Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska no kolko neviem.a plyn ten co ked robia laparku tak ta nafuknu takym plynom aby sa dostali k tym organom co potrebuju tak ten plyn.budem prdet chachacha 😉 😉 😉 a kamoska mi hovorila ze ked bola na prefukoch vajecnikov mala modru mrchu lebo z nej vytekala ta modra tekutina co davaju ked to zistuju ci su priechodne vajickovody 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa fuuuuuuuuuuj ble, to je teda prepac za vyraz - nechutny zakrok, 😨 😨 budem na teba silno mysliet.....
@su_san uplne suhlasim, len niekedy to fakt na cloveka dolahne a je to tazke nemysliet na to 😒 ale stale si hovorim ze mam najlepsieho manzela na svete, ked vidim tie "pariky" okolo seba, tak som naozaj za toto maximalne stastna...a nove zabiatko nam tiez zachvilku pride 😉 a ako tento cyklus? pocitas DC? 😀
@franzziska dakujem mojka tak nastastie budem spat tak mi to bude jedno 🙂 ale potom bolia vraj aj klucne kosti a tak kedze si nafuknuta ☹ ale to prejde 🙂
@mel84 hej tento počítam, lebo chcem robiť ovu testy 😀 , ale ten minulý bol dobrý v tom, že som nevedala presne ktorý som a tak som bola taká kľudná, že až a potom ma MS šokla 😀 dnes idem robiť prvý 😉 a ma pobavili v včera v lekárni, som si pýtala ovu test a pani, ŽE AKÝ TEST??? mi smiešno bolo 😀 😀 😀
@franzziska to je dobré, že si bola a teraz už len chvíľku počkáš a povedia ti ako ďalej, to čakanie je najhoršie, lebo nevieš na čom si...bude dobre, vydrž 😉
@fifitko25 Ahoj,spala som dobre,ale uz o pol 6 hore 🙂 a robilaaa,je v albume..a ciarky silnejuuuu 😵 a vyslo mi to podla krvi..lenze ja som bola na krv 21 DC a ovulku som mala az na 25 DC,cize progesteron som mala nizky..ale pritom ho mam hadam v poriadku...
@mattuliatko30 ahoooj..tu je grafik www.fertilityfriend.com/home/mata_ba a testik v albume 🙂
@su_san 😀 😀 to bola nejaka postarsia? 😀 a ktory DC si dnes? no ja neviem, ja tym ovulacnym testom moc neverim...podla mna sa na nich neda uplne spolahnut...ja viem ze keby tam nevidim dve ciarky, vtedy ked treba, tak este aj to by ma hrozne zneistilo a znervoznilo....ale zase ja mam ukazkovy hlien a taku specificku bolest, takze viem presne kedy ovulaciu mam..
@franzziska ahoj,ako?
@mistisa moja,budem na teba silnoooo mysliet a drzat paste!
@mata_ba meralala si aj dnes???...dúfam,že pôjdeš ku doktorovi čím skôr..aby si si bola na 100% istá...
@mattuliatko30 merala..dnes mam 36,9 🙂 trosku klesol,ale to hadam nevadi...a snazim sa mu dovolat,ale asi operuje,lebo dnes ma sluzbu v nemocnici...
@mata_ba videla som...grafík krásny..aj čiaročky 🙂 už nech je všetko len dobré...a budeš si pestovať krásne brušinko s malým drobčiatkom 🙂
@mata_ba jáááj..neboj dovoláš sa 😉
@mel84 dnes 10DC...tak ja som tiež mala aj bolesti aj hlienik, a predsa nič, tak chcem tento mesaic potestovať že čo a ako...ani ja im neverím veľmi, ale treba skúsiť aj takto...a odkedy pijem alchemilku, nejak sa mi tie ovu bolesti oslabli, takže sa chcem uistiť iným spôsobom...a ty čakáš teraz na mršku a potom hups na to, že??? 😀

@vivusa nevadi, v pohode 😉 no ja som tiez cakatelka na IVF tak mam preskumanych uz par veci o tom, kolko krat si bola na transferi?