Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura sesterka ma ruzovu v obyvacke +sivu a vyzera to super ani ja som si to nevedela predstavit 😉
@vardzikova
@kandee1201 ale asi taku svetlunko ružovu. Ono treba tie farby vidiet v reali na stenach, aby si to clovek vedel predstavit
@azzura nie svetlu praveze dala take nieco ako v t-mobile maju
@franzziska nieeeee na bielo nieeee 😝
@kandee1201 len to je natom najhoršie že človek si to nevie predstaviť až ked to namaľuje a bud to vyzera dobre alebo sa chyta za hlavu a neostava mu nič ine iba ako premaľovať
@vardzikova ja mam bielu chodbu a dobre to presvetluje priestor 😵
@franzziska lebo uz prvy moc je pase 😀 a uvidim co zajtrajsia teplota...
@mata_ba
@spula22
@vardzikova
@azzura kocky som 32 DC a mrcha mala dojst v piatok 😨 nedosla neviem ci ist kupit test a testnut alebo este pockat aby som nebola sklamanaaaa ☹
@kandee1201 juuuj,testuj 😉
@mata_ba nemam doma test a auto u mechanika 😒 uvidim kedy ho donesie len sa bojam ze zas zbytocny test bude
@mata_ba a vzdy sa my zda ze mrcha prichaadza 😖
@kandee1201 tak pockaj este den-dva...ale ak ti nezvykne meskat,tak... 😉
@kandee1201 aj ja mam mrchovske bolesti ☹
@franzziska ako ja nemam nič proti bielej ... ale ja mam radšej živšie farby 😉
@mata_ba no v decembri mi meskala asi 3dni taak som letela pre test a ked s om s nim dosla domov aj mrcha dosla
@kandee1201 moja a teplotku si meriaš? či je ešte vysoko
@vardzikova tak vies ako..bielu mas ako fadnu a prilis pestre to nechces, tak ako? 😀 😀 😲
@kandee1201 dnes ale meska 4 den...
@mata_ba ale teplotka ti stupla zas hore nie?tak dufajme ze neklesne 😉 ja bolesti pred mrchou nemam az ked dojde tak ma ide potom rozstrelit ale tak ma kustik picha v podbrusku 😕 no uvidime .Zariadim sa asi podla toho kedy mechanik donesie auto a dovtedy sa rozhodnem ci idem kupit test ci cakam 😎 mm mi hovory abi som si este nenamyslala 😝 joj
@vardzikova teplotku nemeriam vobec lebo robim na smeny tak to by bolo o nicom
@kandee1201 ja mm nepoviem az ked nebude na teste 2 silne // 🙂 nech ho nestrasim zbytocne 😝
@mata_ba ale iste dojde dnes 😒 neznasam ked natahuje a nakoniec ajtak dojde
@franzziska tak si vyberiem zlatu strednu cestu ... niečo jemne 😀 ako napr. žlta je jemna 😝
@red_kika on sa ma len pital ci uz nahodou nemeska ja ze hej ale keby bol test // tak mu nepoviem az ked doky potvrdi on aj tak dnes odysiel na tyzdnovku
@kandee1201 jaaj a nemaš doma ovu test? aby si vyskušala s nim? či bude aspon duch 😉

@vardzikova co tak nabielo???
@mata_ba preco dnes nie?
@azzura 😉 😉 cmuk 😵