Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 dakujeeeem 🙂
@mistisa diky jasne..dik ze sa staras 🙂
@dijusa prajem ti to veľmi silno 😉 aj ja som už rozmýšľala viackrát o pauze, ale vždy som tu 😀 ale mne fakt už nerobia nič ani ženy s bruškami, ani bábätka, môžem sa pozerať po nich v meste, obchodoch, na fotkách, môžem počúvať kto všetko je v očakávaní a nič 😀 pohodička 🙂 (mrzí a štve ma len to, keď sa dozviem, že nejaká bola na potrate)
ahojte baby, pravidelne nakukam do tejto diskusie lebo som jedna z vas - snaziliek - len som este nebola registrovana. My sa snazime od decembra 2011, zatial nic ☹. Tento mesiac mam ale divny problem, lebo dnes som 34 DC a mrcha stale neprichadza. Robila som si Mamatest v piatok (30 DC) a dnes rano (teda 34 DC) - test s jednou ciarkou ☹. Cyklus mavam zvycajne 27 - 32 dnovy. Este cakam, ci to tento krat nebude 35 dnovy, t.j. mrcha vo stvrtok. Ale taky vykyv mavam tak 1-2 x do roka. Co si myslite - mam verit Mamatestu, cize tento mesiac zase nic ☹, alebo tu mam este nejaku nadej? dakujem a vsetkym vam drzim palce!
@alexandrulienka
kym tu mrska este nieje.. nic nieje stratene.. mozno bola pozdejsie ovulka 😉
@ e.l.i. - no uvidime, uz som z toho nervozna. Ani duch tam nebol, takze skor asi nie. Tento mesiac som mala chripku, tak sa mi tam mozno vsetko nejako pokazilo 🙂. Kazdopadne, je to na nervy.
@mata_ba jeeeeeeeeeeeeej.. nečítala som celú diskusiu, ale si tehu? 😅 😅 😅 Veľmi sa teším (aj keď po pravde, tíško závidím - ale neboj, iba v dobrom 😉 ) a určite doprajem.. Malinkému želám nech si pekne krásne rastie a budúcej maminke veľa zdravíčka. Juuuj, tešííííííííííím sa, že Ti to vyšlo.. Držím palečky.. Termín Ti vychdáza na december? 😎
no my sme u dokiho vlastne neboli, ja som zdrava.. a snáď aj manžel..asi znak toho, že vieme otehotnieť.. bolo, že smi prišli o "fazuľku".. asi nejaké dva-tri mesiace ešte počkám-e a ak nič.. začneme to riešiť..
@alexandrulienka ahoj.. ja som teraz tak bola.. Chcela som veriť, že som tehu.. (asi som si navodila aj príznaky.. únava, citlivé prsia, čo pri MS nemávam).. a potom som bola sklamaná.. 😒 Ono keď nie je mrcha, vždy je tam nádej.. ale...
@mistisa neboj to zvládneš, držím palce 😉
Dobre ranko babulky,dneska som tu prva?🙂
Dufam,ze aj dnes pribudnu nejake dobre spravicky..🙂 Mne sa v noci snivalo,ze som si urobila tehu test,zaznacila do FF a nedoslo mi,ze to znamena,ze som tehu a snazili sme sa dalej..A doslo mi to az skoro po mesiaci 😀 Nevime,kde na tie sny chodim..🙂
@delideli breeee raaanko , my uz ranajkujeme , ideme do praace 🙂
@delideli Dobre ranko cicuš 😉 Tak ty maš uplne perfektne sny 😀
@vardzikova aaaaaaaaa vardziiicka , uz chodis do roboty ?? 😝
@nativanativa 😀 😀 😀 😀 ja ti dam vardzicka 😀 až od pondelka začinam šichtu 😝 ale už sa aj celkom tešim po trojmesačnej pauze ale to iba na dva mesiace idem potom sa opať hodim na pn lebo to už budem v 24tt a to si už potom neviem predstaviť robiť to čo robim
@vardzikova no ja si idem dupnut tieto dva dni pekne ... od 9 az do 11 v noci , to zas bude .... 😖 😖
@mistisa je tu???
inak dobre ranko zelam vsetkym
@delideli no tak to ta uplne chapem, skus kamoske normalne vysvetlit, ze ti to nerobi dobre, niektorym ludom to proste nedopina..ale musime najma verit a byt kludne, stale si to opakujem, lebo ked budem nervozna a nedockava tak to bude dlhsie trvat..a kolko este musite cakat? nejak som nezaregistrovala.. mne nastastie buduci tyzden ma dojst mrcha a ideme na to.. 🙂
@franzziska ahojko ahojko 🙂 krasne ranko aj tebe 🙂 bola si u dokiho? ci ides? 😉 😉 😉
Dobre ranko kocky, dnes to vyzera na pozitivny den 😀 esteze existuju tie noci a clovek sa vyspi z blbej nalady 😉
@mistisa bre ranko 😀 hej uz som bola..tak nakoniec supis ze som bola..lebo by som inak cakala do nemoty zbytocne..dnes mi len vzali odbery a ked dojdem kvoli vysledkom tak sa mi na to kompletne kukne tedaaj na to co som doniesla dnes...cize az potom...takze fajn ze ma to napadlo ist 😀 😀 cize nic nove neviem ale aspon som is odbila uz tu krv 😀
a ty ako dnes?