icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
22. mar 2012

@azzura
@moni1007
@vavenecka
@mata_ba
@fifitko25
@mistisa
@vardzikova
@bubacik5
@su_san
babýýýýý je to tam !!! 😀 vybavená som v nemocke bola za minutku, bleskové sono,hneď mi na monitore ukázali minifliačik, na 99% je to tehu v poriadku, idem ešte na kontrolu v pondelok, že fazuľka už bude väčšia a budeme vedieť a vidieť viac 🙂

spula22
22. mar 2012

@miriamka3 jeej super gratulujem 😀 tak co to ten tvoj doky je slepy, cico?? 😝

miriamka3
22. mar 2012

@spula22 neviem, asi je riadny pako podľa toho... on sa na tom sone trápil hadam 15 min a nič nevidel, dnes v nemocke to bolo jasné za pol minutky 🙂

spula22
22. mar 2012

@miriamka3 hehe tak mu treba povedat, nech si kupi okuliare 😀 ale aspon sisi ista, ze je vsetko ok :D

mattuliatko30
22. mar 2012

@miriamka3 super....veľká gratulácia...inak to ani nemohlo dopadnúť...doktori vedia byť aj slepí.... 😀 super... 🙂

miriamka3
22. mar 2012

@spula22
@mattuliatko30
no padol mi veru kamenisko zo srdca, snáď už bude všetko len ok... zvažujem že od môjho doktora odídem, ok že nič nevidel tak ma poslal do nemocky ale robil myslím paniku dosť skoro

spula22
22. mar 2012

@miriamka3 neboj vsetko bude super 😀 tak to by som aj ja zvazovala, ze zmenim dokyho...

miriamka3
22. mar 2012

@spula22 že? už teraz viem že bude robiť bordel a obhajovať sa tým, že si len chcel byť istý ale neviem no....on 2x nič nevidel a tam hneď...

spula22
22. mar 2012

@miriamka3 a kolko ma rokov??? ze mozno mu fakt treba bryle...ale ja by som radsejk nasla ineho

miriamka3
22. mar 2012

@spula22 pfff neviem ale po 50-tke isto... inak na neho celkovo dosť žien nehovorí dobré veci ale tak ja som tam išla v 18-tke kvôli HAK keďže ho mám kúsok od domu a keďže som žiadne problémy nemala tak mi to bolo jedno...no ale teraz už mi to jedno nieje 😉

spula22
22. mar 2012

@miriamka3 ved toto. terauz ke to uz o inom 🙂 . ja som tiez mala problem s dokym a pri prvom tehu som ho vymenila za mladsieho a krajsieho 😀 a vseetko je super a na sone vidi , co treba a som fakt rada, ze som si ho vybrala, lebo je ovela starostlivejsi ako ten stary :.-)

miriamka3
22. mar 2012

@spula22 mne kázal prísť v pondelok s výsledkami z nemocky ale v nemocke doktor kázal tiež prísť v pondelok že porobí vyšetrenia, viac uvidíme a tak takže určite k tomu môjmu v pondelok ani nepáchnem 😎 ak sa bude dať, budem chcieť chodiť do nemocky len neviem či ma tam vezmú ako klasickú pacientku alebo ma vzali len kvôli tej žiadanke 😒

mel84
22. mar 2012

@miriamka3 no supis 😉

mata_ba
22. mar 2012

@miriamka3 no vidis..super 🙂

spula22
22. mar 2012

@miriamka3 treba sa popytat a hadam ta vezmu 🙂

miriamka3
22. mar 2012

@spula22 no určite sa v pondelok opýtam čo a ako, mám v tom chaos lebo to bol ak som správne pochopila primár na gynekologicko-pôrodníckom tak neviem či robí aj normálne ambulantne alebo ako

azzura
22. mar 2012

@miriamka3 supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, velka gratulácia

mata_ba
22. mar 2012

Ahojte baby..ako? Ja rovnako.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
brusko boli raz na jednej,potom na druhej strane a sem tam mrskovsky..takze este 5 dni a je tu..

franzziska
22. mar 2012

@mata_ba a neznie to nadejne? teda drzi sa ti stale hore

miriamka3
22. mar 2012

@mata_ba nepredbiehaj... aj mňa premrchovsky pobolievalo 😉 ani jeden jediný náznak tehu som nemala..

su_san
22. mar 2012

@miriamka3 huráááááááá, no vidíš, že je to v poriadku a ten somár tvoj doki ťa tak vystresoval, tak ti zo srdiečka blahoželám a teraz už si len užívaj tehu bez stresov 🙂 🙂 🙂

mata_ba
22. mar 2012

@franzziska mmm neviem..radsej sa spolieham na mrchu..a som len 10 dpo

mata_ba
22. mar 2012

@miriamka3 ja zacinam mat predmrchovske..az na to mega nafucane brucho..

miriamka3
22. mar 2012

@mata_ba ja som necítlia vôbec nič, len asi 3 dni pred očakávanou mrchou ma príšerne bolela hlava a to ma utvrdilo v tom,že mrcha príde a neprišla 😉 treba veriť 🙂

mata_ba
22. mar 2012

@miriamka3 ked ja mam pocit,ze budem zase sklamana

mattuliatko30
22. mar 2012

@miriamka3 no ja by som ho asi vymenila..nestojí zato, aby čosi zanedbal...

mattuliatko30
22. mar 2012

@miriamka3 takže žiadne príznaky?...prsia...výtok..atď? 🙂

mattuliatko30
22. mar 2012

@mata_ba neskúsiš testnúť???hm? 😉

mata_ba
22. mar 2012

@mattuliatko30 nie..urcite bude snehobielo..citim to..

miriamka3
22. mar 2012

@mattuliatko30 hej, hej, uvidím či sa bude dať chodiť do tej nemocky
@mata_ba ja neviem ale kopukrát tu bolo písané že to vyšlo práve vtedy keď sa vôbec nedúfalo a mne to pripadá že to tak aj reálne je. Keď si predstavím tie cykly predtým,ako som do MM častokrát hučala že dnes musíme 😎 ako som sa sledovala a hľadala najmenší náznak... a tento cyklus fakt nič, snaženie bolo totálne minimálne, neviem čo to vôbec bolo aspoň 5x, tak to nejak vyšlo že veľmi máličko. Takže na nejaké dúfanie som ani len nepomyslela a aha.. 😉