Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura no pekne pekne :-ň no mne je divne ze my nedal doki vysetrenie na anesteziologii.ze by to robili v blave pred operaciou? mi je to divne chcem mu dnes preistotu zavolat.inak vsetko uz mam hotove chvalabohu 🙂 a rozmyslam stale preco platime zdravotne naco.dosla som pre vysledky na rengen a ze 5 euro dosla som na interne a ze 5 euro idem na laparku a ze 270 eur pojdem na IUI a ze 70 eur ako na co to platim pravidelne mesacne? jedine co som kedy potrebovala od poistovne bol antibiotika na chripku to je vsetko.sila ach jaj kam to spejeme.do placu cloveku.normalne som bola vcera vynervena ☹ 😠
@su_san no veru som rada ze takto dosla aspon nebudeme zbytocne oddialovat laparku to som rada ze je to takto 🙂 a uz nech mam po nej nech sa mozme snazilkovat dalej 🙂 uz sa na to tesim 🙂 moja pekne snazilkujte a uvidis ze to vide.pozri ako sa nam to tu rozmohlo.zachvilku aj my budeme mat dve // 😉 😉 😉
@fifitko25 a tak aspon si oddychneš a nebudeš sa namahať prospeje ti to 😉
@aliaxa idem pozrieť 😀
Tak babky ja som už najedena skôr ožrata ale bolo to vyborne 😀 u nas je akosi zamračene 😠
@fifitko25 chvalabohu ano mojko 🙂 vsetko aj krv dobre dopadla aj interne nastastie.minuly rok som mala moc vysoke pecenovky a teraz o polovicu nizsie vraj to je z hormonov.🙂 len mi je divne ze ma neposlal na anesteziologiu to je divne ved to treba pred narkozou.ci to budu robit tam alebo co neviem.dnes mu radsej zavolam aby mi povedal nie ze ma poslu domov v den prijimu ze nemam vysetrenie hotove.inak vsetko uz mam vybavene nastastie 🙂 😉 😉 uz len nech mam po laparke a bude to vsetko super 🙂 😉 😉
@mistisa jaaaaj 🙂 no teda..urcite budu vyborne..aj my sme mali vcera,svokrik mal vcera 60-ku 🙂 a dnes mi je fajn 🙂 az na pichanie v podbrusku..a rano som mala dost nadchu a kasel,ale uz je to oukej 🙂 a vratila som dva dni na povodne hodnoty v grafe a ovulka sa mi posunula z 28 dc na 25 🙂 taaaakze tak 🙂 a trolinku dnes prsko prave citim..
@vardzikova aj u nás sa akosi zamračilo a pred chvíľou bolo tak úžasne slnečno,.... 😠
@mata_ba no pekne tak ste pooslavovali co? 🙂 my budeme cez vikend tatino mal meniny 19.3 teraz 24.3 ma narodeniny 19.3 mala svagrinka 30rokov a este aj bracho mal 35 rokov tak robime oslavu vsetko naraz 🙂 a 2,4 mam ja narodeniny ale to az po operacii oslavime 🙂 to mam darcek laparku ☹ 🙂 🙂 🙂 no hlavne ze ti neni moc zle tak toto je v pohodke ja mam stale strasne silnu mrsinu furt na WC som ☹ 😠 😠
@mistisa ale áno, je mi lepšie, už som umyla 2 okná 😀 musela som, lebo boli v hroznom stave, ale na dnes s upratovaním už končím, zasa zajtra 😉
ani nevieš, ako veľmi ti prajem zažiť ten krásny pocit // na teste a potom to okolo... cítim sa ako v inom svete a stále nemôžem uveriť, že sa to konečne stalo aj mne 😉 neboj, po laparke to u vás pôjde ako po masle, cítim to
pozdravuju kolegyne zo SSE 😀
ahoj, takze som s5 od lekara 😒 mam len jeden domonatny folikul na L ale ma len 14mm a sliznica 5mm a to som dnes 13DC a brala som aj clostil. V piatok idem na kotrolne meranie a ak dorastie vsetko tak ako ma tak v sobotu idem do CARu na zakrok a ked nie, tak tento cyklus pada

@aknedz no oni mozu prist aj ked mas posledny den PN ze od nasledujuceho dna si praceschopna tak ten posledny den do pol noci moze kontrola prist ☹ aspon tak som pocula 🙂