Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ja to mám takisto...hneď ráno ako sadnem na wc.....takže ma to neprekvapí..iba ak by meškala...inak nie...
@mata_ba veď uvidíš....nechaj sa prekvapiť....a snažilkovali ste počas ovu?...keď ti ju teraz posunulo?
@mata_ba ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e na mojej klasike...ďalej sa už nepohnem..a zase len potom doluuuuu 🙂
no ja som to pred uzivanim antikonc. mala presne ako opisujete,cez jej uzivanie a do az do tohto cyklu som to dostala az vecer, ale celkovo som mala cykly take bez prejavov,ani som nevedela kedy mam ovu a tento cyklus som to dostala rano a dokonca sa mi zda,ze sa dostavam do takeho stavu ako pred uzivanim ant. zeby mi ten femigrad pomohol? 😉 😀
@miriamka3 no vidiš moja že je všetko v poriadku ... tak už sa možeš poriadne vytešovať 😀
@mattuliatko30 len aby to nevybehlo hore 😉 no vtedy ano,aha www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@miriamka3 no super, tak je to parada, ze je to TAM, sme si to aj vsetci tu mysleli 😀
inak baby napisem vam prihodu co sa stala mojej sesternici, akurat je tehotna a ujo dr. jej robil sono a ako ona tam lezala na vysetrovacke a on kukal na monitor, zrazu zaspal, on normalne pri tom monitore zachrapal 😀 😀 😀 az ho musela drgnut, ze pan doktor, a on sa zobudil a velice sa ospravedlnoval, ze celu noc nespal kvoli nejakej robote ci co, ale aky trapas!!!
@mata_ba uvidíme o dva , tri dni 🙂) držím palčeky
@vardzikova tz si ale cica, brusko uy pekne vy 😉 trča
@azzura ano bruško sa už derie von 😀 idem s kamkou na prechadzku ked je dnes tak krásne
@vardzikova treba využit krasne počasie 😀
@azzura ano mne ukazuje na teplomeri krásnych 18 stupňov 😀
@vardzikova som tiey bola vonku, fuj som si musela dat dole kozak
@azzura kozak? to je čo? 😅
@vardzikova kožena bunda 😉
@azzura jaaaj 😀 😀 😀 som akosi mimo asi 😀

@mattuliatko30 vobec nič, vôbec - kuk vyššie čo som napísala