icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
23. mar 2012

@mata_ba graf vyzera super!! 😉

red_kika
23. mar 2012

@su_san juj to sa mas,.. macu mam doma tiez, este som neskusala mu ju dat, lebo sa bojim ze mi aj na toto poive ze to je kravina

mata_ba
23. mar 2012

@spula22 no kiez by nie 🙂

mata_ba
23. mar 2012

@fifitko25 no hej...len dokedy...

spula22
23. mar 2012

@mata_ba NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😀 😀 😀

bubacik5
23. mar 2012

@fifitko25 jj skoda, ze nejsme z toho isteho mesta, mohli sme byt spolu aj v porodnici 😀

mata_ba
23. mar 2012

@spula22 juuuj,bojim sa...

bubacik5
23. mar 2012

@mata_ba ahojky mojka, no kraaaaaaaaaaaaaasne 😵

spula22
23. mar 2012

@mata_ba prestan vymyslat 🙂 🙂 🙂

su_san
23. mar 2012

@red_kika tak nejako prirodzene sme sa k tomu dopracovali, že ideme dať do tela nejaké vitamínky, tak si objednal macu a fertilman a ja beriem femibion, pijem alchemilku, ľanové tlačím, grepy sa snažím...tak uvidíme aký to bude mať efekt, dnes kupujem ovu testy, tak budem skúšať, lebo odkedy pijem alchemilku, tak necítim ani ovu bolesti, tak snáď ovu mám...a koľko má tvoj rokov??? môj 35 zachvíľku a zatiaľ vládze so mnou, ja čoskoro 27 😀

mata_ba
23. mar 2012

baby robila som aj testiky a pre istotu dva 😀 jeden ovu a jeden tehu...tehu sa mi chvilku aj zdal uplne pididusik,ale potom to bola len moja fatamorgana...ale ovu bol minidusik 🙂 o chvilku pridam foto...

su_san
23. mar 2012

@purina12345 držím palce mojka, aby to dopadlo ako si želáš, daj potom info 😉

red_kika
23. mar 2012

@su_san moja ma len 27 😒 ... unho nejde o vladanie, ale o chut celkovo...
neviem co s nim mam robit
vitaminky su prenho cigarety 😠 on aj normalneho lekara, zubara atd nemusi.. radsej bude doma lezat a kaslat ako ist k lekarovi

red_kika
23. mar 2012

@mata_ba nevydrzala si 😀 no ukaaaaaaz

mata_ba
23. mar 2012

No nic..

fifitko25
23. mar 2012

@mata_ba ukáž nám aj ja som zvedava 😝

mata_ba
23. mar 2012

@red_kika ja viem,som hrozna..ale ta teplota 😀

red_kika
23. mar 2012

@mata_ba na ovu je dusok ale na tehu nevidim nic ☹

su_san
23. mar 2012

@red_kika to mi ani nehovor tie cigarety, vidím, že si môžu ruky podať, mu vždy vravím, že zabíja svojich chlapcov a že nech sa potom nečuduje, že to nejde, keď ich furt vydymuje, šak segéňatá sú tam v dyme 😀 😀 😀 a ani môj neznáša lekárov, pri pohľade na krv a ihlu odpaduje...takže si myslím, že sa bojí ísť na SPG a tam to urobiť do kelímka 😎

mata_ba
23. mar 2012

@spula22 dobre,dobre..uz som ticho 😀

fifitko25
23. mar 2012

@bubacik5 veru bola by to sranda 😉

red_kika
23. mar 2012

@su_san jak keby si hovorila o mojom :D moj krv tiez nemusi xixi
ale pri spg sa neberie krv ..ale asi to je skor ze nevie co tam budu robit, preto sa boji

mata_ba
23. mar 2012

@red_kika ved hovorim..moja fatamorgana chvilku,ale potom nic 🙂 ale prvy ovu test v zivote mam za sebou 😀

su_san
23. mar 2012

@mata_ba na ovu teste vidím nejaký tienik, ale na tehu bohužiaľ nič ☹ takže teraz už len vydrž, buď príde teraz alebo až o 9 mesiacov...a v najhoršom, clostík to istí, nie???

bubacik5
23. mar 2012

@fifitko25 no to teda ano. a ako sa citis? uz ti chuti jest?

fifitko25
23. mar 2012

@mata_ba podľa tej teploty by som ešte nehadzala flintu do žita 😉 skús otestovať o dva dni, ked je na ovu teste čosi, verím že bude aj na tehu 😉

mata_ba
23. mar 2012

@su_san ano,viem 🙂 no viac by som brala tych 9 mesiacov 😀 ale okrem clostilu ma caka aj duphaston... 😉

su_san
23. mar 2012

@red_kika ja som mu povedala, že aj s ním pôjdem, že mu dajú pekný pohárik a on im tam nechá pár svojich plavcov, nech sa im kuknú na zúbok, že čo sa im nechce nájsť moje vajko - teda ak nejaké je??? lekár mi v januári povedal, že ovu nabehla a na 18 deň jak som tam bola, povedal, že ovu bola, že to vidí, tak neviem kde je problém, možno sme len nevystihli správny okamih, aj keby spermošky mali prežiť aspoň 2 dni pri dobrom hlieniku a ten som tento mesiac mala nádherný, sa naťahoval jak totok 😅
ktorý si DC???

mata_ba
23. mar 2012

@fifitko25 ked tak,skusim asi az v pondelok,to budem 14 DPO..ak budem 😀 a inak..len pre info do dalsieho cyklu,na ovu teste je vzdy dusik,alebo len v okoli ovulacie?

su_san
23. mar 2012

@mata_ba dufík na čo??? na ten progesterón??? a mojka, ty si čo povedala svojmu dokimu, že koľko sa snažíte? pravdu?? lebo ja idem v máji ku gyndošovi a ak sa dovtedy nepodarí, tak by som chcela folikulometriu...dá sa to chcieť???