icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
28. mar 2012

@franzziska klistir je na vycistenie criev, to sa dava pred operaciami, aby si sa im tam nevykadila ked budes v narkoze 😀 😀 😀

franzziska
28. mar 2012

@azzura no jak pekne si to nazvala 😀 a mistise to tiez idu robit?

azzura
28. mar 2012

@franzziska musia vsetkym, co budu operovane a v narkoze 😀 😀 😀

mel84
28. mar 2012

@su_san na 4.cyklus a teraz to bude na prvy 😀 aj tak to mame zhora uz vsetko dane, takze to moc neovplyvnime..mozme zjest aj kilo Macy, vitaminov a neviem coho este...si myslim ze to su take pomocky na psychiku skor 🙂

franzziska
28. mar 2012

@azzura aaaa 😀 😀 sa smejes 😀 ale mne by do smiechu nebolo

mattuliatko30
28. mar 2012

@azzura ahoj mojka..ako sa máš,?čo nové? ja 3dc..tak už je to fajne...už aby bolo po mrche

isabellaa
28. mar 2012

@azzura
mna ked operovali na apendix, tak mi dali cipky a isla som na vecko tlacit 😀 😀 😀

gelinka75
28. mar 2012

@azzura a musi brat take lieky co maju vplyv na spermijky? 😒 inak daju sa aj zamrazit a pouzit

mattuliatko30
28. mar 2012

@mata_ba bude bude..neboj sa...tak ideš v piatok?...do ideš do PN,čo?..tak som zvedavá čo ti povie..už sa teším na odpoveď....budeš mať dlhé 2 dni čakania.. 😉 ale stojí to zato...povie ti len to ,čo už dááávno vieš 😀 tehuľka 😉

zujka2
28. mar 2012

@mistisa ahoj mojka, ty páni. aj ti trošku závidím. mne menštruácia ešte nedošla. tak asi to môžem vidieť na posunutie termínu laparky. to je pech 😠 držím palce. ale vše bude dobré, to je jasnééé. držkaj sa

gelinka75
28. mar 2012

@franzziska klistir nic nie je, vsak aj pred porodom to robia ci nie? 😉

mata_ba
28. mar 2012

@mattuliatko30 nie,idem do TN 😀 v PN robim...a dlhe..co ja viem..tak verim,ze je vsetko ok,takze.. 🙂 je mi jasne,ze asi nic neuvidi...ale rozmyslam,ze zbehnem zajtra a to by v piatok mohla byt krvicka...ale na druhej strane si hovorim,ze ked pojdem v piatok,krvicka bude az v pondelok..ale zase mozno by uz zbadal daku bodecku...nevim..co myslis?

franzziska
28. mar 2012

@gelinka75 no mne to ako nic nepripada

delideli
28. mar 2012

@nativanativa: tak ty sa mas,ked chodis do prace s takym nadsenim 🙂 🙂 to sa o mne povedat neda.. 😖 ale obed sa blizi,takze som uz trocha obzila 🙂
@vardzikova : to veru hej 🙂 ale ani sa nedivim,lebo v poslednej dobe mi nedopina ani v realnom zivote 🙂
@mel84 : my musime cakat este 2 mrchy :( jedna by mala prist uz cez vikend..kazali nam cakat 3 mesiace..ja by som na to sla aj skor,kludne uz v aprili,ale musim este na endokrinologiu kvoli nasadeniu liekov a kontrola mi vychadza tak blbo,ze by som bola 2 tyzdne tehu ,ak by sa zadarilo,kym by som dostala lieky a uz nechcem nic riskovat..takze cakama az do maja..:(

mata_ba
28. mar 2012

@delideli ahoj zlaticko..ako sa dnes dari?

yvi83
28. mar 2012

@su_san praveze nam nic nezistili, mm ma super spermiogram , ja som bola aj na laparke, vsetko v poriadku , aj ovulaciu mam tak neviem... 😒

kandee1201
28. mar 2012

no ale uz mam nervy 😠 mrcha na 34DC nikde a na teste /

yvi83
28. mar 2012

@mistisa vsetko sa zvlada urcite lepsie ked je aj ten personal v pohode, ja som bola spokojna, vkuse nas kontrolovali, aj sranda s nimi bola, boli fakt mile 🙂

dany85
28. mar 2012

@mata_ba vidíš, mne na druhý deň čiarka nezosilnela, až o 2 dni kúsoček 😉 je to tam určite, veľmi sa teším s tebou 🙂

mata_ba
28. mar 2012

@dany85 dakujem...a ja s tebou 😀 doki ti vypocutal aky termin?

dany85
28. mar 2012

@mata_ba ale kdeže, ja vlastne neviem vôbec nič okrem toho že je to ok, bábo rastie, aj týždeň som si vypočítala podľa tehu kalkulačky 🙂 mala som problémy s mojím doktorom takže som odišla a k novému idem až v utorok tak potom budem vedieť viac.

azzura
28. mar 2012

@gelinka75 hej, su to take tazke lieky, ktore musel vysadit pol roka predtym než sme sa zacali snazit aby sa vycitil. necakali sme že to snazenie bude tak dlho trvat. Jeho doktor sa mu cuduje, že este to nevzdal, lebo nejaky jeho pacient tu bolest klbov nezvladol. Ale moj mm je hrdina 🙂

fifitko25
28. mar 2012

@mel84 Ahojky moja, nevolnosti nie su zatiaľ 🙂 stále tá únava, musím si okolo obeda zdriemnut 🙂 zatiaľ mi aj chuti, len v noci zle spím... Ja som sa na ten progesteron pytala len kvôli tomu, že som ho zrejme pri prvom pozitívnom Tehu teste v januári mala malo a preto to nevydrzalo ☹ beriem kvôli tomu utrogestan....

fifitko25
28. mar 2012

@mata_ba som uz videla ten testik, super 😉 teším sa že je to tam, sup sup objednať sa na krvičku 😉 na progesteron som sa pytala preto, lebo mne doktor predpisal utrogestan, aby som ho nemala malo, lebo to by mohlo potom uskodit fazulke. Radšej sa ho opytaj na kontrole, či to Máš v poriadku 😉

mattuliatko30
28. mar 2012

@mata_ba ja myslím,že by možno už čosi videl..aspoň vačok..a krvičku ti možno aj výsledky povie poobede, nie?...či ako to tam chodí...ale aspoň uvidí, ,,ako a čo..či je všetko ok...ja by som šla radšej už zajtra... 😉

mattuliatko30
28. mar 2012

@kandee1201 a aký testík si robíš?..mamatest?..skús ten...hm? 😉 držím palčeky

moni1007
28. mar 2012

ahoj. pekny a uspesny dnik vam vsetkym prajem 🙂

fifitko25
28. mar 2012

@kandee1201 neboj sa, možno nízka hladina HCG 😉 ešte to nie je stratené...

kandee1201
28. mar 2012

@mattuliatko30 rapiclear som si robila v pondelok a dnes tiez ten a nic ☹ ked nedojde mrcha do piatku pojdem kupit mamatest ked ho tak chvalite 😉

delideli
28. mar 2012

@mata_ba : ahoj moja 🙂 dnes to ujde,nemam vobec cas na chmurne myslienky,lebo polovica kolegyn vypadla z prace (dovolenka,PNka a tak..),takze nic nestihame..🙂 (teda skoro,na MK ockom obcas hodim 🙂) a co vy s fazulkou ?ako sa citite?