Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahoj mojka..tak ako dnes?...ja 1 dc...to bude zase deň...uff 😒
ahoj
@mattuliatko30 @vardzikova
Dobré ránko sa praje 🙂 oddnes som sa rozhodla a dokopala merať BT - 36,8 🙂
@mattuliatko30 Ahoj moja.juuuj,tak drzim paste,nech to zmaknes...ja dnes takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba 😅
@mattuliatko30 ech ... takže mrcha došla 😖 , no dnes aj tak u nás nehlásili teplo iba 6 až 11 st. a ma fúkať dosť silný vietor takže dnes ostanem doma ... aj ked som chcela isť s mm na domček lebo ideme maľovať steny 😀
@azzura ahoj cicuš 😉
@vardzikova ahoj, na aku farbu?
@azzura tak rozmýšľala som nad tým veeeľmi dlho a dalo by sa povedať že ešte rozmýšľam ... chcela by som mať celý spodok to je kuchyna, obývačka a chodba v žltých farbách ale každá by bola v inom odtieni aby sa to veľmi nebilo s tymi farbami ... len neviem či to bude dobre, lebo mne sa zelena,oranžova,hneda,ružova,modra nepači...takže som asi vyčerpala všetky možnosti
@vardzikova no moja, maš tažke rozhodovanie 😉, ale ved žlta ma rozne odtiene. No ružovu si ani neviem prestavit 😀 iba ak v detskej izbe
mata_ba už som kuk - nie som tu tak často - asi by som mala 😉 aby som bola v obraze - držím päste nech stúpa ďalej... 🙂 my s mm dúfame ešte, že mrcha nedorazí... 🙂
ešte som len 21DC - ešte je šanca 🙂
@azzura ked mm to je jedno akej farby budu steny takže to ostalo na mne a ja sa neviem rozhodnuť 😖
@vardzikova no my mame zltu obyvacku a vyzera to pekne 🙂 nebije sa to s nicim...ale mame aj zelenu izbu a tiez sa nebije podla mna 😀 😀
@mata_ba dnes netestujes?
@azzura ajojky..takze ides cakat dalsi mesiac???
@franzziska ahoj, čo ine mi ostava ☹
@franzziska moja ale ja mam dole uuuuplne všetko otvorene nemam tam žiadne steny ktore by mi oddelovali izby ... tak preto nechcem aby sa mi tie farby nieako bili vieš napr. zelena žlta a oranžova vyzeralo by to tak chaoticky
@spula22 no..len dokedy...lebo neviem aka teplota by bola v den,ked som nemerala...tak mozem byt v podstate aj 12 DPO...a to by zajtra mohlo klesnut...a vo stvrtok mrcha...ale dost ma boli mrchovsky brucho..a furt mi je zle dnes ☹ dva vecery za sebou som grc a dnes som si skoro ani nemohla zuby umyt ako ma napinalo ☹
@franzziska ahoj,dnes nie...
dobre ranko babenky, ako? 🙂

@vardzikova ahojky..ale dá sa..o chvíˇˇlu bude zase teplo..ja dnes 1 dc..tak skapínam v práci 😒