icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
28. mar 2012

@lucecita nemusíš 😉 ale je príjemné vedieť, že okrem mamy, manžela a kolegyne na mňa myslí ešte jedna osôbka 😉 tak, tak, baví ma to, hoci niekedy nevládzem, ako dnes....som sa vyparádila, že nech nejak vyzerám, dala som si topánky na opätkoch, tak ma bolia nohy, že až....ale už lepšie, keď mám tepláky, tričko a papuče konečne 🙂

lucecita
28. mar 2012

@fifitko25 kokooooos, som si skoro oči vyočila nad tou sumou...dobre zarába ten tvoj doki...ale aj tá najlepšia starostlivosť nemôže podľa mňa stáť tak veľa, to kde sme? ale dobre, že to riešiš...ja by som od takého dokiho utekala tiež preč

mata_ba
28. mar 2012

@delideli jasne.. 🙂 zajtra si uz nedam rifle,ale leginky 🙂

fifitko25
28. mar 2012

@lucecita 🙂 no trošku mi bude asi smutno, lebo tam boli zlaté sestričky, ale dnes už každý pozerá na každé euro, takže mi nedali na výber... i keď zdravie sa zaplatiť vraj nedá žiadnou sumou, no čo je veľa to je veľa 🙂

mata_ba
28. mar 2012

@fifitko25 moja,to ozaj veeelmi vela platis...ja som platila len raz za folikulometriu a to 7€...a zaplatila som si rocne clenstvo v doktorovej spolocnosti za 50€ a okrem toho,ze idem hned do vnutra,tak mam vsetko za polovicu...a tie ceny su vo vseobecnosti uplne v pohodicke...a to je sukromnik..

lucecita
28. mar 2012

@kikaneu nemusím, ale chcem, tak mi to neber 😀 ja viem, si mi písala, že máš nové nohavice a taaaak...neboooj, aj piatok sa nahoď a dobre to dopadne...ja rada opätky, ale keď prídem domov, nie je nad to behať v tepláčkoch 😀
@fifitko25 veď to, že každé eurko sa ráta a teraz keď si tehu by si tam asik majland nechala 😀

kikaneu
28. mar 2012

@lucecita k tomuto som sa chcela dopracovať 🙂 ja viem, že vieš 😉 no, len v piatok sa prídem domov prelziecť, už nechcem tie topánky ani vidieť aspoň 2 týždne 😀

fifitko25
28. mar 2012

@mata_ba ja som tiež platila 50 ečiek za ročnú prehliadku a starostlivosť počas roka som mala v tom zarátanú... ale akonáhle som začala riešiť tehu, tak to do toho nespadalo a všetko som cvakala... dorazila ma tá knižka, to je už naozaj veľa ☹

mata_ba
28. mar 2012

@fifitko25 kokos...ale to som ani nepocula,ze platit za knizku atd. 😕 je to neskutocne vela...

bubacik5
28. mar 2012

@fifitko25 ahoooj, ako sa mate? 🙂

fifitko25
28. mar 2012

@mata_ba aj mňa to prekvapilo 😕

lucecita
28. mar 2012

@kikaneu no vidíš, aj si sa dopracovala 😀 to si teda musela mať aké opätky 😀 mojka, idem si ľahnúť a na chvíľku off, nie je mi dobre, mám akési kŕče v brušku, a to pre mňa nie je dobré teraz...ozvem sa neskôr, oki?

fifitko25
28. mar 2012

@bubacik5 ahoj moja, ale dobre, stále unavená a spím každú chvíľu 😀 zajtra idem na sono, trošku sa bojím, či je všetko ok....

bubacik5
28. mar 2012

@fifitko25 to mas naozaj draheho gyndosa, to su nehorazne peniaze. ved az za sono...ja som platila 4 e a zdalo sa mi dost... 🙂

mata_ba
28. mar 2012

@fifitko25 ale to sa ujo doki musi mat velmi dobre 🙄

bubacik5
28. mar 2012

@fifitko25 aj ja byvam unavenejsie ale zatial sa to da...sak mam teraz problem byt v robote cely den 😒 a mojka, neboj vsetko bude dobre, len nemysli na nic zleee ! 🙄

kikaneu
28. mar 2012

@lucecita jasné, moja, len oddychuj 😉

fifitko25
28. mar 2012

@bubacik5 veď áno pozitívne myslenie je dôležité 😉 tajne dúfam, že zajtra tam už bude vidieť viac a možno aj nejakú aktivitu srdiečka 😵 strašne by ma to potešilo 😵

franzziska
28. mar 2012

@mistisa je este tu? 🙂 budem na teba zajtra i pozajtra mysliet 😎

franzziska
28. mar 2012

@mata_ba
@fifitko25

mne pride divne takto platit gynekologovi..ja som mala vzdy sukromnika a nikdy som unho neplatila..len za objednanie na hodinu..este aj za to ze tam chodim mam platit?? ved predsa kazdy ukon je hradeny zo zdravotky - teda tie zakladne ukony ...no uf 😕 😕

lusinda1989
28. mar 2012

@mata_ba mojko ak ta zavolal tak asi ti zoberie asi iba krv 🙂 ale neviem mozno ta prekvapi a kedy k nemu ides?

gelinka75
28. mar 2012

@lucecita a ako ju liecis? lebo aj ja liecim ale uz som to olutovala, lebo mi to nerobi dobre ☹

bubacik5
28. mar 2012

@fifitko25 tak tak 🙂 som zvedava s cim prides 🙂 ja idem az v pondelok 😒 dufam, ze mi to uz naistotu potvrdiiii 🙂

gelinka75
28. mar 2012

@fifitko25 paneboze a vystavenie tehu knizky nie je zadarmo? 😕 ci to len ja zijem v stredoveku? 😠

fifitko25
28. mar 2012

@bubacik5 aj ja som zvedavá... zle ti nebýva? nebolí ťa bruško? mňa bolelo túto noc, zle som spala, ale cez deň už nič... a prsia sú stále ubolené

fifitko25
28. mar 2012

@gelinka75 to som si aj ja myslela, že je to zadarmo, prípadne za "administratívny" poplatok, ale nie za toľko.... 😒 takže sme dve zo stredoveku

mistisa
28. mar 2012

@franzziska ahojko moja som tu ano 🙂 no dakujem mojko veru stresy mam paradne ti poviem teda ☹ ale zvladnem to 🙂

luluapali
28. mar 2012

@pacica áno, hlavne na konci, akoby som ziletky curala. Mňa od včera boli celé podbrusko, aj dnes :(

gelinka75
28. mar 2012

@fifitko25 no ved aj ja som myslela, ze za to pytaju minimum ale toto je zdieranie 😉

bubacik5
28. mar 2012

@fifitko25 pride mi zle niekedy na vecer. aj brusko sem tam zaboli ale vacsinou ked mam ist spat....prsia mam tiez ubolene a naliate, mojko sa ma uz pytal, ze ci nechcem kupit vacsiu podprsenku 😀