Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura no jak pekne si to nazvala 😀 a mistise to tiez idu robit?
@franzziska musia vsetkym, co budu operovane a v narkoze 😀 😀 😀
@azzura aaaa 😀 😀 sa smejes 😀 ale mne by do smiechu nebolo
@azzura ahoj mojka..ako sa máš,?čo nové? ja 3dc..tak už je to fajne...už aby bolo po mrche
@mata_ba bude bude..neboj sa...tak ideš v piatok?...do ideš do PN,čo?..tak som zvedavá čo ti povie..už sa teším na odpoveď....budeš mať dlhé 2 dni čakania.. 😉 ale stojí to zato...povie ti len to ,čo už dááávno vieš 😀 tehuľka 😉
@franzziska klistir nic nie je, vsak aj pred porodom to robia ci nie? 😉
@mattuliatko30 nie,idem do TN 😀 v PN robim...a dlhe..co ja viem..tak verim,ze je vsetko ok,takze.. 🙂 je mi jasne,ze asi nic neuvidi...ale rozmyslam,ze zbehnem zajtra a to by v piatok mohla byt krvicka...ale na druhej strane si hovorim,ze ked pojdem v piatok,krvicka bude az v pondelok..ale zase mozno by uz zbadal daku bodecku...nevim..co myslis?
@gelinka75 no mne to ako nic nepripada
@nativanativa: tak ty sa mas,ked chodis do prace s takym nadsenim 🙂 🙂 to sa o mne povedat neda.. 😖 ale obed sa blizi,takze som uz trocha obzila 🙂
@vardzikova : to veru hej 🙂 ale ani sa nedivim,lebo v poslednej dobe mi nedopina ani v realnom zivote 🙂
@mel84 : my musime cakat este 2 mrchy :( jedna by mala prist uz cez vikend..kazali nam cakat 3 mesiace..ja by som na to sla aj skor,kludne uz v aprili,ale musim este na endokrinologiu kvoli nasadeniu liekov a kontrola mi vychadza tak blbo,ze by som bola 2 tyzdne tehu ,ak by sa zadarilo,kym by som dostala lieky a uz nechcem nic riskovat..takze cakama az do maja..:(
no ale uz mam nervy 😠 mrcha na 34DC nikde a na teste /
@gelinka75 hej, su to take tazke lieky, ktore musel vysadit pol roka predtym než sme sa zacali snazit aby sa vycitil. necakali sme že to snazenie bude tak dlho trvat. Jeho doktor sa mu cuduje, že este to nevzdal, lebo nejaky jeho pacient tu bolest klbov nezvladol. Ale moj mm je hrdina 🙂
@mel84 Ahojky moja, nevolnosti nie su zatiaľ 🙂 stále tá únava, musím si okolo obeda zdriemnut 🙂 zatiaľ mi aj chuti, len v noci zle spím... Ja som sa na ten progesteron pytala len kvôli tomu, že som ho zrejme pri prvom pozitívnom Tehu teste v januári mala malo a preto to nevydrzalo ☹ beriem kvôli tomu utrogestan....
@mata_ba som uz videla ten testik, super 😉 teším sa že je to tam, sup sup objednať sa na krvičku 😉 na progesteron som sa pytala preto, lebo mne doktor predpisal utrogestan, aby som ho nemala malo, lebo to by mohlo potom uskodit fazulke. Radšej sa ho opytaj na kontrole, či to Máš v poriadku 😉
@mata_ba ja myslím,že by možno už čosi videl..aspoň vačok..a krvičku ti možno aj výsledky povie poobede, nie?...či ako to tam chodí...ale aspoň uvidí, ,,ako a čo..či je všetko ok...ja by som šla radšej už zajtra... 😉
@kandee1201 a aký testík si robíš?..mamatest?..skús ten...hm? 😉 držím palčeky
ahoj. pekny a uspesny dnik vam vsetkym prajem 🙂
@kandee1201 neboj sa, možno nízka hladina HCG 😉 ešte to nie je stratené...
@mattuliatko30 rapiclear som si robila v pondelok a dnes tiez ten a nic ☹ ked nedojde mrcha do piatku pojdem kupit mamatest ked ho tak chvalite 😉

@franzziska klistir je na vycistenie criev, to sa dava pred operaciami, aby si sa im tam nevykadila ked budes v narkoze 😀 😀 😀