Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 jeeee tak ste mohli mat aj vy dvojicky. ano pracujem, ale iba 4 hodinky poobede. a ty pracujes? ked tam malo robim tak moc nezarobim a doma by som asi nemohla ostat, lebo DNP uz mi prepadlo, som to nestihla a nanovo si neplatim lebo je to moc. nevies ako sa rata, keby som bola pn? a teba nechali doma?
@bubacik5 ja som si DNP neplatila, takže pôjdem z toho, čo mi dá zamestnávateľ a potom sociálka, čiže nič moc 😒 na PN som od dnes, doki ma nechal doma až do 20.4. zatiaľ, aby som bola v kľude.... chodila som totiž z roboty strašne unavená a s migrénami a to nie je v začiatku tehu dobre... takto sa budem môcť vyspať, keď to budem potrebovať, včera som mala neskutočnú krízu v robote a "šlofíka" si tam hodiť nemôžem ☹
@aknedz ano ano bavili sme sa o tom hovorila si že v jeden den by som ukončila a na druhy den začala novu tak? 🙂
@vardzikova uz mi tie fotky konecne nahodilo tak kukni
@vardzikova presne

@anett6212 aj ja som rada 🙂 dnes som vratila graf na povodne hodnoty a ovulku mi posunulo na 25 DC 🙂 takze som dnes 9 DPO 🙂 super,uz len 6 dni a pride mrsina 🙂 alebo nie? 😉
@bubacik5 tak nadej je vzdy 🙂 nastavila som graf na povodne hodnoty,takze som dnes uz 9 DPO 🙂
@fifitko25 moc tomu neverim,ale aj keby nie,idem na lieciky a verim,ze sa coskoro zadari 🙂 nech uz 25-ku oslavujeme 3 🙂 a ovulka sa mi posunula na 25 DC,cize som dnes 9 DPO 🙂