icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
23. mar 2012

@bubacik5 no ti poviem, že som hladná ale vôbec mi nechutí... Zaby mi kvakaju v žalúdku, ale chuť do jedla žiadna... Tebe chutí?

red_kika
23. mar 2012

@su_san 8DC - buduci tyzden streda stvrtok piatok by som mala mat plodne dni. ja idem k lekarovi na 20DC co uz bude neskoro aby mi povedal ze kedy bdue ovu, tak som trocha sklamana, ze az vtedy mal volny termin ☹
ale mam velku dilemu - ak by tento mesiac vysiel, mala by som termin presne na vianoce a tomu som sa vzdy chela vyhnut. mat vianocne babo. takze neviem teraz ci ist do toho aleo pockat az po vysetreni aby mi povedal ci je vsetko ok

mattuliatko30
23. mar 2012

@mata_ba juuj moja ...krásne si sa vyšvyhla....ako ti teraz vychádza mrcha?...za koľko cca?...dúfam,že ti nepríde...budem silno držať palčekyyy 😉 😉 😉 mne má prísť v pondelok..ak bude 28DC cyklus...čo nebol už dávno...vždy chodila max26 deň, takže po starom by mala zajtra alebo v nedelu

fifitko25
23. mar 2012

@mata_ba s tými testami neviem, ale podľa mna ked niečo zachytil, nebude to len tak 😉

mattuliatko30
23. mar 2012

@mata_ba neboj...neklesneš zajtra....koľký deň si po ovu???

mata_ba
23. mar 2012

@su_san no da mi ho upravu cyklu...a ja som mu povedala,ze sa snazime takmer rok,pricom to bol 7 mesiac...a som rada,ze som zaklamala trosku...a co sa folikulometrie tyka,to si kludne vypytaj..ved to ta len kukne...ja som za to platila 7 €...

mata_ba
23. mar 2012

@mattuliatko30 dakujem 🙂 no ak sa mi nepredlzi zase,tak by som teoreticky mala dostat v utorok...

su_san
23. mar 2012

@red_kika ja som dnes 8 DC, dostala som na 27 DC tento mesiac a minule na 40 DC, tak som veľmi rozhádzaná, preto neviem ako je to u mňa s ovu 😕
a ja som vždy chcela jarno-letné bábätko, ale ako vidím, nejde to na lusknutie prstami, že teraz chcem byť tehu, tak budem bohu vďačná aj za vianočné baby...myslím, že skúšať môžete, veď ak si v poho, tak sa môže zadariť...a to ani nevieme ako sú na tom naši drahí... 😉

mattuliatko30
23. mar 2012

@fifitko25
@spula22
@mata_ba

Baby ako to funguje vlastne s ovu testami?...tie sa nerobia ráno?...a nemá sa piť predtým,,,či ako??
🙂 🙂

mata_ba
23. mar 2012

@fifitko25 no neviem...teraz som si ten jeden test priblizila a trolinku sa mi zdalo,ze by tam predsa len daco bolo...ale asi by som len chcela 😅

@mattuliatko30 no dnes som 11 DPO

bubacik5
23. mar 2012

@fifitko25 no mne praveze chuti 🙂 tak pekne papaj, aby zabky nekvakali. a zakial mozes...lebo ktovie ci nam nebude byvat zle..potom toho uz moc nezjeme 😅 a uz si to hovorila rodine, ze cakate babatko? 🙂

mata_ba
23. mar 2012

@mattuliatko30 ovu testy by sa mali robit pobede a 2 hodky predtym nepit...a mal by sa robit v rovnaky cas...ja som dnes robila moj prvy v zivote a hned rano 😀

mattuliatko30
23. mar 2012

@mata_ba tak ak by sa náááhodou nezadarilo , budeme spolu v cykle 🙂)) tak ale ty máš veľkú šancu 🙂)) uvidíš do pondelka..potom by som testla 🙂 tam už isto čosi uvidíš..ak by 😉 😉

mattuliatko30
23. mar 2012

@mata_ba ja som 10 DC...kedy si ma predbehla??? 😀 😀 😀

red_kika
23. mar 2012

@su_san tak sme na rovnako zatial 😀 uvidime ako s ovu
uz som tiez toho nazoru ze budem rada ked sa podari. lebo moj chlap mi hovoril (este ked sme neskusali) ze on s jeho stastim to spravi na 1x sup a to hned aj dvojicky.. no nejak mu to nevyslo 😵

