icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
19. mar 2012

@lucecita mám fofry posledné dni 😀 energie veľa, ale nič nestíham 😝 dobrú noc, ok, vidíme sa 🙂

lucecita
19. mar 2012

@kikaneu no som si všimla, ale aspoň sa nenudíš 😀 papa

e.l.i
19. mar 2012

ahojte tak my mame po spg.... dr. hned kukala do mikroskopu ...a ukazala mi malichbojovnikov.. joj mi bolo smiesneze z toho moze vzniknut male mimino.... neuveritelne... ale skonstatovala ze pohyblivot vyzera dobre ..ale komplet vysledky budu az vo stvrtok....tak sa tesim ze aspon muzik je ok.....
len mam strach ze ako som ja na tom 😒

fifitko25
19. mar 2012

@e.l.i jeej mne to neukazali 🙂 držím palce, aby si aj ty bola ok 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
mattuliatko30
20. mar 2012

Pekné ránko želááááám....dúfam,že dnes bude slnečný deň...
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
😉 😉

vardzikova
20. mar 2012

@mattuliatko30 Ahoj cicuš 😀 tak dnes to vyzera že bude krásne u nás včera po obede pršalo 😖

mattuliatko30
20. mar 2012

@vardzikova aj u nás trošku včera sprchlo..ale maličko..ale nebolo až tak teplo..fučal studený vietor...ako bábenko?..kedy ideš zase na ultrazvuk?..až v 20tom TT?

mel84
20. mar 2012

ahojte babulky 🙂 tak ja mam dnes super naladicku, podla hlieniku sa zda, ze ovulka presne naskocila, tak uz sa tesim na kramose o dva tyzdne a ide sa snazilkovat 😀

mel84
20. mar 2012

@vardzikova ahooooj 🙂 aka bola prechadzka v piatok? ako mm, uz ste sa udobrili?

mata_ba
20. mar 2012

@mattuliatko30 ahojky,veru aj tu v PN to vyzera pekne 🙂 ja dnes takto www.fertilityfriend.com

@mel84 ahoooj,no tak super,ze si takto okej 🙂

mattuliatko30
20. mar 2012

@mata_ba ahoj nedá sa kukuk graf..dala si to zle 😉

vardzikova
20. mar 2012

@mattuliatko30 tak u nas pršalo cele po obedie takže to bolo take na prd ale mne to veľmi nevadilo lebo som chodila po obchodikoch a kupovala vecičky 😀 , babo sa ma určite skvelo už sa neviem dočkať kedy ho opať uvidim na dalšie sono idem až v 20 tyždni ale na kontrolu na buduci tyžden v piatok 😖

vardzikova
20. mar 2012

@mel84 ahooj prechadzka bola super krásne bolo teplučko 😀 s mm už dobre seka dobrotu len neviem dokedy 😀

azzura
20. mar 2012

ahoj baby

mata_ba
20. mar 2012

@azzura ahoooj...co noveho?uz si kludnejsia? 🙂

franzziska
20. mar 2012

@azzura ahojky 🙂

vardzikova
20. mar 2012

Baby ako to vlastne je som na PN už treti mesiac a ešte mi nebola kontrola? to tehulkam nechodia kontroly alebo ako?

azzura
20. mar 2012

@mata_ba ahoj, dnes je to uz lepsie 😉

azzura
20. mar 2012

@franzziska ahojko, az zajtra idem na folikulimetriu a dozviem sa podla toho co uvidi, že kedy dojdem na IUI...sa to vlece od kramov 😒

azzura
20. mar 2012

@vardzikova cau cica, chyba ti kontrola....mam ti nejaku poslat 😀 😀

vardzikova
20. mar 2012

@azzura nie cica nechyba mi kontrola len niekto mi raz vravel že tehulkam kontroly nechodia tak asi natom niečo pravdy bude 😀 vieš chcem skočiť do obchodu kupiť si jednu košieľku ale nechce sa mi čakať do 15:00 tak pojdem teraz ...

mata_ba
20. mar 2012

@azzura no,tak je to spravne..dobre dievca 😀

azzura
20. mar 2012

@vardzikova jasne, chod teraz. Fakt? tehulam nechodi kontrola 😉 dobre vediet do buducna 😀

azzura
20. mar 2012

@mata_ba bude stresovat od zajtra, ked mi povie termin 😀 😀 😀 😀

mattuliatko30
20. mar 2012

@azzura ahojček..ako sa máš?...čo nové?

azzura
20. mar 2012

@mattuliatko30 ahojko, dnes este vsetko po starom 😕

gelinka75
20. mar 2012

baby ako to je ked si PN az do nastupu na matersku, vyplacaju potom normalne? alebo to nejak kratia kvoli PN, mate to nejak nastudovane?

mistisa
20. mar 2012

@vardzikova ahojko moja sestra bola cele tehotenstvo na PN a nikto jej neprisiel 🙂 a svagrine tak isto nikto neprisiel.a tiez bola celych 9 mesiacov doma. 🙂 😉 😉 😉 😉 a co mam kolegynu tiez je doma uz 4 mesiace tehotna a tiez jej nikto neprisiel 🙂 ved by ta slahlo byt furt doma. 😒 😉 😉 😉