavit narodky? tak to si este rybicka ako ja, ked sa nemylim....ja som oslavila siesteho marca a ked sa zadarilo, tiez to bude darcek k tridsiatke, akurat prveho marca bola ovu 😀

miriamka3
16. mar 2012

@nancycka ja som brala HAK od 18-tky, vysadila som ju v októbri a od januára sme sa snažili. No a mrcha chodila pravidelne,nemeškala nikdy, skôr prišla ešte tak 1-2 dni vopred...no a teraz nič, mala prísť včera ale ani chýru po nej tak som skúsila testnúť

miriamka3
16. mar 2012

@nancycka nie nie, už baran, na tesnotku, slávime v nedeľu ale mám až 21.3. 🙂

miriamka3
16. mar 2012

@vardzikova vyšlo mi podľa toho cca 3tt .. ale potom čumím ako puk.. 😕

nancycka
16. mar 2012

@miriamka3 baran na tesnotku.....ale aj tak vsetko najlepsie a nech nam vyjdu tie darceky 😀

miriamka3
16. mar 2012

@nancycka no bodaj by... 🙂 ty nemáš fotku testu?

vardzikova
16. mar 2012

@miriamka3 v podstate berie sa to že tvoje tehotenstvo trva od poslednej MS ale logicky to vypliva že babo ma ešte iba tyžden ... lebo sa odratavaju dva tyždne či ako to je

fifitko25
16. mar 2012

@nancycka všetko najlepšie dodatočne k narodeninám rybicka, ja som mala 10.3. 30tku a tiež som dostala ten najkrajšie darček 🙂 držím palce, aby ti tam bolo 😉

miriamka3
16. mar 2012

@vardzikova vieš ja preto lebo čo sme tu kedysi s babami riešili Jonáša tak ono to asi vychádza fakt na jeho dátum 🙂
@mata_ba
@vavenecka
@mistisa
ten Jonáš asi fakt zabral 😀

nancycka
16. mar 2012

@miriamka3 dnes rano som skusala odfotit, urobila som par fotiek, ale nevidno nic.....muz hovori, ze tam nic nie je...je tam, ja to vidim, na jasnom svetle, ale na fotke to nevidno...tak som ani nedala....dam zajtra, ked nahodou bude vidno.....moj muz ma neznepokojuje, on nic nevidi, uz starne a musi hodit brila na nos, ked chce nieco vidiet, a ked zabudne doma, v obchode mu musim citat nalepky a navody, ako blby a blbsi 😀

vardzikova
16. mar 2012

@fifitko25 cica a ako sa citiš?

mata_ba
16. mar 2012

@fifitko25 ajoj maminka 🙂 tak ako krvicka?kedy budu vysledky?

nancycka
16. mar 2012

@fifitko25 dakujem, to by bol naozaj najkrajsi darcek.....tak snad tam uz je, uz len nech pekne napreduje, nech uz len pekne rastu tie nase darceky 😀

miriamka3
16. mar 2012

@nancycka môj prvý včerajší večerný som tiež dávala okuknúť mamine a MM a zhodnotili že tam niečo je slabé.. to mne sa skôr zdalo že nie. No a teraz som robila ráno jeden, tam už som videla aj ja a tento som robila asi pred polhodinkou

mattuliatko30
16. mar 2012

@fifitko25 čakááááámeee...na to čo napíšeš 🙂

mattuliatko30
16. mar 2012

@miriamka3 je to tam...uvidíš... 🙂 len nech čiaročka pekne silnie...

mattuliatko30
16. mar 2012

@vardzikova ahoj moja..ako sa máš?...ako si užívaš tehu?....bruško som videla,,,rastie ti pekne.... 🙂

kandee1201
16. mar 2012

@kikaneu no prisla nam dobra ponuka od kamarata co roby kuchyne tak sme ju zobrali.este doroby skrinku.len este chcem preburat taky pult z kuchyne do obyvky tak neviem kedy sa pustime do toho a este treba dat podlahu a kupit varnu dosku 😝

kandee1201
16. mar 2012

@miriamka3 urcite je to v brusku ked uz bol dnes silnejsi blahozelam 😉 a foto nemame?

kandee1201
16. mar 2012

@miriamka3 akoze tym kockam co si pisala vysiel Jonas??? 😕