mata_ba
23. mar 2012

@mattuliatko30 no ved skor nechcem...ale ako sa poznam.. 😀 a hej,uz sa mi hadam aj ovulka posunie do predu 🙂 a snad mi aj pekne vajka narastu 🙂

su_san
23. mar 2012

@mata_ba ja keď pôjdem v máji, tak by to bolo teoreticky 8 mesiacov (prakticky 5), vravieť pravdu či ako???nechcem, aby ma odbil, že skúšať treba ďalej...možno pomôže lekárovi kus zaklamať, že napr. meriam a neni ovu alebo tak dajak...ja len chcem vedieť na čom som a ak niečo bráni otehu, tak nech sa to lieči a nie sa snažiť ďalší rok a byť sklamaní...akože milkovať sa s drahým je super, ale chceme aj výsledok v tejto životnej fáze 😀 😀 😀

mata_ba
23. mar 2012

@mattuliatko30 no zazrakom 😀 ale ty uz mas druhu,kym ja som mala prvu 😀 posunula sa mi ovula..

mattuliatko30
23. mar 2012

@mata_ba no veru..ja budem mať v tomto mesiaci už dve mrchy 😀 😀 😀 no čo viaac si môžem priať 😀 hroznéééééé.....prvá končila4,3 a druhá čakám 26.3. deeeeeessssss

fifitko25
23. mar 2012

@mata_ba podľa teploty to na mrchu nevyzerá 😉 myslím na teba, aby to tam bolo! 😉

mata_ba
23. mar 2012

@su_san velmi dobre ti rozumiem 😉 povedz to iste,ze sa snazite takmer rok..a ked sa opyta,kolko presne,povedz,ze je to 11 mesiacov..a nenechaj sa odbit...mna sa nepytal nic...hned ma objednal na horm.profil...

fifitko25
23. mar 2012

@mattuliatko30 ovu testy sa robia poobede, 2 hodiny predtým nepit 😉

su_san
23. mar 2012

@red_kika no tak oni sú ako cez kopirák, aj môj vravel, že ešte keď sme mali HAK, že či je to spoľahlivé, že on má takých borcov, že ich nezastaví žiadna HAK a keď som už nebrala, tak hovoril, že len na mňa hodí spodky a jeho borci s horolezeckou výstrojov mi vajko dobijú na šup 😀 😀 😀 a nevolá sa náhodou Peter, keď sú takí podobní 😀 ???

fifitko25
23. mar 2012

@bubacik5 ešte sme nehovorili, chystame sa cez víkend len nevieme ako 😀 a vy ste uz hovorili?

mata_ba
23. mar 2012

@mattuliatko30 jejda 😀 aspon mozte furt snazilkovat 😀

@fifitko25 zatial nie,ale bojim sa dalsich dni...

red_kika
23. mar 2012

@su_san to nie - moj je miro 😀 ale povaha sedi uplne 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎

bubacik5
23. mar 2012

@fifitko25 tak drzim palce, verim, ze to bude radostiiii 🙂 my? uz minuly vikend, moj to nevydrzal ako sa tesil, ze sa zadarilo 😀 tak sa z toho tesili vsetci 🙂

su_san
23. mar 2012

@fifitko25 môžete si vychutnať to sladké tajomstvo zatiaľ aj sami dvaja...možnom max.rodičom povedať...a v robote to už asi budú vedieť vďaka debilným ľuďom čo tu vypisujú (si videla včera zase???)...hlavne oddychuj a teš sa, zaslúžiš si to 🙂 a pošli mi tehu vírusový pľúvanec 😀

su_san
23. mar 2012

@red_kika ak by sa volal Peťo, tak by som bola v šoku 😀 on je inak super, sa veľmi stará o mňa, sa pýta ako sa cítim, či som papala ľanové, či pila ďžúsik...verím, že bude taký starostlivý aj keď bude zamiesené 😀

fifitko25
23. mar 2012

@bubacik5 Fiha a ako reagovali rodičia? 😉