icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

e.l.i
29. mar 2012

@mata_ba hehe bude ta mamina na rukach nosit... 😀

anett6212
29. mar 2012

@mata_ba tak to je uzasne, tak veri tomu. moj mi tiez povedal, ze ked raz budem tehotna, ze uveri, az ked lekar potvrdi. ale ktovie aky bude, ked uvidi, ze na teste su dve palicky.

moni1007
29. mar 2012

@e.l.i no ja si meriam BT prvykrat a som z toho trochu zmatena, aj ked neberiem to nejak vazne zatial, meriam len pre info. no ja chcem ist tiez na HP,ale ten sa robi 3 az 5 den ms. tak si este chvilu pockam

mata_ba
29. mar 2012

@e.l.i vsak by dostal pruh,chudatko moje 😀

@anett6212 ked on sa furt boji tesit sa..ze aby sa daco nepokazilo..ze tym testom moc neveri...ale tak robila som si testy od 5 firiem,tak hadam by vsetky neklamali...

anett6212
29. mar 2012

@mata_ba isto neklamali testy. a si tehu. zajtra chod k tomu lekarovi a uvidis. ja cakam na mrchu. mam ju dostat na velkonocny pondelok. nesnazili sme sa teraz vobec. som chora ta ani na to nemyslim 😒

anett6212
29. mar 2012

@mata_ba teda myslim na to ci som ked mam brat nejake lieky lebo keksikovali sme, ale ci sommala ovulku netusim. a teraz je to par dni co nic nebolo. tak ktovie.

mata_ba
29. mar 2012

@anett6212 no mojka a ja som tiez nic necakala teraz a vidis 🙂 doki povedal,ze mi asi nedorastaju vajka...tak sa jedno zazracne predsalen naslo 😉 a k dokimu idem uz dnes..akurat odchadzam z prace,idem k sestre a spolu pojdeme k dokimu..

anett6212
29. mar 2012

@mata_ba no super 🙂 drzim palce, aby ti vzal krvicku a aj videl na ultrazvuku.tak, ale ja beriem dufik a isto sa to nepodari. ja mam v tomto smolu.

kandee1201
29. mar 2012

@red_kika presne tak ty mi citas myslienky 😎

kandee1201
29. mar 2012

@mata_ba no cakam aj ja kedy dorazis od dokihoooooo 😉 so super spravickou

vardzikova
29. mar 2012

@kandee1201 ahoj cicuš no ako? testovala si ?

kandee1201
29. mar 2012

@vardzikova ahoj no tak ze dnes som 2DC

su_san
29. mar 2012

@anett6212 som dnes 11DC a testovala som včera prvýkrát a bol len mini dúšik, tak budem aj dnes, len neviem či mi to vyjde v rovnakej dobe ako včera, lebo som v práci, tak ale piť nebudem predtým min 2 hoďky...a som veľmi rada, že ti zabral dufík, len aby si bola ok a potom aj tehu, nech ťa laparka obíde na 100 honov 😉

su_san
29. mar 2012

@red_kika sme na tom rovnako všetky asi...je to prírodzené pre každú ženu ak dojde do určitého veku a nájde toho správneho mužíka na odovzdanie genetickej info 😎
ja som ani netušila pred pár rokmi, že tak bude moje srdiečko po tom pišťať, ale je to tak...sem -tam mi z toho drbe, ale inak som v poho a snažím sa pozitívne myslieť...a vieš je to možno pocit podobný tomu, že niekto niečo veľmi chce a ide po tom kým to nedostane...vášnivý hráč bude hrať, športovec bude ísť stále po lepších a lepších výkonoch...asi sa to nedá porovnať, ale je to veľmi silná túžba byť rodičom a chcieť malú kópiu, ktorá tu po nás zostane 🙂..........júúúúúúj aby už bolo 😀 😀

mata_ba
29. mar 2012

@anett6212 moja,tak moc ti budem drzkat palce..

@kandee1201 baby idem k nemu okolo pol4,tak potom sa ozvem 😉 ste zlate,ze na mna myslite..

su_san
29. mar 2012

@mata_ba daj info matulik a spomeň ma aby so to rýchlo našla 🙂

mattuliatko30
29. mar 2012

@mata_ba juuj..nevieme sa dočkať....poobede sem nakuknem..dúfam,že si tu už niečo pekné prečítam od teba 😉

su_san
29. mar 2012

@fifitko25 myslím na teba a napíš potom aj mne, aby som sa mohla tešiť, dnes chcem len dobré správičky počuť 🙂

su_san
29. mar 2012

@vardzikova daj foto kati 🙂

mata_ba
29. mar 2012

@su_san dobre mojka..dufam,ze mi nepovie daco zle,ze zabudnem 😅

su_san
29. mar 2012

@mel84 tak to si si nedala veľmi šťastnú kombináciu, ja mám extra citlivý a veľmi háklivý žalúdok, tak si musím dávať big pozor, lebo potom mi je zle nedobre 😝
tak daj sucháre a bude dobre, nejaký čajík k tomu a budeš raz dva fit, veď snažilkovanie sa blíži 😀

mata_ba
29. mar 2012

@mattuliatko30 dufam s vami 😀 najneskor o 6 sem hadam daco napisem..

su_san
29. mar 2012

@mata_ba bude to super, asik len krvičku vezme, a ak na sono aj kukne a náhodou nič neuvidí, tak nestresuj, je ešte veľmi skoro, tak vyčkaj, ale možno bodečka by už mohla byť ak má dobré sono 😉

su_san
29. mar 2012

@mistisa kočka moja, myslím na teba aj v robotke, že už si v BA, tak pfuj-pfuj, čakám zajtra správy ak sa prebudíš a budeš schopná, hlavne mysli pozitívne, bábatko už čakú na obláčiku na svoju maminku, tak hor sa do toho plnou parou vpred, bude všetko najlepšie aké len môže byť!!!!!!!!cmukkkkkkkk 😉 🙂 😎

su_san
29. mar 2012

@pacica jak sa máš choručká mojka??? už sa to dúfam aspoň kus zlepšilo, tak rýchle uzdravenie prajem 😉

mata_ba
29. mar 2012

@su_san no on ma vacsinu najmodernejsich pristrojov..ale tak viem,ze je este skoro..snad mi ale nepovie nic negativne..

su_san
29. mar 2012

@anett6212 inak na hlasivky mne pomáha zaručene čisté kalcium, buď injekčne alebo aj vypiť priamo ampulku čo sa pichá, je to naj naj naj lepšie a budeš rýchlo fit 🙂

su_san
29. mar 2012

@mata_ba pozitívne, pozitívne, pozitívne maťka mysli 😎

mata_ba
29. mar 2012

@su_san ale jasneeee 😉

mel84
29. mar 2012

@su_san no to Ti poviem 😖 dufam ze to je z toho a ze to nebude nic horsie lebo uz ma asi porazi fakt..neviem ci si teraz mam vystriedat vsetko mozne alebo ako...vcera som mala este vydrzat, ale uz som bola fest hladna, ale asi ta rukola mi to poskodila zase, bola dost vyrazne horka 😒