icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
22. mar 2012

@mattuliatko30 vobec nič, vôbec - kuk vyššie čo som napísala

mata_ba
22. mar 2012

@miriamka3 ja viem..ako malinku nadej mam..ale viac pochybujem..

miriamka3
22. mar 2012

@mata_ba no ja som nemala ani len malilinkú, podozrivé mi to bolo až v deň kedy mala prísť mrcha že neprišla lebo mne zvykla ešte v noci alebo hneď ráno

mata_ba
22. mar 2012

@miriamka3 aj mne chodi hned rano..len co vstanem,sadnem na WC a davaaaj

miriamka3
22. mar 2012

@mata_ba presne 😀

moni1007
22. mar 2012

@miriamka3 velka gratulacia.tesim sa s tebou 😀 tie stresy stali za ten dnesny pocit, nie?

mata_ba
22. mar 2012

@miriamka3 no nebudem tehu,lebo mam to co od januara kazdy mesiac..jemnulinko ma zacinaju boliet sem-tam prsia,podbrusko sa pomaly mrchovsky ozyva...

fifitko25
22. mar 2012

@miriamka3 super 🙂 vidíš sme ti vraveli že je to ok 😉 gratulujem k fazulke 🙂

mattuliatko30
22. mar 2012

@mata_ba ja to mám takisto...hneď ráno ako sadnem na wc.....takže ma to neprekvapí..iba ak by meškala...inak nie...

mattuliatko30
22. mar 2012

@mata_ba veď uvidíš....nechaj sa prekvapiť....a snažilkovali ste počas ovu?...keď ti ju teraz posunulo?

mattuliatko30
22. mar 2012

@mata_ba ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e na mojej klasike...ďalej sa už nepohnem..a zase len potom doluuuuu 🙂

moni1007
22. mar 2012

no ja som to pred uzivanim antikonc. mala presne ako opisujete,cez jej uzivanie a do az do tohto cyklu som to dostala az vecer, ale celkovo som mala cykly take bez prejavov,ani som nevedela kedy mam ovu a tento cyklus som to dostala rano a dokonca sa mi zda,ze sa dostavam do takeho stavu ako pred uzivanim ant. zeby mi ten femigrad pomohol? 😉 😀

vardzikova
22. mar 2012

@miriamka3 no vidiš moja že je všetko v poriadku ... tak už sa možeš poriadne vytešovať 😀

mata_ba
22. mar 2012

@mattuliatko30 len aby to nevybehlo hore 😉 no vtedy ano,aha www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

gelinka75
22. mar 2012

@miriamka3 no super, tak je to parada, ze je to TAM, sme si to aj vsetci tu mysleli 😀

inak baby napisem vam prihodu co sa stala mojej sesternici, akurat je tehotna a ujo dr. jej robil sono a ako ona tam lezala na vysetrovacke a on kukal na monitor, zrazu zaspal, on normalne pri tom monitore zachrapal 😀 😀 😀 az ho musela drgnut, ze pan doktor, a on sa zobudil a velice sa ospravedlnoval, ze celu noc nespal kvoli nejakej robote ci co, ale aky trapas!!!

azzura
22. mar 2012

@gelinka75 si mi navodila velky uskrn na tvari z tou prihodou 😀 a to ma kolko ujo doktor rokov?

gelinka75
22. mar 2012

@azzura no ved musime sa zasmiat troska, no ten ma okolo 50, zhodou okolnosti je to aj moj dr., inak velmi schopny, ale teraz chodim do caru tak mam niekoho ineho 🙂

mata_ba
22. mar 2012

@gelinka75 jejda..asi by som sa na mieste tvojej sesternici zacala smiat 😀 chudak ujo doki..strasne trapne sa musel citit..

mistisa
22. mar 2012

@fifitko25 dakujem zlatik 🙂

mistisa
22. mar 2012

@miriamka3 mojko supeeeer gratulujem moc.vidis hovorila som ti nenervuj sa a ze to dobre dopadne 🙂 mooooc sa s tebou tesiiiiim 😉 😉 😉 😉

mattuliatko30
22. mar 2012

@mata_ba uvidíme o dva , tri dni 🙂) držím palčeky

vardzikova
22. mar 2012

Tak babky ja som nachystana isť von ... čo poviete? 😀

azzura
22. mar 2012

@vardzikova tz si ale cica, brusko uy pekne vy 😉 trča

vardzikova
22. mar 2012

@azzura ano bruško sa už derie von 😀 idem s kamkou na prechadzku ked je dnes tak krásne

azzura
22. mar 2012

@vardzikova treba využit krasne počasie 😀

vardzikova
22. mar 2012

@azzura ano mne ukazuje na teplomeri krásnych 18 stupňov 😀

azzura
22. mar 2012

@vardzikova som tiey bola vonku, fuj som si musela dat dole kozak

vardzikova
22. mar 2012

@azzura kozak? to je čo? 😅