icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
22. mar 2012

@mel84 ahoj 😉 dnes mám spací den ako keby ma niekto zacaroval 😀 ten cajik Leros som si ešte nekupila nebola som v obchode ešte... Čakám na mm každú chvíľu má prijst 😉

mata_ba
22. mar 2012

@mattuliatko30 dakujem..aj ja tebe 🙂

mata_ba
22. mar 2012

@mel84 vsak rozmyslam,ze si zalozim stavkovu kancelariu 😀

mel84
22. mar 2012

@fifitko25 jooooj tak to bude radosti 🙂 🙂 🙂 aj moj mm bol cely tyzden prec, tak uz sa vytesujem lebo o 6 dojde😀 😀 dneska mam akurat ovulku, ale radsej si pockam na mrchanu 🙄 take cudne to je ked si davame pozor 😀 ten cajik som videla vcera aj v DM, kebyze mas blizko, asi vsade ho maju...a je aj teekanne tehotensky, tak skus kuknut ten v tescu 😉

mel84
22. mar 2012

@mata_ba zeby si nebola prekvapena tento cyklus 😝 😀 😝

mata_ba
22. mar 2012

@mel84 teraz prijemne ci neprijemne? 😀

mel84
22. mar 2012

@mata_ba no hadaj 😀 😀 ale chapes, tento cyklus si myslela ze bude anovulak a aha 😉 takze aby Ta fazulka neprekvapila, ze uz si tam rastie 😉 a ked nie tak si pockas pekne na mna 😉 a nejdes testikovat?

fifitko25
22. mar 2012

@mel84 teekane tehotensky? Videla som čaj pre dojciace mamičky, ale takýto nie, musím pozrieť lepšie 😉 a vam teraz doporucili dat si ešte pozor? Prečo? Môže ti to ublížiť?

mata_ba
22. mar 2012

@mel84 to som si myslela aj minule a nic 😀 nie ze by som ta nechcela pockat,ale chapes 😀 a testikovat?myslis,ze by zajtra uz bolo daco vidiet?to budem 11 DPO..

mel84
22. mar 2012

@fifitko25 http://zena-in.cz/clanek/nove-caje-teekanne-urc... ja praveze neviem 😒 som myslela ze radsej pockame, ci myslis ze netreba? este mozme dnes nieco zamiesit 😀

mel84
22. mar 2012

@mata_ba ja som mala na 11DPO pozitivny 😉

fifitko25
22. mar 2012

@mel84 ďakujem za link 😉 podľa mna skúsiť môžete ved telo sa samo rozhodne či je pripravene

mel84
22. mar 2012

@mata_ba ale vies co, ja som si dala predsavzatie, ze najblizsie robim test az ked mi bude mrcha meskat...som bola nervna tie tri dni, ci nahodou nedojde..takze je to na tebe 😉

mel84
22. mar 2012

@fifitko25 nz 😉 no to je pravda veru, tak teraz si mi dala chrobaka do hlavy 😀 😀

mata_ba
22. mar 2012

@mel84 ja som si to tiez povedala..asi vydrzim aspon do soboty-nedele...asi 😀

mata_ba
22. mar 2012

@fifitko25 ahoj 🙂 ako sa citis?moja,ty si mala nejake priznaky tehu?

jaruska118
22. mar 2012

@mel84 hej bezi, ale myslela som ze sono mi urobi realne v piatom tyzdni...ci? 🙂

vardzikova
22. mar 2012

@kikaneu moja ale zasa až tak super nevyzeram 😝 tak akurat 😀

lucecita
22. mar 2012

@mata_ba ako tak kukám na tvoj graf, nesedí mi v ňom dačo...nedávno ti purinka písala, že keď si mala sex dva dni pred ovu, tak spermijky môžu prežiť...a dneska máš v grafe deň pred ovu a deň po ovu sexík? 😕 😕 😕 a ešte máš aj mykózu ako si sama písala, tak si nechcela sexovať, alebo sa mýlim? 😕 😕 😕 😅 je mi to divné, preto píšem 😀

lucecita
22. mar 2012

@kikaneu ahoj micka, ako? ja v poho, bola som dneska v meste a skúsila som kúpiť salámku, čo si u nás často nakupujú, Herkules a je výborná, lepšiu som asi ani nejedla...skús ju kúpiť, je fakt dobrá 😉 a graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita

mel84
22. mar 2012

@jaruska118 v piatom uz urcite, otazne je ci uz nieco uvidi 🙂 .. No mne lekar povedal ze ked mi bude dobre staci ked pridem v siedmom, osmom na sono, ze ked uz by malo bit srdiecko..

spula22
22. mar 2012

@jaruska118 ahoj.ak mas pozitivne testy, tak sa urcite objednaj k dokymu.a bolest v podbrusku byva normalna na zaciatku tehu-podobna,ako mrchovska bolest.ale ak mas nejake pochybnosti urcite zajdi za dokym

jaruska118
22. mar 2012

@mel84 no ved to, ja viem cca kedy sme splodili ten zazrak a to je len 15 dni cize si este aspon takee 2 tyzdne pockam, krv zbytocne nedam, ja som hakliva na ihly... 😎

lucecita
22. mar 2012

@mata_ba ja ten predchádzajúci koment nemyslím v zlom, ale v dobrom 😀 😀 😀 sa tu rehním nad tým, neútočím na teba, ak si to myslíš, to nemám v úmysle a nemám ani prečo, len mi to nejak nejde do mojej makovky 😀 😀 😀 a len sa čudujem 😅

mata_ba
22. mar 2012

@lucecita pohodicka 😀 ono totiz kvoli tomu,ze sa mi posunula ovulka 🙂 tak to teraz vyzera inak 🙂 a ja som jeden den nemerala a predtym som tam napisala predpokladanu teplotu..ale vyhodila som ju..lebo nema tam byt..a predtym to vyzeralo na ovulak,tak reku jedna teplota hore-dole..a mykozu som mala az od tusim 27 DC

lucecita
22. mar 2012

@mata_ba ahaaaaa, tak v poho, díky za vysvetlenie 😉 ja som len písala a potom keď som si to prečítala, tak to vyznelo blbo, preto ten ďalší koment, aby si si nemyslela, že to je v zlom 😉 ale držím palce, nech to vyjde 🙂

vardzikova
22. mar 2012

@jaruska118 nechcem ťa strašiť ale mna ked začalo bolieť podbruško tak som začala jemne špiniť ... tak som hned utekala k dokymu a od vtedy som doma ako teraz je to už ok .. ale nenechavaj to len tak zajtra radšej skoč za dokym

fifitko25
22. mar 2012

@mata_ba praveze žiadne príznaky, trochu prsia boleli ale to ma pred mrchou vždy boleli, akurát ma prekvapila vysoká teplota den pred mrchou tak som testovala a bolo to tam 😉

lucecita
22. mar 2012

@mel84 mojka a teraz si aký DC? nemám prehľad...v robotke je super, keď prídem domov, tak na ňu skoro vôbec nemyslím, len keď sa o nej s niekým bavím...na predchádzajúcu som myslela 24 hodín denne a bola som z kórejcov zrelá na psychiatriu 😀 😀 😀

vardzikova
22. mar 2012

Tak babky ja som sa ojedla uff už len predychávam 😀 😀