icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
28. mar 2012

@mattuliatko30 duuufam,ze bude vsetko oki..

mistisa
28. mar 2012

@yvi83 no super bodaj by to bolo aj u mna tak 🙂 no uvidime uz nech je to ako ma byt len nech uz idem domkov 🙂 ale tak vsetky babizne mmi pisu ze to neni take hrozne.🙂 mna asi stresuje najviac ta nemocnica neviem do coho idem kedze som este v nemocnici nelezala 😅 😅

mata_ba
28. mar 2012

@su_san aaano,foto v albume 😉

su_san
28. mar 2012

@azzura jak potom to vzdáme????? nič nevzdávajte!!! dovtedy už budeš bruchaňa spolu so mnou 😀 😀 😀

azzura
28. mar 2012

@mistisa nestresuj, bude dobre.....aj kamosku si najdes 😉 . a ked dojdes, tak ma predbeheš a budeš hned tehu 😀

mistisa
28. mar 2012

@azzura sstvrtok vecer? ci piatok? asi piatok ze? no ved uvidime urcite tam nebudem sama co pojde na zakrok teda aspon dufam chichi 😅 😅

gelinka75
28. mar 2012

@azzura neblazni, co by si vzdavala, ved mas este kopec casu mat dieta, ja som este pred rokom tvrdila, ze deti nechcem a vidis 😉

mistisa
28. mar 2012

@su_san okik mojko akurat som volala s nasimi ideme tam a je tam aj moja mala neterka tak sa budeme s nou aspon jasit 🙂 urcite vam napisem 🙂 ste zlate babenky dakujem vam moc vsetkym 😉 😉 😉 😉 😉

azzura
28. mar 2012

@su_san normalne ukončime proces snaženia a aj dochadzku k doktorom a branie liekov, ale to až na konci roka. Dovtedy ešte budem vela krat nasrata, smutna atd.

mistisa
28. mar 2012

@mata_ba dakujem mojka hned vam dam vediet.uz bude dobre ked tam budem a odide mm ze sa dostanem nejak mozno do normalu a budu tam baby tak zacneme kecat 🙂

mistisa
28. mar 2012

@azzura no uz aby to bolo mojko hned zabudnem aj na tieto stresy aj na vsetko 🙂 a ten klistir si mala? ake to je?

azzura
28. mar 2012

@mistisa nebudes sama...mys me dosli 4, z toho 2 vyberali maternicu ale to boli vyše 45 rocne a potom my 2 co sme isli na laparku, aj nas dali spolu na izbu. Nam vecer pred zakrokom dali tabl. na spanie, ale vypytaj si aj vecer po zakroku, lebo budes ubolena a nebude sa ti dat spat. Aspon ja som tak bola, možno ty to budes vsetko lepsie znasat 😀

mistisa
28. mar 2012

@azzura aha okik no vypytam veru nech spim a mozno zaspim ani nebudem vediet chichi no teraz mam zas stav ze by som isla uz aj chichi striedaju sa mi stavy nejako 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
28. mar 2012

@gelinka75 u nas su aj ine problemy, mm brestal brat lieky na silnu reumu a teraz po 1,5 roka co ich neberie tak sa zacínaju prejavovat velke bolesti. Znasa to hrdinsky, ale ja uz ho nechcem dalej trapit. Takže u mna take, že ked prestanete na to mysliet tak sa zadari neexistuje, lebo bude zas uzivat lieky.

franzziska
28. mar 2012

@su_san dakujem si zlata 😵 😵 hej hej cakame..s @mistisa -ou podporujeme sa navzajom 😀 😀

@mistisa tak ja dufam ze na to nepojdem..ako nie som slaboch ale vies ked si vzdy predstavim ake su tie operacky a vsetko naokollo tak mi pride aj zle 😕

@mata_ba a potom pojdes na krv aby ti to potvrdil?

