Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Dievčatá, meranie teploty, čajíky a vitamíny - toto všetko máte od úplného začiatku ako ste sa začali snažiť o bábätko?
@vardzikova víkend bol fajn ako vždy, len rýchlo zbehol 🙂 a čo tvoj?
och dievčatá 🙂 pred chvíľou som dočítala mail od spolužiačky z výšky a čakajú bábätko 🙂 už mesiac 🙂 tak sa teším, že aspoň niekomu sa podarilo 🙂
no gratulujem, snaď sa aj nám podarí aj ked to vyzerá že sme to tento mesiac minuly ☹ neva idem merať teplotku a snaď to pomože...Vy meráte kde teplotu v puse či v pipine??
@lulu939075 ja v pipinke 🙂
@kikaneu A vies mi poradit ja to mám všetko iba z netu, bolo tam písane že v pipine si máme začať merať až po mrche. Tak čakám snaď do týždna dvoch sa dostaví. Alebo mám začať hneď? A potom mám merať aj cez mrchu?? 😖
@lulu939075 ja som začínala až po mrche, ale tento druhý cyklus som merala aj počas, chcela som videť čo robia hormóny 🙂 a môžeš začať aj hneď, ak chceš 🙂
Baby poradte ešte ohladom ovu testu, robila som si ho v piatok poobede a mala som dve silné rovnaké čiarky, t.z. že som mala ovuláciu? A robila som si ho aj dnes a už som mala iba jednu čiarku čo to znamená??
ahojte a pls aj mne poradte ohladom ovu testov. som 7DC a mam doma 5 ovu testov, ako si ich mam rozlozit, aby som tu svinuchu ovulatu chytila? ovu mi prichadza dost skoro po MS, myslim ze medzi 10-12dnom, ale to su dni, kedy asi najviac vnimam hlien, este nie som macher na jeho konzistenciu, studium konzistencie ma caka az tento cyklus 😀 😀 😀 sups sem s radami
@lulu939075 pravdepodobne ovu prebehla cez vikend
@palculienka2011 : ja som to robila tak, ze 2 dni pred predpokladanym najskorsim moznym terminom ovu som urobila prvy a kedze bol negativny, dalsi som urobila za 2 dni, predpokladajuc,ze najblizsich 24-40 hodin ovu nebude (ale teoreticky by to mohlo ujst), 3. den bol slabo pozit., 4 den pozitivny a viac uz robit nebolo treba..kazdopadne som si pauzu pri nerobeni testu poistila snazenim 🙂 5 testov ak poznas pribliznu dobu ovu,by ti malo bohato vystacit..
@delideli ahoj 🙂 my sme mali ovu v jeden deň 🙂 aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@delideli daaakujem, takze povedzme zajtra by som mala skusit testnut, ked nic, stvrtok a takto pokracovat, jop? no a medzitym si to poistime samozrejme 😎 😎
dakujem, da sa uz cakam, na toho dokiho v stredu 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 : ja som to tak skusila 🙂
najhorsie je, ze na mna daco ide, total nachcipana som a ked som prechladnuta, tak mam ciry vodnaty vytok no a sa bojim, ze mi to moze prekazit cele plany 😒
@monamo: tak ja uz beriem treti mesiac kyselinu listovu a v sobotu som si kupila aj vitamin E. Hoci pocula som, ze uzivanie vitaminov v umelej forme nemusi byt vzdy to prave. Tak neviem ci v tom mam pokracovat. Inak ovulaciu som si zacala merat minuly mesiac prvykrat a vyzera to, ze mi prichadza celkom pravidelne, v strede cyklu.
Ale mam otazku k tym semiackam, kolko toho by som mala papat? a co to vlastne ovplyvnuje. Viem, ze trosku hlupa otazka, ale zatial som o tom nic nepocula
@lucecita Dikes 😀 aj tebe to z celeho srdiečka prajem 😎 , normalne sme sa potom s manželom smjiali na tom že sme keksikovali cely vikend pomali ako zajace 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale chutilo nam to takže parada. Dnes som bola konečne u kaderničky - konečne , vid.foto 😀 niekedy som bola uplna bruneta ale po čase ma to omrzelo a asi pol rok som taka akože blondínka 😅 , dnes som si skusila ovu test ale akosi mi to nevyšlo lebo mala som iba jeden pasik červeny skôr iba ružovy tak neviem či je to vlastne tak dobre alebo urobiť si ešte jeden?
@kikaneu môj víkend bol uplne perfektny mali sme na vikend take dvojročne dievčatko no uplne chutne krasne , bolo uplne neskutočne. A tie hlašky napriklad na opicu hovori topica a na motýlika hovori tomilik. Joj normalne ma dostala. A teraz mi normalne chyba 😢
@vardzikova jeeej som ta ani na fotke neopoznala, kazdyyy den je zo mna inaaa zena 😀 😀 😀 predtym si nejake kucery mala, nie?
@palculienka2011 Ok tak dajme tomu ze prebehla, do akeho casu od ovu sa oplati snažiť?? Možno začiatočnícka otázka, ale som s toho všetkeho mimo 😒
@palculienka2011 moja kučery boli len take akože s kulmou urobene ale moje prirodzene vlasky su rovne a teraz aj blond 😀 😀 😀 ale tento novy image sa mi pači aj manželik ma pochvalil aku ma peknu manželku a že to oceni večer 😀 😀 😀 😀 tak som zvedava čo to bude 😎 😎

@kikaneu no to nevyzera dobre, snad ti nedaju atb, ale zas co ine by ti nato dali 😖