Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova dajte pozor na odreniny 😀 😀 😀 😀 😀
@lulu939075 teraz som daco vygooglila, ze spermia je schopna oplodnit vajicko do 17hodin od ovulacie
Baby, zajtra mame s mm 5 vyrocie od zoznamenia. to by bolo krasne splodit prave v tento den nasho prveho potomka. len skoda, ze plodne dni su este daleko ☹
@palculienka2011 Dakujem ... a určite dame 😀 😀
@vardzikova poznám to 🙂 aj my máme také rozkošné dievčatká v rodine 🙂
@kikaneu joj baby začinam mať depku .. chcem babyyyyyyyy ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@ivka228 ale ved to môžte skušať vždy nemusite keksikovať len cez plodne 😀 😀 😀
@vardzikova aj ja mám také stavy niekedy 🙂 ale teraz som v pohode 🙂
@vardzikova a chcem a chcem a chcem 😀 😀 😀 😀 co si ufnukana, sak zamiesim a bude (skor ci neskor) 😀 😀 😀
@kikaneu fu tak ja teraz akurat niesom v pohode , ten vikend ma naozaj utrvrdil v tom že už to jednoducho chcem 😢 , ako to baby nieje moje ale som si ju neskutočne obľubila normalne mi chyba 😒
ja sa skor nudim, dni mi idu pomaly a to este ani ovula nedosla, neviem ako dozijem obdobie do ocakavanej MS, teda nie zeby som nemala co robit, ale brutal sa mi nic nechce, len sa valam, do pc cucim, po robote som taka zdrata, zeby som sa zahrabala pod perinu a ulozila sa na zimny spanok 😀 😀
@palculienka2011 no jasne ale ja chcem teraz 😠 lebo dlhšie to už asi nevydržím 😖
@vardzikova v tomto je dobra moja robota, cely den s malymi drobcami, tak sa mozem vysantit dosyta a tato potreba je ciastocne uspokojena 😀 😀
@palculienka2011
@vardzikova to asi všetky sme teraz také unavené....to nebude náhodou nejaká jesenná únava? aj ja chcem, a viem to už dlho, a povedala som si, že tomu nechám voľný priebeh, neriešim 🙂
dobrú noc všetkým 🙂
@vardzikova: no ked bude romantika vecer, tak nie som proti ani mimo plodnych
@vardzikova joooj moja, jasne ze vydrzis, minimalne este 9 mesiacov kym neporodis 😀 😀 😀 promin, zabudla som tvoj cyklus, jak ste na tom teraz?
@kikaneu aj tebe dobruuu
@vardzikova: tak by som ti dopriala babo, aj vam oststnym. uz davno sme nikomu negratulovali, ktora je nablizie k tomu, aby nedostala mrchu?
@ivka228 to je inac fakt, uz dlho ziadna tehula...ja sa hlasim asi ako posledny pan na holenie 😀 😀 😀 kto da viac?
@palculienka2011 tak to maš potom super aspon do určitej miery si uspokojena 😀
@kikaneu no ale mneje tažké neriešiť to , aj tebe dobru noc 😎
@vardzikova sranda je napr.to, ze ked si ja seba predstavujem ako mamu, furt sa vidim len ako mama novorodenca, pripadne max. 3rocneho...neviem si predstavit, ze raz budem velka a budem mat doma 15rocneho pubisa 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 momentalne sme natom tak že sa snažilkujeme 😀 , tak 9 mesiacov bude v pohode lebo viem že mam v sebe maleho drobčeka ale teraz , naozaj dnes mam neeeskutočnu debku take niečo som už dlho nemala 😒
@ivka228 jooj baby ešte že vas mam lebo depkujem každy jeden den 🙄 , no tak to maš pravdu s tou gratulaciou ,, stale čakam ktora napiše že ma //a zatiaľ nič ..
@vardzikova tak najlepsie bude zalahnut, nech uz je po dnesku a po dnesnej depke 😉 ja tak idem ucinit, nech som rano cerstvaaaa, uz len 18pracovnych dniii do vianoc, holahej, piseme si zajtraaa, doovulovania 😀
@vardzikova kocka z teba 😉 aj my sme boli jak zajacikovia, ale dneska mi povedal, ze az zajtra 😀 😀 😀 😀 😀 tak dnes nicto nebude...a ovutestoch neviem nic moja, takze ti neporadim, aj keby som rada poradila...
@palculienka2011 tak to maš pravdu, najlepšie bude isť spať 😒 aj ked manželik mi dnes ešte niečo sľubim tak som zvedava 😀 , dobru nocku ti prajem a pokecame zajtra
@lucecita Dakujem 😀 snažim sa 😎 . Tak sa mu ani nečudujem potrebuje si asi oddýchnuť 😀 .

@lulu939075 myslim, ze su tu fundovanejsie nez ja, co ti daju odpoved, ja sa zatial len ucim 😀 😀 ale ak bola ovu cez vikend, tak max. dnes by som to este poistila a asi to uz potom nema vyznam. halooo, odbornicky, kde ste?