Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita ahoj mojka, podľa mňa táto verzia vyzerá pravdivejšie 😉 ale to vie len jeden, že kedy to bolo 😀 kúpila si si niečo? ja takto dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@miriamka3 joj mojko drzkajte sa nebojkaj vsetko bude dobre 🙂 uvidis nekrvacas hej? sesternica bola tiez v nemocnici teraz mali tiez podozrenie na mimomaternicove a nechceli ju pustit kym jej HCG nevybehne aspon raz tolko ako mala.ona mala 1670 ale bola v 6tt tusim.no a za dva dni jej vybehlo na 3100 tak ju pustili domov.a vidiet nieco bolo az tyzden po tom ako dosla z nemocnice.nebojkaj bude to dobre moc drzim palceky 😉 😉
@miriamka3 mal ti to prist povedat domov 1.3., este ked ste len miesili, ze to bude podla neho mimomaternicove 😀 keby som si to uprimne nemyslela, tak ti nic nepisem....podla mna je to velmi skoro....ja som sa teraz pytala lekara teda, ze ked znova otehotniem kedy mam prist...povedal ze staci v siedmom, osmom tyzdni, ze je zbytocne chodit skor....baby, ktore maju problemy, tak jasne ze by sa to malo sledovat od uplne zaciatku, ale takto ked si OK, tak su to len zbytocne stresy, ktore neprospievaju ani tebe, ani fazulke...
@kikaneu ahojky..ja som takto 🙂 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..nafuknuta som ako balon,podbrusko sem-tam pichne a asi 4 razy som dnes aj zacitila prska..vcera som grc,dnes uz som oki 🙂

@miriamka3 mojak,verim ti..ale snaz sa byt kludna,fazulke stres nepomaha...je jasne,ze nic este nevidel...ale o par dni uvidi.. 😉