Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 moja,to ozaj veeelmi vela platis...ja som platila len raz za folikulometriu a to 7€...a zaplatila som si rocne clenstvo v doktorovej spolocnosti za 50€ a okrem toho,ze idem hned do vnutra,tak mam vsetko za polovicu...a tie ceny su vo vseobecnosti uplne v pohodicke...a to je sukromnik..
@kikaneu nemusím, ale chcem, tak mi to neber 😀 ja viem, si mi písala, že máš nové nohavice a taaaak...neboooj, aj piatok sa nahoď a dobre to dopadne...ja rada opätky, ale keď prídem domov, nie je nad to behať v tepláčkoch 😀
@fifitko25 veď to, že každé eurko sa ráta a teraz keď si tehu by si tam asik majland nechala 😀
@mistisa je este tu? 🙂 budem na teba zajtra i pozajtra mysliet 😎
@mata_ba mojko ak ta zavolal tak asi ti zoberie asi iba krv 🙂 ale neviem mozno ta prekvapi a kedy k nemu ides?
@franzziska ahojko moja som tu ano 🙂 no dakujem mojko veru stresy mam paradne ti poviem teda ☹ ale zvladnem to 🙂

@lucecita nemusíš 😉 ale je príjemné vedieť, že okrem mamy, manžela a kolegyne na mňa myslí ešte jedna osôbka 😉 tak, tak, baví ma to, hoci niekedy nevládzem, ako dnes....som sa vyparádila, že nech nejak vyzerám, dala som si topánky na opätkoch, tak ma bolia nohy, že až....ale už lepšie, keď mám tepláky, tričko a papuče konečne 🙂