icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
28. mar 2012

@vivusa nevadi, v pohode 😉 no ja som tiez cakatelka na IVF tak mam preskumanych uz par veci o tom, kolko krat si bola na transferi?

franzziska
28. mar 2012

@mata_ba ajoj

@mistisa aha vidim...co pise...ja ked som lezala v nemocke tak mne najvia prave vadila ta misa a cikanie, ako ekd nemozes ist po vlastnych na wcko bleeeeeeeeeeee uz to nechcem zazit 😖 😖 a kolko bides musiet lezat a nechodit??? a aky plyn myslis?

mistisa
28. mar 2012

@azzura mojka este som sa ta chcela opytat aku vodu mozem pit.ci musi byt cista nejaka jemne perliva alebo moze byt aj sladena hm? 😉 😉

yvi83
28. mar 2012

@fifitko25 Este ze nam slniecko zacina pomaly kazdy den svietit, clovek aspn take depky nema 🙂

gelinka75
28. mar 2012

@azzura cauko, ja dobre, je mi blbo z tej antiky niekedy mam stavy, ze kazdu chvilu hodim sablu, raz je to lepsie, raz horsie..co ti poviem 😒 ty sa ako mas?

mistisa
28. mar 2012

@franzziska no kolko neviem.a plyn ten co ked robia laparku tak ta nafuknu takym plynom aby sa dostali k tym organom co potrebuju tak ten plyn.budem prdet chachacha 😉 😉 😉 a kamoska mi hovorila ze ked bola na prefukoch vajecnikov mala modru mrchu lebo z nej vytekala ta modra tekutina co davaju ked to zistuju ci su priechodne vajickovody 😀 😀 😀 😀 😀 😀

franzziska
28. mar 2012

@mistisa fuuuuuuuuuuj ble, to je teda prepac za vyraz - nechutny zakrok, 😨 😨 budem na teba silno mysliet.....

mel84
28. mar 2012

@su_san uplne suhlasim, len niekedy to fakt na cloveka dolahne a je to tazke nemysliet na to 😒 ale stale si hovorim ze mam najlepsieho manzela na svete, ked vidim tie "pariky" okolo seba, tak som naozaj za toto maximalne stastna...a nove zabiatko nam tiez zachvilku pride 😉 a ako tento cyklus? pocitas DC? 😀

mel84
28. mar 2012

@yvi83 je mi to luto ☹ ja som uplny zastanca prirodnych veci a verim ze ti to pomoze 😉

mistisa
28. mar 2012

@franzziska dakujem mojka tak nastastie budem spat tak mi to bude jedno 🙂 ale potom bolia vraj aj klucne kosti a tak kedze si nafuknuta ☹ ale to prejde 🙂

mel84
28. mar 2012

@fifitko25 ahoj mamicka 🙂 ako sa mas? tehotenske nevolnosti uz dosli? 😀 co sa tyka toho progesteronu tak to @mata_ba bola este pred ovulkou u lekara, takze preto bol progesteron nizky.. som sa s nou o tom vtedy bavila 🙂

su_san
28. mar 2012

@mel84 hej tento počítam, lebo chcem robiť ovu testy 😀 , ale ten minulý bol dobrý v tom, že som nevedala presne ktorý som a tak som bola taká kľudná, že až a potom ma MS šokla 😀 dnes idem robiť prvý 😉 a ma pobavili v včera v lekárni, som si pýtala ovu test a pani, ŽE AKÝ TEST??? mi smiešno bolo 😀 😀 😀

yvi83
28. mar 2012

@mistisa Ahoj, ja som nejak nafuknuta ani nebola, ani ma nic nebolelo a ani cikat mi nebolo treba celu noc, kedze som nic nemohla pit 😉

su_san
28. mar 2012

@franzziska to je dobré, že si bola a teraz už len chvíľku počkáš a povedia ti ako ďalej, to čakanie je najhoršie, lebo nevieš na čom si...bude dobre, vydrž 😉

azzura
28. mar 2012

@mistisa skusali to so mnou uz v ted den vecer, ale tak sa mi tocila hlava a bolo mi na grc, že ma nechali tak. Baba vedla mna vecer uz behala. Vecer si vypytaj tabletu na spanie, aby si sa vyspala

