icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
20. mar 2012

@azzura no to uz budes mat narok na trochu stresu :-P ale len trochu,nech to IUI prebehne hladko a bez problemov 😉

gelinka75
20. mar 2012

@mistisa podla mna kontroly chodia na ine diagnozy ako tie suvisiace s tehotenstvom, ved tehu si nikto nevymysli ked sa chce ulievat 😀 😀

mata_ba
20. mar 2012

@mistisa ahoj moja.ako? 🙂

mata_ba
20. mar 2012

@gelinka75 nastudovane to nemam,ale mysim si,ze by to malo byt normalne a nemali by to kratit...ale to si len ja myslim...

azzura
20. mar 2012

@mata_ba 😀 😀 😀 dakujem, že si možem dovolit trochu stresu 😀 😀 😀 😀 ale nerucim za seba...ja ked zacnem stresovat tak nepoznam konec 😠

azzura
20. mar 2012

@gelinka75 cau, ty co zistujes dopredu 😀 😀 😀 co pojdes na rizikove

gelinka75
20. mar 2012

@azzura xixi vsak co nemozem vediet ako to chodi? 😀 😀 ja si myslim, ze pojdem na rizikove, budem donutena okolnostami, ale este je to vo hviezdach, ved sa to nemusi podarit, ale dobre mat infosky co a ako 😉 😀

mata_ba
20. mar 2012

@azzura ale tak ja sa ti necudujem...aj sestra bola hotova..a nakoniec to nebolo take zle 😉 ale moc ti drzim palce...

mata_ba
20. mar 2012

super ☹ vracanie a nafuknute brucho je spat 😠 😠 😠 a este aj chripka na mna lezie ci co to ☹ ach jaj...

mistisa
20. mar 2012

@gelinka75 hlavne na chripky a krize a zlomeniny a pod.tatino je s krizami doma uz mal 3 kontroly.ked som marodovala s tym zapalom v maternici som bola vyse mesiaca doma a tiez mi nikto neprisiel 🙂 😉 😉 😉

mistisa
20. mar 2012

@mata_ba ahojko ja vselijako ledva som dva krat na WC dobehla co je mrsina tak strasne silna ☹ 😠 😠 😠 akurat som vysla zo sprchy a to som bola uz druhy krat ☹ a to je pol desiatej .a ty co mojko citam ze ti je zas divoko? a coze prosimta? 😒

bulik30
20. mar 2012

Babule mrška dorazila :(

mata_ba
20. mar 2012

@mistisa chudatko ☹ esteze si aspon domka...lebo neviem si predstavit,co by to bolo,keby si musela trcat v robote ☹ a hej,neviem co to...vcera vecer som zostala taka nijaka a cely den mi bolo chladno..teda chvilu chladno,chvilu teplo...a dnes to iste...brrr

mata_ba
20. mar 2012

@bulik30 moja,to ma mrziii ☹ ale ide jar a hormony sa pekne zobudia a bude fazulka 😉

aknedz
20. mar 2012

@mistisa @vardzikova ahojte kočky, trochu vás čítam a chcem len podotknúť, že ja som s tehotenstvom doma od januára a vo februári som mala kontrolu...teraz už chodia, asi hlavne tým, čo si platia DNPO lebo sa im to v novom roku akosi rozbehlo s tými PNkami a majú ich stráááášne veľa, aj v správach to dávali, že tie, ktoré nestíhajú byť tehotné, tak sa hodili aspoň na PNku aby to DNPO nejako využili, keď si ho už platili - preto sprísnili kontroly....ja ale tiež tajne dúfam, že to bola prvá aj posledná kontrola...od10:00 do 12:00 mám vychádzky a prišli 12:20 😅 deň predtým som o takom čase ešte bola na nákupe 😨

azzura
20. mar 2012

@gelinka75 xixi, som si z teba len utiahla. Jasne že treba zbietat dopredu informacie, čo ked sa zidu. Co trepes, že to nevyjde 😠 vyjde a mozno hned 2jicky 😀 😀 😀

mistisa
20. mar 2012

@mata_ba no veru asi by ma kleplo tam fuj 😠 😠 no mojko na teba fakt cosi lezie tusim a chlap to neni 😀 😀 ja dnes nejako kahrnam ale nesmiem ochoriet nech mam tu laparku za sebou uz 🙂 sa pekne zababuskaj a vypot sa 🙂 ci si v robotke?

azzura
20. mar 2012

@mata_ba dakujem

franzziska
20. mar 2012

@aknedz a preco si doma? mas problemy v tehotenstve???

simona161
20. mar 2012

@mistisa , @vardzikova, tiez vam len chcem napisat, podobne ako @aknedz, ja ked som bola tehotna, tak mi prva kontrola prisla hned po prvom tyzdni co som bola PN a chodili casto, v roznom case dna ... takze urcite si nemyslim, ze tehulkam kontroly nechodia 😉 ... a to som bola tehotna pred 4 rokmi, vzdy chodili kontroly aj tehulkam ... aj kamoskam, co su tehotne teraz kontroly chodia ...

mata_ba
20. mar 2012

@mistisa ano,ano,makam..ale zajtra zostanem doma aj keby co bolo...a chlap to veru nie je..aj ked by ma najradsej ziedol,ze uz tyzden nic kvoli mykoze,tak sa kazdy den len vypytuje a provokuje 🙂
a ty sa teda tiez utekaj preventivne zababusit...nie ze ochories!

@azzura niet za co 🙂

mistisa
20. mar 2012

@aknedz ahojko no oni ked idu tak ide tak este som u nikoho nepocula ze by prisli cez vikend alebo poobede to su radi ze maju volno a neni su zas az tak dobre platene aby vo svojom volne chodili na kontroly si aspon myslim teda 😀 😀 😀

gelinka75
20. mar 2012

@azzura no bodaj by si mala pravdu 😀 😀 ale je tam dusicka, ze co ked nie, ved to poznas 😀 😀 som zvedava co ti povie doky zajtra 😝 😉

mistisa
20. mar 2012

@mata_ba no veru nerada by som.som rada ze mrsina dorazila tak ako mala a neposunie laparku a este nedajboze ochoriem.to by som bola asi nestastna 😠 😠 😠 😠 😠

simona161
20. mar 2012

@mistisa , mojmu bratrancovi, ktory bol PN kvoli zlomenej ruke dosla kontrola 18.15 🙂

mata_ba
20. mar 2012

@mistisa tak pekne lahnut do postele,zakryt sa az po usi a cajikuj...

azzura
20. mar 2012

@gelinka75 vsak aj ja som tak, že musim mysliet aj na zadne vratka...co ked nevyjde, ale zatial to nechcem riesit dokial nevycerpam vsetky moznosti. Zajtra dam vediet, idem na 11hod a potom sa vratim do prace. Necitim si vajecniky, tak sa bojim ci tam nieco vhodne narastlo....odkedy pijem alchemilku tak mi zacinaju vymyzat akekolvek bolesti....mrchovske su super, ale tie ovulacne mi chybaju, takto nemam prehlad ako som na tom 😠

franzziska
20. mar 2012

@azzura drzim ti palce 😉 😉 😝

gelinka75
20. mar 2012

@azzura vsak mas lieky tak isto daco narastlo 😉 to by bolo super, keby sme videli do seba co tam mame a co nie 😀 😀 mne je tak divne z tej antiky, akoze kebyze nechcem byt tehu tak sa nato vykaslem, pijem aj gynastan a beriem vitamin B

gelinka75
20. mar 2012

@franzziska ahoj a ty ako s novym dr. poriesili ste nieco?