Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@red_kika presne tak ty mi citas myslienky 😎
@mata_ba no cakam aj ja kedy dorazis od dokihoooooo 😉 so super spravickou
@kandee1201 ahoj cicuš no ako? testovala si ?
@vardzikova ahoj no tak ze dnes som 2DC
@anett6212 som dnes 11DC a testovala som včera prvýkrát a bol len mini dúšik, tak budem aj dnes, len neviem či mi to vyjde v rovnakej dobe ako včera, lebo som v práci, tak ale piť nebudem predtým min 2 hoďky...a som veľmi rada, že ti zabral dufík, len aby si bola ok a potom aj tehu, nech ťa laparka obíde na 100 honov 😉
@red_kika sme na tom rovnako všetky asi...je to prírodzené pre každú ženu ak dojde do určitého veku a nájde toho správneho mužíka na odovzdanie genetickej info 😎
ja som ani netušila pred pár rokmi, že tak bude moje srdiečko po tom pišťať, ale je to tak...sem -tam mi z toho drbe, ale inak som v poho a snažím sa pozitívne myslieť...a vieš je to možno pocit podobný tomu, že niekto niečo veľmi chce a ide po tom kým to nedostane...vášnivý hráč bude hrať, športovec bude ísť stále po lepších a lepších výkonoch...asi sa to nedá porovnať, ale je to veľmi silná túžba byť rodičom a chcieť malú kópiu, ktorá tu po nás zostane 🙂..........júúúúúúj aby už bolo 😀 😀
@anett6212 moja,tak moc ti budem drzkat palce..
@kandee1201 baby idem k nemu okolo pol4,tak potom sa ozvem 😉 ste zlate,ze na mna myslite..
@mata_ba juuj..nevieme sa dočkať....poobede sem nakuknem..dúfam,že si tu už niečo pekné prečítam od teba 😉
@vardzikova daj foto kati 🙂
@mattuliatko30 dufam s vami 😀 najneskor o 6 sem hadam daco napisem..
@mistisa kočka moja, myslím na teba aj v robotke, že už si v BA, tak pfuj-pfuj, čakám zajtra správy ak sa prebudíš a budeš schopná, hlavne mysli pozitívne, bábatko už čakú na obláčiku na svoju maminku, tak hor sa do toho plnou parou vpred, bude všetko najlepšie aké len môže byť!!!!!!!!cmukkkkkkkk 😉 🙂 😎
@su_san no to Ti poviem 😖 dufam ze to je z toho a ze to nebude nic horsie lebo uz ma asi porazi fakt..neviem ci si teraz mam vystriedat vsetko mozne alebo ako...vcera som mala este vydrzat, ale uz som bola fest hladna, ale asi ta rukola mi to poskodila zase, bola dost vyrazne horka 😒

@mata_ba hehe bude ta mamina na rukach nosit... 😀