icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aknedz
21. mar 2012

@vardzikova tak tak, ja tiež také voľnejšie už teraz 😉 Želám príjemný a vydarený nákup!

vardzikova
21. mar 2012

@aliaxa mojka tvoj drobček sa ešte ukryva ale neboj on ochvyľočku vystrčí rožky ja som vždy chcela mať male brušinko aby som ho potom pred sebou nemusela tlačiť s furikom ...takže bud rada 😉

luciok
21. mar 2012

@aliaxa Asi máš len inú stavbu panvy, možno je širšia. Jedna moja známa keď bola tehotná, skoro vôbec to na nej nebolo poznať asi do 6 mesiaca... Je to individuálne

anett6212
21. mar 2012

Ahojte dievcata. uz som tu dlho nebola. je nieco nove???? pribudla nova tehulka?????? ja som bola vcera u doktora a nasadil mi duphaston. dal mi 3 balenia. a ak nezaberu, tak pojdem na laparoskopiu. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

vardzikova
21. mar 2012

@luciok ja trička nerada nosim ... ja mam radšej take voľnejšie kupila som si košieľky davala som ich tu včera len neviem na ktorej su strane...

aliaxa
21. mar 2012

@vardzikova no ja neviem dufam ze rastie ale ja som mala vzdy brusko nikdy som nebola chuducka mozno to bude dlhsie trvat

luciok
21. mar 2012

@vardzikova Nenosíš tričká??

vardzikova
21. mar 2012

@luciok su na strane 1570... tak nosim trička ale nemam rada ked to mam obtiahnute a teraz je to obtiahnute

vardzikova
21. mar 2012

@aknedz dakujem mojka tie košieľky su na strane 1570 si pozri 😉

vardzikova
21. mar 2012

@aliaxa tak neviem každy hovori niečo ine ja som zasa chudučka a vraj chudučkym skôr vykukne ked su ako vyžli ...

vardzikova
21. mar 2012

@anett6212 prečo pojdeš na laparku? inak ahoj 😉

luciok
21. mar 2012

@vardzikova JJ, práve som ich našla a sú pekné tie blúzočky čo si kúpila. Mám pocit že u nás v RK také nič nekúpim, tu nemáme v obchodoch takmer žiadny výber

aliaxa
21. mar 2012

@vardzikova aj ja si tak myslim ...vsak aj mne je vidno minule ma jedna teta pustila skor na zachod ked som bola v auparku ze som tehotna...tak je to vidiet 🙂

anett6212
21. mar 2012

@vardzikova ahoj mojka, tak mam problemy pri mrche a aj po nej. cez mrchu strasne silno krvacam a stale mam bolesti vo vajecnikoch ci cez mrchu ale aj po nej. a doktorovi sa tam nieco nepozdava. vraj ak mi nepomoze duphaston tak vraj by som mala ist na tu laparku. a to je naozaj, ze pod narkozu a rez na bruchu a tak????? ja mam panicky strach z toho. pred dvomi rokmi som bola objednana na chirurgiu na odstranenie znamienka a tak som sa zlakla, ze som z cakarne usla. tak neviem co urobim teraz. budu ma tam musiet priviazat. a ty ako????

vardzikova
21. mar 2012

@luciok lasko ked som chodila po obchodoch s tehu vecičkami tak sa mi nič nepačilo ja neviem či to šiju pre 50 ročne baby alebo čo ale je to katastrofa, žiadna farebnosť proste hruza, toto som kupila s obyčajneho činaku

vardzikova
21. mar 2012

@aliaxa no vidiš cica a ty bruško nefotiš aby si si to vedela potom porovnať?

aknedz
21. mar 2012

@vardzikova videla som 😉 preto píšem, že si pekné kúpila!

aliaxa
21. mar 2012

@vardzikova obcas odfotim a potom vymazem ....ja nemam pekne brusko ako ty 🙂

vardzikova
21. mar 2012

@anett6212 moja laparka je uplne v pohode si v uplnej narkoze a rez je len taky centimetrovy aby tam zaviedli kamerku .. ja ich mam dve na ľavej aj na pravej strane, bolelo to ale to len take dva dni a potom to bolo v pohode a teraz to už ani nieje vidieť 😉 . Ja sa mam dobre

luciok
21. mar 2012

@vardzikova My tu asi ani nemáme obchod s vecami pre tehotné. Budem sa už aj ja musieť vybrať na nákupy, ale teraz sa mi hroooozne nič nechce robiť. buď ťahám 12tku v robote, alebo si potom potrebujem oddýchnuť..

vardzikova
21. mar 2012

@aknedz aha .. a ty nosiš ešte trička čo si nosila predtym? alebo si si kupila niečo nove?

vardzikova
21. mar 2012

@aliaxa ale každe brušinko je pekne hod foto a ja ti poviem či je vidieť 😉

vardzikova
21. mar 2012

@luciok och a na PN nechceš isť?

aliaxa
21. mar 2012

@vardzikova to radsej nie

luciok
21. mar 2012

@vardzikova No pravdupovediac by mi bolo asi lepšie, ale hroozne potrebujeme peniažky ☹ Takže každá lepšia výplata sa ešte hodí kým sa dá ☹

aknedz
21. mar 2012

@vardzikova Zlatinko ano, lebo ja keďže som nemala chudé bruško, tak som mala dosť tričiek, ktoré boli také voľnejšie na bruchu 😉 a teraz sú obtiahnuté ale už mi to nevadí, bruško je už vidieť, že je tehotenské....akurát som si kúpila tehu nohavice a také predĺžené šaty - tie sa mi s legínami alebo pančuškami teraz najlepšie nosia 😉

vardzikova
21. mar 2012

@aliaxa aaale no nezlosť ma ! 😀 pridaš foto a potom vymažeš 😉

vardzikova
21. mar 2012

@luciok tak moja pn je 313 e a moja vyplata je 423 takže len o sto e je to viac ...

anett6212
21. mar 2012

@vardzikova ved to je ten problem. narkoza a skalpel a ked si to predstavim 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 hroza. bude musiet niekto ist so mnou lebo asi by som odtial usla. ale dufam, ze mi tie lieky zaberu a nebudem musiet ist na laparku. a je ti este zle??????

vardzikova
21. mar 2012

@aknedz a nohavice s kupovala z netu? alebo si bola v obchode? inak moja ma to nieaky vplyv ked som na PN koľko potom dostanem penazi ked budem na materskej ? alebo je to tak akoby som chodila do prace?