icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
28. mar 2012

@mel84 ahojko krasny dnik aj tebe 🙂 takze vybuvana do ruzova ? 😉 😉 😉 😉

mistisa
28. mar 2012

@franzziska no super mojka.tak parada to ma tesi moc 🙂 ja neviem nejak depkovsky mam divny den asi kvoli tomu ze zajtra uz idem. ☹ uz nech som doma v sobotu a bude to fajn 🙂

lusinda1989
28. mar 2012

@red_kika matka uz mala na testiku pekneho dusika viditelneho 🙂 takze dnes asi netestovala... 🙂 vcera dala foto

red_kika
28. mar 2012

@lusinda1989 ten vcerajsi som videla... preto som chcela vediet ze ci dalsi robila

franzziska
28. mar 2012

@mistisa no mna az tak moc netesi lebo uz som chcela vediet nejake odpovede 😀 😀
pockaj..zajtra ides,piatok laparka..sobotu domov?

isabellaa
28. mar 2012

Caute kocky,

@mistisa myslim na teba, nezabudla som, nech uz si doma a vsetko dobre dopadne 😉

lusinda1989
28. mar 2012

@red_kika jaaaaj tak a dnes neviem este tu nebola 🙂

mistisa
28. mar 2012

@franzziska no ved jasne musis cakat aj tak ten mesiac co? ale nevadi aspon si podstupila ten krok ktory by si podstupila az o mesiac a cakal by si zas na vysledky.takto budes mat uz vsetko. 🙂 😉 😉 tak tak presne tak ako si to napisala 🙂 zajtra prijem v piatok laparka a sobota domov.ak bude vsetko dobre 🙂 😉 😉 😉 uz nech je ta sobota 🙂

red_kika
28. mar 2012

@lusinda1989 to je jak nejake stretnutie.. "este tu nebola" 😀 😀 😀 😀

mistisa
28. mar 2012

@isabellaa ajojky dakujem si zlata 🙂 ja vam hned napisem ako som dopadla okik? a ty ako dnes? 😉 😉 😉

red_kika
28. mar 2012

@su_san moj chlap zacal brat macu 😎 som neverila vlastnym usiam, ked mi povedal ze si sam dal vcera tabletku.... woooow
islo to rychlejsie ako som si myslela 😝

isabellaa
28. mar 2012

@mistisa
po pondelkovej vyvolavacke cakam na mrchu, povedal, ze do 10 dni, i ked som sa vcera bab pytala ako to mali, tak ze do 2dni...A inak cez vikend som mala depku a vyronila som zopar slz, aj to treba, niekedy...

Niektora ina, ktora dostala mrchu po vyvolav. neskor ako 5 dni, je tu?

franzziska
28. mar 2012

@mistisa nie nemusim cakat mesiac, necitas? 🙂 ted pockam tyzden na vysledky krvi a potom tam dojdem a kukneme sa aj na tie vysledky co som mu tam dneska niesla

lusinda1989
28. mar 2012

@isabellaa ja som dostala az po dvoch tyzdnoch 🙂

mistisa
28. mar 2012

@isabellaa no ja mojka pravidelne po vyvolavacke dostanem mrchu minimalne po tyzdni nebojkaj uz som dostala aj tak ze na 13 den od vyvolavacky 🙂 ja som vcera vyronila ale asi to na mna vsetko dolahlo nejak ☹ ☹ ☹ ☹

mistisa
28. mar 2012

@franzziska chcela som napisat tyzden zabrzdena co ti poviem.dnes nerozmyslam som nejak mimo ☹

franzziska
28. mar 2012

@mistisa boze ja som cela dopichana..obe ruky, modriny 😀 😀 😀

lusinda1989
28. mar 2012

@red_kika no sak a nie davame si tu rande 🙂

mistisa
28. mar 2012

@franzziska no pekne moja kolko ti zas brali hm? ta cucaju takto co?

mel84
28. mar 2012

@mistisa ahoj 😀 vyspinkana, este aj ruzovu suknicku som si dnes obliekla 😀 a ty hlavu hore, citam ze zajtra to mas? ber to tak, ze budete zase o krok blizsie k babanku 😉 budem na teba mysliet..

franzziska
28. mar 2012

@mistisa no ja som si uz za zivot uzila pekne dost pichaciek 😀 😀 😀 sestricky vzdy zartovali ze aspon budem zvyknuta ked budem tehotna 😀 😀

mistisa
28. mar 2012

@mel84 no jak pekne ladis chichi 🙂 no zajtra idem na prijem a v piatok ma budu operovat a ked bude vsetko dobre v sobotu idem domov 🙂 😉 dakujem mojko no budem sa snazit 🙂 hned po laparka vam napisem 🙂

mistisa
28. mar 2012

@franzziska chacha no to ano 🙂 len nech do teba vodu neleju aby si nestriekala kade tade 😀 😀 😀 😀 😀

franzziska
28. mar 2012

@mistisa vodu? pockaj ted nechapem 😕 😀 😀

mistisa
28. mar 2012

@franzziska no ze si tak dopichana ze keby ta naplnia vodou striekas z kazdej strany 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mel84
28. mar 2012

@mistisa ocakavam same pozitivne spravy 😉

meggy004
28. mar 2012

@isabellaa ja som po vyvolávačke mala až na 8my deň...

franzziska
28. mar 2012

@mistisa jaaaaj aha 🙂 😀 snad nie...mas aj nejake obmedzenia ohladne co mozes nemozes pred piatkom?

su_san
28. mar 2012

@red_kika tak to ti gratulujem, nech len pekne papá, my zvládame v pohode prášok ako som ti písala a ja som teda po ňom ako naspídovaná veverička 😀 tak keď už nepomôže na čo má, tak aspoň mám energy za 3!!! 😀 😀

vivusa
28. mar 2012

ahojte zienky... dnes som si robila tehotensky test, a vysiel negativne, som 13. den po KET.. zajtra mam ist na krv.. bol uz taky pripad, ze test bol negativny a krv pozitivna?