Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska no v GA fuka a je aj zima, lebo som bola vonku a mrzli mi ruky, normalne by som aj rukavice zniesla
@franzziska šak fučí jak sprosté, sa mi ani nos nechce vystrčiť 😠 ako sa Ti darí, ešte ťa čakajú vyšetrenia?tak držím pästíky, aby bola nádej do budúcna 😉
@azzura tak som dnes 8DC, tak idem kúpiť testy, minulý mesiac som ani radšej nechcela vedieť ktorý som DC a nebolo to až také zlé, lebo som aspoň nebola v strese a potom zrazu bum a bola tu na 27DC pani červená a tento mesiac chcem potestovať či ovu je vôbec...a vy ste aspoň prírodným spôsobom poistili vajko dúfam 😀 ...ak teraz nič, bude budúci mesiac a naj by bolo ak by už ani nebolo 😉
@franzziska a koľko máš rôčkov kočka? som zabudla nejako 😅
@franzziska no skor vajičko ako krabička 😀 😀 , to je moja azurka 4kolesova...hura konecne nemusim chodit vlakom 😀 😀
@kandee1201 ahoj dobre sa tiez mam. bola som vcera v praci a dnes som tu tiez. tesim sa ze nasleduju dva volne dni 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@kandee1201 no jasne utekaj ho kupiť načo ešte čakaš?
Ahojte kočky. Síce veľmi neprispievam, ale chodím sem často a rada vás čítam. Tak mne má prísť mrcha v stredu. Ale práve som zaľahla s zapáleným močovým mechúrom. V živote som to nemala 😢 😢 to je šialené...tá bolesť. A fazuľku tento cyklus asi tiež nemusím čakať :( o chvíľu si idem pre PN a antibiotiká..
Gratulujem novej tehulke - purinke, dávaj si pozor a drž sa, mata_ba držím palce, aby zajtrajší test mal zase ducha a nech mrcha nepríde.
@purina12345 blahoželám!!!!!!! aj dnes testíkuješ??? silnie??? 😉
@vardzikova
@su_san
@azzura
@mata_ba no na teste ani ducha 😢
@luluapali : skore uzdravenie prajem, ja som mala zapal mocaku nastastie len raz v zivote ,ale bol to hnus,v noci som nemohla pre palenie spat,potom som uz mala krv v moci,hned som dostala ATB a po prvej davke ako zazrakom vsetko preslo..ale poctivo som dobrala celu davku tusim 7 ci 10 dni,lebo som sa bala,aby sa to nevratilo,fakt nic prijemne..tak nech si skoro v poriadku..a pre istotu si radsej daj predpisat ATB,co mozu aj tehulky-nikdy nevies- ja ked som bola tehu,tak som bola presvedcena,ze ten konkretny cyklus naozaj byt nemozem..🙂
test negativny mal byt ksicht ☹
@luluapali dakujem 🙂 a ty sa rychlo vyliec..
@kandee1201 mozno len male hcg..
@isabellaa kolko ti meska?
@kandee1201
3 den
@isabellaa moja dnes som netestovala..ale teplotka takato www.fertilityfriend.com/home/mata_ba 🙂 uvidim co zajtra

@bubacik5 snazim sa 🙂
@su_san no hej,vcera bol lepsie viditelny 🙂