Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
super ☹ vracanie a nafuknute brucho je spat 😠 😠 😠 a este aj chripka na mna lezie ci co to ☹ ach jaj...
Babule mrška dorazila :(
@mistisa @vardzikova ahojte kočky, trochu vás čítam a chcem len podotknúť, že ja som s tehotenstvom doma od januára a vo februári som mala kontrolu...teraz už chodia, asi hlavne tým, čo si platia DNPO lebo sa im to v novom roku akosi rozbehlo s tými PNkami a majú ich stráááášne veľa, aj v správach to dávali, že tie, ktoré nestíhajú byť tehotné, tak sa hodili aspoň na PNku aby to DNPO nejako využili, keď si ho už platili - preto sprísnili kontroly....ja ale tiež tajne dúfam, že to bola prvá aj posledná kontrola...od10:00 do 12:00 mám vychádzky a prišli 12:20 😅 deň predtým som o takom čase ešte bola na nákupe 😨
@aknedz a preco si doma? mas problemy v tehotenstve???
@mistisa , @vardzikova, tiez vam len chcem napisat, podobne ako @aknedz, ja ked som bola tehotna, tak mi prva kontrola prisla hned po prvom tyzdni co som bola PN a chodili casto, v roznom case dna ... takze urcite si nemyslim, ze tehulkam kontroly nechodia 😉 ... a to som bola tehotna pred 4 rokmi, vzdy chodili kontroly aj tehulkam ... aj kamoskam, co su tehotne teraz kontroly chodia ...
@gelinka75 vsak aj ja som tak, že musim mysliet aj na zadne vratka...co ked nevyjde, ale zatial to nechcem riesit dokial nevycerpam vsetky moznosti. Zajtra dam vediet, idem na 11hod a potom sa vratim do prace. Necitim si vajecniky, tak sa bojim ci tam nieco vhodne narastlo....odkedy pijem alchemilku tak mi zacinaju vymyzat akekolvek bolesti....mrchovske su super, ale tie ovulacne mi chybaju, takto nemam prehlad ako som na tom 😠
@azzura drzim ti palce 😉 😉 😝
@franzziska ahoj a ty ako s novym dr. poriesili ste nieco?

@azzura no to uz budes mat narok na trochu stresu :-P ale len trochu,nech to IUI prebehne hladko a bez problemov 😉