Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova Tak ja mám výplatu cez 500 euro, takže to by som už pocítila ten rozdiel...
@vardzikova sla by so do toho isto, ale uz teraz sa klepem od strachu. ja sa bojim narkozy. som astmaticka a bojim sa, ze s anepreberiem 😖
ja somt aky bojko
@luciok tak ale ja ten rozdiel necitim až nieak extra ... alekeby som mala taku vyplatu ako ty tak by som asi tiež radšej chodila do prace
@anett6212 neboj moja ... doky by ta určite neposielal na niečo čo by ti mohlo uškodiť
@vardzikova idem ti to skusit poslat
@vardzikova Nohavice som kupovala u číňana, pretože v tehu obchodoch majú cenu okolo 40eur za jedny rifle a ja som si za to kúpila troje - rôzne typy (mám v albume - Čo už máme...) A na to "krátke" obdobie mi to stačí 😉
Čo sa týka materskej, tak keďže si platíš DNPO, tak na to nemá žiaden vplyv, materskú budeš mať maximálnu 😉
@vardzikova Veď vravím, že mne to robí dosť veľký rozdiel. Ale zas keby som musela kvôli bábätku, tak na PN určite ostanem..
@vardzikova ja viem. ale ja som neskutocny bojko, ked sa ma nieco na mne robit. ale prezijem to nie???? len dufam, ze ten duphaston mi pomoze a nemusim nikam chodit. a je tu nova tehulka?????
@aliaxa čakam 😀
@vardzikova fotky mi nejdu do albumu neviem preco
@aknedz som sa zľakla či mi to potom nieak nezpriemeruju ked som na PN a to mam teraz len 300e, idem pozrieť do tvojho albumiku
@luciok ked nemusiš tak do robotky chod lebo to by si prišla o dosť penazi
@vardzikova No, práve som si pozerala výpis, ako výplata príde, tak hneď aj odchádza na splátku úveru a do stavebnín
Ahojte BABENKY, idem od doktora. robil mi sono. vsetko nasvedcuje tomu ze som tehotna, ale nechcel povedat na istotu, lebo to ma len 3 mm. hovoril, ze o tyzden by to bolo vidiet...a potom si rozmyslel, ze mam prist radsej o 10 dni, lebo to uz moze pomerat a zistit ci nejde o viacpocetne tehotenstvo 🙂
@aknedz a to v činaku predavaju aj tehu nohavice?
@vardzikova no na to som sa tiež pýtala ale povedali mi že nie, pretože si v podstate stále zamestnaná a máš priznaný ten istý hrubý príjem ako máš v zmluve...krátená si vlastne teraz za to že si PN - tým, že dostávaš 55%
A ešte aj to DNPO urobí svoje, takže by si mala mať materskú okolo 700e (zaokrúhlene)
@bubacik5 ahoj cicuš tak to je super tešim sa 😀
@vardzikova vsak tie fotky mi tam nejdu pise mi ze chyba
@vardzikova ano, síce u nás v meste som našla len jedného ale v Trenčíne mali celkom dobrý výber 😉 tak skús pobehať aj u vás a popýtať sa
@aknedz tak to by bolo uplne super 😉
@aliaxa tak to bude asi osud alebo čo 😀
@aknedz no tak to budem musieť pobehať ... len keby sa mi tak chcelo ako sa mi nechce
@vardzikova sice len na pol roka ale ano ja sa tiež na to teším :D to bude zatiaľ môj najvyšší príjem 😀 😝
@aknedz pf to ja by som tu o takej vyplate tiež mohla len snivať 😠
@vardzikova no u nás to tiež nie je bohviečo s platmi....
@vardzikova ahojky mojka, jj hej, ale ja som to chcela vediet naistotu 😀 povedal mi to co som vedela 😀 kto bude cakat 10 dni este? 😕
@aknedz a tebe priznali aj peniažky z DNPO?

@anett6212 moja ale keby ti to mohlo pomôcť tak prečo by si to neabsolvovala... trošku by si postresovala a potom by bolo dobre 😉 , ja sa mam už vyborne negrcam konečne 😀