Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 ved ja netvrdim, ze nie, len hovorim co mi dr. odporucil, to ci si to kupim je moja vec 🙂
@lucecita veď každá kys.listová sa užíva hlavne pre to aby sa znížilo riziko rázštepu chrbtice. a v tehu sú potrebné už aj iné vitamíny - nehovorím že nie. ale listovka je veľmi dôležitá už pri plánovani bábatka.
femibion zlozenie -
Kyselina listová 400 µg
- L-metylfolát 416 µg
Vitamín B1 1,2 µg
Vitamín B2 1,6 µg
Vitamín B6 1,9 µg
Vitamín B12 3,5 µg
Vitamín C 110 µg
Vitamín E 13 µg
Biotín 60 µg
Kyselina pantoténová 6 µg
Nikotínamid 15 µg
Jód 150 µg
@lucecita @gelinka75 @nikinka1111 čaute babenky, ten femibion sa odporúča preto že obsahuje niečo čo pomáha vstrebať kyselinu listovú, čítala som aj o tom pekný článok ale neviem ho nájsť 😒
@gelinka75 inak by ma zaujímlo prečo na žiadnom produkte nie napísané že kys.listová je vitamín B9, biotín B7 a kyselina pantoténová B5 a toto ako aj ostatné vitamíny skupiny B obsahuje obyčajný Bkomplex.. to sa netýka len femibionu
@nikinka1111 no tak to by aj mna zaujimalo, tiez som pozerala Bkomplex, lebo ho beriem, ani tam to neuvadzaju
@nikinka1111 nhoo tak uz som tuu ... to brusko sa nejako stupnuje .... neviem a miestami sa pozastavim ze mi pride cudne .. neviem ci si to namyslam ...
@gelinka75 reklamné ťahy- ako pri všetkom ale to zloženie určite nie je zlé 🙂 . možno ho aj ja budem papať ak budem tehu a doktor bude trvať na femibione🙂
@momamo mne bolesti v podbrušku už našťastie prešli
@nikinka1111 🙂 tak to som rada .... chystas sa niekedy aj teraz spravit test ..??? 🙂
chcela by som mat na grafe taky implantacny skok dole a do zajtra by som mohla mat vyskok o par stupnov 😀 😀 aky pekny graf by to bol
@momamo počkám ešte aspoň 2 dni 🙂 dlhšie asi nevydržím. a možno aj zajtra ráno aj keď viem že bude negatívny ešte 😠
@nikinka1111 tak ti budem velmi drzat palce,dufam ze si potom na mna spomenies a prekvapis peknou spravou, silno ti drzim palce ..
@momamo jasné že to sem hneď zavesím 😀 😀 😀
@nikinka1111 tesim sa ...
@purina12345 tá zázračná látka je metylfolát - účinná forma kys.listovej alebo ešte inak 5 methyl THF. nachádza sa taktiež v listovej zelenine, orechoch, brokolici, pomarančoch, rajčinách, uhorkách, strukovinách, kvasniciach, v pečeni. jasné ak je jej nedostatok, treba ju doplniť.
@nikinka1111 no práve a ja som ten prípad 😒 tak ja ju radšej užívam lebo istota je guľomet 😀
ale sa ti robí pekná priamka 🙂
@purina12345 ahojcek, co povies na moj klesajuci graf? 🙄
@purina12345 jasné keď si si nie istá, tak radšej bra´t tú umelú. ja som zas taký malý blázon do zdravej výživy a bio potravín 😀 . a ten môj graf ma vytáča neviem či je to dobre alebo zle 😀
@gelinka75 zaujímavé, ešte som taký nevidela, ale viem že môže v kľude raz klesnúť aj pod líniu, tak nech len zajtra krásne vyskočí 😕 ja som už pod čiarov a mrcha nikde http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
@nikinka1111 tak to je super že sa tak zdravo stravuješ, ja mávam také len chvíľky ale dala som sa na tie ľanové semiačka tak aspoň niečo 😀
tvoj graf je úplne v poriadku, meriaš dvojdesatiným?
@purina12345 no uvidime zajtra rano, minuly mesiac som mala vyssie teploty, ale viac som behala v noci na wc, mozno preto 🙂 alebo fakt nebola len nejaka polovicna ovu 😀
caute baby tak ja mam asi 5 dni DPO držte, už sa neviem dočkať kedy si spravím testík prvý. Len sa bojím toho sklamania 😒
@purina12345 nie, mám len obyčajný. ale zvyknem odmerať dva krát a výsledok je v 99% rovnaký a značím vždy prvý nameraný výsledok

@gelinka75 také isté vitamíny ako aj iné značky. ale to je osobná vec a slobodné rozhodnutie každej ženy čo bude užívať.