mel84
28. mar 2012

@su_san tak Ti budem drzat palce nech su tam dve ciariska, ked uz take podstupujes 😀 😀 no mala by dojst buduci tyzden, v piatok pocitam podla ovulky, tak si uzijem velku noc v bolestiach a huraaaa konecne na to 😀 mm si vcera zavtipkoval ci nepockame este mesiac, tak som mu to skoro uverila, ale som rada, ze sme pockali aspon jeden cyklus, nech sa trosku maternica zregeneruje, aj sme po chripke boli obidvaja, tak nech su kvalitne spermose 😀

mata_ba
28. mar 2012

@mistisa jasneee..bude to dobre..ty si aspon nachystana,ale ja som dva roky dozadu dosla k mudr.ze 3 dni vsetko vygrc a ona,ze dobre,poslite dakoho pre veci,zostavate tu..a ja ze cooooooooooooo??? 😀 ze nestaci infuzka?a ona,ze nie...ze cez vikend musim zostat v nemocnici...a to som v pondelok sla na dovcu..a v pondelok dosla doktorka,ze dobre,dame vam lieky a este take 3 dni tu zostanete..a ja,ze asi nie,lebo idem vecer na dovcu 😀 tak ma pustili 🙂

azzura
28. mar 2012

@mistisa klistir je sranda, nas si zavolai do kupelky.....sestricka mala vedro s hadickou, nakazala vyhrnut koselu a prehnut sa tak že sa držíš operadla stolicky, pichla hadicku, vydvihla vedro do vysky a nakazala stiahnut ritu 😀 . A potom že treba vydržat co najdlhsie...na WC sme sa striedali 😀 😀 😀

mata_ba
28. mar 2012

@franzziska ano..akurat som mu volala a ze mam dojst,ze sa mna mrkne...ale pojdem asi az v piatok..

mistisa
28. mar 2012

@mata_ba no pekne to si mala vesele aj ta pustili? no to je sila inak mozno je niekedy lepsie ked je to hentak nemas praveze cas nad tym rozmyslat ani sa nenazdas a mas po tom 🙂 😀 😀 😀 😀

mistisa
28. mar 2012

@azzura no pekne a to ste boli viacere? a to asi ani neboli ci? mozno tlak citis ako ta plnia vodou chacha 😀 😀 😀 😀 😀

su_san
28. mar 2012

@mel84 a vám sa to na prvýkrát podarilo po akej dobe??? si pamätám, že moc dlho to netrvalo, že??? a už vydržíte a potom bude odmena 🙂

azzura
28. mar 2012

@mistisa to su normalne stavy, bojis sa nepoznaneho 😉 Zvladnes to, ked som to ja ako velke poseko zvladla 😀 😀 😀

azzura
28. mar 2012

@mistisa hej, vcetky co sme isli na druhy den na operaciu. Neboli to, iba budeš mať hara kiri v crevak a furt behat na WC 😀 😀 😀

mistisa
28. mar 2012

@azzura no to bude tym asi najskor 🙂 dobre kocenky idem ale este dojdem idem si nieco pokupit co mi chyba do nemocnice a tak 🙂 tak papa a poobede som tu ako na koni 🙂

azzura
28. mar 2012
su_san
28. mar 2012

@azzura juj mojka, pamätám, že si to už písala...a s tými liekmi sa nemožno snažiť??? sú potom zlé spermie a môže to ohroziť prípadné baby???

su_san
28. mar 2012

kočky, idem ja prezuť zimné pneu za letné na moju fifinku 🙂 a potom hor sa do pratania...stavím sa asik poobede, dovtedy sa mi držte 😉

mata_ba
28. mar 2012

@mistisa to ano...lenze ja som este ako student mala ist na oddelnie dorastu..lenze boli prazdniny,tak to oddelenie mali zatvorene..a mna sup k novorodencom...tak som bola sama na izbe s detskou postielkou 🙂 a vedla v izbe plakavalo chore babo ☹ som sa tesila,ze vypadnem....a jasne,pustili ma..ved som uz bola oki a lieky mi dali,takze pohoda...

franzziska
28. mar 2012

@azzura moja a klistir sa robi s tou laparkou??