icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
21. mar 2012

@miriamka3 mojak,verim ti..ale snaz sa byt kludna,fazulke stres nepomaha...je jasne,ze nic este nevidel...ale o par dni uvidi.. 😉

kikaneu
21. mar 2012

@spula22 juj, tak už sa len kuríruj, aby to prešlo...nie že budeš chorá ešte viac 😉

mata_ba
21. mar 2012

@moni1007 tak to by som neriskovala 😀

mel84
21. mar 2012

@moni1007 😀

miriamka3
21. mar 2012

@mel84 no po dnešku určite nie... zajtra idem do tej nemocky a zariadim sa podľa toho čo mi povedia...ak tam bábo bude alebo ma zrušia s tým, že ešte nemá čo byť vidieť tak od neho jednoznačne odchádzam

spula22
21. mar 2012

@kikaneu uz sa pekne liecim.papkam ovocie a pijem cajik 🙂. a ty ako??

miriamka3
21. mar 2012

@mata_ba keby sa to dalo....

kikaneu
21. mar 2012

@lucecita ahoj mojka, podľa mňa táto verzia vyzerá pravdivejšie 😉 ale to vie len jeden, že kedy to bolo 😀 kúpila si si niečo? ja takto dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

kikaneu
21. mar 2012

@spula22 super 🙂 ja fajn, konečne som dnes prišla domov v normálnom čase, tak si tu idem trošku upratať, čisté veci, špinavé veci, pripraviť niečo deťom do školy a tak 😉

mel84
21. mar 2012

@lucecita mojka, dalsi cyklus bude nas 😉 teraz tiez nic nemozme riesit..zajtra asi bude ovulka, o dva tyzdne mrchana a potom babanko 😉

gelinka75
21. mar 2012

@miriamka3 mozno chce len byt obozretny a predist komplikacie keby sa nieco objavilo, vzdy lepsie akoby mal nieco zanedbat 😉 aj ta vysetril na koze?

mata_ba
21. mar 2012

@miriamka3 hm..verim ti...drz sa

miriamka3
21. mar 2012

@gelinka75 hej, veď som na nej bola vycapená hneď v pondelok a dnes zasa...

mel84
21. mar 2012

@gelinka75 @miriamka3 chapes, ale nemusel ju vystrasit a zapotit ze to je mimomaternicove...

miriamka3
21. mar 2012

@mel84 on mi to rozprával hneď v pondelok keď nič nevidel len mne sa to samej zdá divné keď v pondelok to boli len 4 dni čo mi meškala mrcha...týždeň to bude až v piatok

fifitko25
21. mar 2012

@miriamka3 och, to snáď nie, nebude to nič mimomaternicové !! je to len maličké, aby to bolo vidieť, neboj sa 😉
mne robil sono dnes, kukni album... videli sme len vačok o veľkosti 6,72 mm, lebo to je ešte zavčasu, aby bolo čosi inšie vidieť

mistisa
21. mar 2012

@miriamka3 joj mojko drzkajte sa nebojkaj vsetko bude dobre 🙂 uvidis nekrvacas hej? sesternica bola tiez v nemocnici teraz mali tiez podozrenie na mimomaternicove a nechceli ju pustit kym jej HCG nevybehne aspon raz tolko ako mala.ona mala 1670 ale bola v 6tt tusim.no a za dva dni jej vybehlo na 3100 tak ju pustili domov.a vidiet nieco bolo az tyzden po tom ako dosla z nemocnice.nebojkaj bude to dobre moc drzim palceky 😉 😉

kikaneu
21. mar 2012

kočky, ahojte, nestíham vás, stále tu chodím až večer, keď tu už skoro žiadna nie ste.....ako sa máte? čo nové?
@mata_ba
@gelinka75
@azzura a Ďalšie......dajte vedieť, nestíham všetko dozadu čítať 😅

gelinka75
21. mar 2012

@mel84 ano chapem, a teraz si mala HCG kolko 😖 @miriamka3

miriamka3
21. mar 2012

@mistisa mala som tuším 325, už neviem presne... bože ja mám nervy...

mistisa
21. mar 2012

@isabellaa no moja pekne teda si dopadla ako ja co? mne clostyl uz ani nedaval bo raz som ho brala a nezabral kvoli PCO ☹ buduci stvrtok som objednana na prijem na laparku treba ich napichat.a ked mas PCO chodi ti normalne mrcha? 🙂

mel84
21. mar 2012

@miriamka3 mal ti to prist povedat domov 1.3., este ked ste len miesili, ze to bude podla neho mimomaternicove 😀 keby som si to uprimne nemyslela, tak ti nic nepisem....podla mna je to velmi skoro....ja som sa teraz pytala lekara teda, ze ked znova otehotniem kedy mam prist...povedal ze staci v siedmom, osmom tyzdni, ze je zbytocne chodit skor....baby, ktore maju problemy, tak jasne ze by sa to malo sledovat od uplne zaciatku, ale takto ked si OK, tak su to len zbytocne stresy, ktore neprospievaju ani tebe, ani fazulke...

fifitko25
21. mar 2012

@azzura neboj mojka, vajko ešte dorastie 😉 a všetko bude ok 😉 strašne na teba myslím, aby to vyšlo tfuj tfuj tfuj

miriamka3
21. mar 2012

@fifitko25 no len tebe aspoň niečo videli, mne nič...vôbec.... ☹

mata_ba
21. mar 2012

@kikaneu ahojky..ja som takto 🙂 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..nafuknuta som ako balon,podbrusko sem-tam pichne a asi 4 razy som dnes aj zacitila prska..vcera som grc,dnes uz som oki 🙂

mistisa
21. mar 2012

@miriamka3 mojko viem ze je to tazke ale hlavne sa skus ukludnit okik? aby si si nieco ty zbytocne nepriviedla.okik? nebojkaj skus byt co najkludnejsia 😉 zajtra ides na prijem ? do nemocnice?

miriamka3
21. mar 2012

@mel84 on povedal keď som bola na preventívke že treba prísť keď bude meškať mrcha tak 2 týždne... no len ja som spravila 4 tehu testy a keď vyšli pozitívne tak som tam išla na hotovku a čo z toho... ☹

fifitko25
21. mar 2012

@miriamka3 to záleží od toho, kedy došlo k oplodneniu a kedy bola ovulka... myslím si, že to bude Ok 😉

kikaneu
21. mar 2012

@mata_ba zase grc? to čo už je toto ? 🙂 graf je veľmi pekný, držím palce, nech je aj víťazný 😉

miriamka3
21. mar 2012

@mistisa hej, on mi riadne ani nepovedal kam a čo, len sestrička že na príjem na gynekológiu a vraj mi tam spravia lepšie sono ako má on či čo...