Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@red_kika tak nejako prirodzene sme sa k tomu dopracovali, že ideme dať do tela nejaké vitamínky, tak si objednal macu a fertilman a ja beriem femibion, pijem alchemilku, ľanové tlačím, grepy sa snažím...tak uvidíme aký to bude mať efekt, dnes kupujem ovu testy, tak budem skúšať, lebo odkedy pijem alchemilku, tak necítim ani ovu bolesti, tak snáď ovu mám...a koľko má tvoj rokov??? môj 35 zachvíľku a zatiaľ vládze so mnou, ja čoskoro 27 😀
baby robila som aj testiky a pre istotu dva 😀 jeden ovu a jeden tehu...tehu sa mi chvilku aj zdal uplne pididusik,ale potom to bola len moja fatamorgana...ale ovu bol minidusik 🙂 o chvilku pridam foto...
@purina12345 držím palce mojka, aby to dopadlo ako si želáš, daj potom info 😉
@red_kika to mi ani nehovor tie cigarety, vidím, že si môžu ruky podať, mu vždy vravím, že zabíja svojich chlapcov a že nech sa potom nečuduje, že to nejde, keď ich furt vydymuje, šak segéňatá sú tam v dyme 😀 😀 😀 a ani môj neznáša lekárov, pri pohľade na krv a ihlu odpaduje...takže si myslím, že sa bojí ísť na SPG a tam to urobiť do kelímka 😎
@red_kika ja som mu povedala, že aj s ním pôjdem, že mu dajú pekný pohárik a on im tam nechá pár svojich plavcov, nech sa im kuknú na zúbok, že čo sa im nechce nájsť moje vajko - teda ak nejaké je??? lekár mi v januári povedal, že ovu nabehla a na 18 deň jak som tam bola, povedal, že ovu bola, že to vidí, tak neviem kde je problém, možno sme len nevystihli správny okamih, aj keby spermošky mali prežiť aspoň 2 dni pri dobrom hlieniku a ten som tento mesiac mala nádherný, sa naťahoval jak totok 😅
ktorý si DC???

@mata_ba graf vyzera super!! 😉