su_san
28. mar 2012

@mistisa kočka, dnes si daj relax deň, nejakú prechádzku, niečo ľahké na papanie, zbaľ pár švestiek a zajtra šťastnú cestu...v piatok budem na Teba myslieť, tak a nezabudni potom napísať keď sa dostaneš do bdelého stavu 😀

azzura
28. mar 2012

@mistisa neperliva. Ale na druhy den po zakroku uz možeš vsetko, sme mali kakao

mata_ba
28. mar 2012

@fifitko25 Ahoj,spala som dobre,ale uz o pol 6 hore 🙂 a robilaaa,je v albume..a ciarky silnejuuuu 😵 a vyslo mi to podla krvi..lenze ja som bola na krv 21 DC a ovulku som mala az na 25 DC,cize progesteron som mala nizky..ale pritom ho mam hadam v poriadku...

@mattuliatko30 ahoooj..tu je grafik www.fertilityfriend.com/home/mata_ba a testik v albume 🙂

azzura
28. mar 2012

@gelinka75 blbe, že to tak znašaš. Ja? nijak, nejak som rezignovala. Momentalne sa tesim, že ideme na velku noc do T.Lomnice, ale asi tam dostanem mrchu, tak budem nervacit, že si nebudem moct uzit welnes 😠

mel84
28. mar 2012

@su_san 😀 😀 to bola nejaka postarsia? 😀 a ktory DC si dnes? no ja neviem, ja tym ovulacnym testom moc neverim...podla mna sa na nich neda uplne spolahnut...ja viem ze keby tam nevidim dve ciarky, vtedy ked treba, tak este aj to by ma hrozne zneistilo a znervoznilo....ale zase ja mam ukazkovy hlien a taku specificku bolest, takze viem presne kedy ovulaciu mam..

mata_ba
28. mar 2012

@franzziska ahoj,ako?

@mistisa moja,budem na teba silnoooo mysliet a drzat paste!

mattuliatko30
28. mar 2012

@mata_ba meralala si aj dnes???...dúfam,že pôjdeš ku doktorovi čím skôr..aby si si bola na 100% istá...

su_san
28. mar 2012

@yvi83 mrzí ma, že to nevyšlo ☹ skús teraz prírodu a potom možno znova IUI...a aké máte problémy, že sa nedarí tak dlho???(možno si aj napísala, ale nepamätám 😅 )

mata_ba
28. mar 2012

@mattuliatko30 merala..dnes mam 36,9 🙂 trosku klesol,ale to hadam nevadi...a snazim sa mu dovolat,ale asi operuje,lebo dnes ma sluzbu v nemocnici...

mattuliatko30
28. mar 2012

@mata_ba videla som...grafík krásny..aj čiaročky 🙂 už nech je všetko len dobré...a budeš si pestovať krásne brušinko s malým drobčiatkom 🙂

mattuliatko30
28. mar 2012

@mata_ba jáááj..neboj dovoláš sa 😉

gelinka75
28. mar 2012

@azzura ja som nerezignovala, ledva cakam kedy mozme znova snazilkovat 😀 teraz je to o nicom, tak je dobre, ze zmenis prostredie, prides na ine myslienky, ja si teraz beriem 2 dni dovo, lebo si potrebujem oddychnut, furt nieco riesim za pochodu, nejak nemam sil

su_san
28. mar 2012

@mel84 dnes 10DC...tak ja som tiež mala aj bolesti aj hlienik, a predsa nič, tak chcem tento mesaic potestovať že čo a ako...ani ja im neverím veľmi, ale treba skúsiť aj takto...a odkedy pijem alchemilku, nejak sa mi tie ovu bolesti oslabli, takže sa chcem uistiť iným spôsobom...a ty čakáš teraz na mršku a potom hups na to, že??? 😀

azzura
28. mar 2012

@gelinka75 jaj, moja kedy sa už na nas usmeje štastie. Ja už teraz stresujem, že čo sa stane pri dalsom cykle ked pojdem na folikulimetriu.Najradsej by som s tym vsetkym prastila, ale mm trva že počkajme do konca roka a ked nič, tak potom to vzdame

su_san
28. mar 2012

@mata_ba testíkovala si aj dnes??? 😉