Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 ach ja mávam tiež príznaky každý mesiac a vždy si nahováram e teraz sa to už podarilo, sakra ta psychyka je hnusoba ☹
@nikinka1111 aj ja som mala tento mesiac príznaky a nic z toho, este aj kramy som mala spinenie a hnede a bolo mi blbo, pichalo podbrušku a nic z toho. Podla mna nam uz toho riadne sibe, a nic ine neriesime len ci dojde alebo nedojde mrcha, a ked dojde tak dostanem depku ale nie z toho ze dosla ale ze je taka cudna
@nikinka1111 jééj keby sa aj nám tak podarilo! to by bolo! a kedy budeš robiť ten ovu test? doobeda alebo poobede alebo je to jedno? ráno sa tuším nemá robiť ale to je v prípade že zisťuješ ovuláciu... hmm tak neviem...
@purina12345 ahoj moja no pozerala si ten graf? čo ty na to ako odborník?
@ all prosim vas, co je "mrcha"? 😖
@polarnicka menštruácia 🙂
@carie32 asi ráno. si myslím 🙂
@all :D aha, uz vidim 🙂 ako to je s antikoncepciou, je nejaka pravdepodobnost, ze par dni po vysadeni moze zena otehnotniet?
@carie32 xixi 😀 vyzerá to dobre že sa drží hore, tá luteálka trvá aspoň zdravích 12 dní ak neni neudrží sa plod ak bolo oplodnené vajíčko, myslím že je to v pohodo 😉
@purina12345 tak počkám radšej do piatku s tým čajíkom?
@carie32 urob si tak že jednoducho nebudeš na to myslieť a objednáš sa k tomu dokimu a uvidíš sama čo do vtedy príde, ani sa netestuj proste nechaj to teraz tak, len si meraj teplotku a možno sa dostaví sama kým k nemu prídeš 😉 teplotka vyzerá teraz vážne dobre 🙂 ale ak by si dovtedy nedostala mrchu tak sa nechaj pred vyvolávačkou vyšetriť
@azzura 🙂 no je to so mnou čudné... keď budú nejaké nové infošky hneď dám vedieť. a s tým pozorovaním sa máš úúúplnú pravdu... toľko príznakov čo ja už som mala, vždycky si to viem tak pekne vysvetliť že to bolo asi uhniezdenie, to bola asi ovulka, ide mrchaaa, rozťahuje sa maternica 😀 😀 😀
@polarnicka ahoj ide ja o tom ako dlho si ju uzivala ....Ale je pravda ze moze ale aj nemusi ...Chcete sa snauzit o babätko??
@purina12345 ďakujem za radu. uvidíme ako to všetko dopadne. vieš ja si nechem robiť nejaké plané nádeje, ale keby som nemerala teplotu alebo keby nebola tak vysoko, tak hneď okamžite pijem ten čaj a ani o tom s nikým nediskutujem..
Ozaj a koľko budeš teraz doma?
@carie32 ešte neviem, budúci piatok mám kontrolu, no dúfam že sa mi podari nájsť niečo na sk 😵
@momamo rozpravame sa o tom, ale priatel vzdy potom nejak cukne 🙂 nehovorim, ze chcem mat babo hned treaz, ale ak by to malo byt o rok dva, chcem spravit vsetko preto, aby som minimalizovala komplikacie.. pocula som, ze antikoncepcia moze sposobit neprijemnosti, tak sa snazim zbierat info 🙂 okrem toho som bola na dyplazii, uz som pisala na MK par prispevkov, ale bohuzial som nedostala vobec ziadnu odpoved od nikoho.. :( :( :(
@polarnicka ja viem iba toľko že HAK potláča hormóny tak že to krvácanie v prestávkach neni skutočná menštruácia, keď vysadíš úplne HAK tak to niekedy veeeľmi dlho trvá kým sa hormony prebudia a znormalizujú, niektorým kočkám to trvalo aj rok ak sa dá treba prejsť na inú metódu, my sme sa držali prerušovaného sexu
ahojte dievčatá... môj dnešný grafík...asi sa opakujem, tak som zvedavá čo z toho bude http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
ináč ma bolia prsia stále a keď sa darí, tak sa darí.....pondelok som sa objednala na gyndošku, nahmatala som si hrčku v ľavom prsníku...tak som na nervy z toho... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@lucecita och joj moja, snáď to bude nejaký hormonálny výstrel keď sa blíži ovu, ja mám už asi 5 rokov cysty v prsníkoch ale sú neškodné a malé, no a tie by mal tiež gynex odstrániť ale na kontrolu idem na budúci rok v lete
ozaj a čo už ti zohnal manžel tie kvapky?
baby ako si meriate teplotu, každý den v rovnakú hodinu alebo hned po prebudení??Čo ked každý den vstávam inokedy??
@purina12345 ja neviem čo to je, myslela som si, že to mám len pri krámoch, ale tie už dávno skončili a ona tam ostala...tak som sa dneska nahlásila na kontrolu s tým...si pripadám jak pipina, keď stále chodím na gyndošku, ale tak čo už...nech mi to pozrú čo to vlastne mám.....sa bojím...kvapky nevie či zohnal, necháva ma v napätí, ale skôr si myslím že nie a asik si ich objednám cez net na link, čo si mi kedysi poslala...a tebe aj dačo robili s tými výrastkami?

@carie32 dakujem. Jak je to možne, že ti furt nedorazila? Este si sa netestovala?