Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anlady nezavrhujem, ale ja radšej prirodzený. no ak sa vyskytnú komlikácie ako veľké bábatko,alebo zdravotné koplikácie, načo trápiť dieťa aj matku. a tiež pokiaľ má niekto nízky prah bolesti, nie je o čom. jedna si užije bolesť pri pôrode, druhá po pôrode.
@anlady túžime po dieťatku ale neviem, nejako mám strach z toho či to zvládnem, či budem dobrou mamou, či to zvládneme po materiálnej stránke keď budem na materskej...a dosť sa bojím pôrodu, všeobecne bolesti a krvi. brrr. ak by to bolo možné, hneď si zaplatim cisársky. Aj keď väčšina ma názor, že je lepší prirodzený pôrod.
A čo trápi teba?
@nikinka1111 jeej, aj mi mame beaglika....v decembri bude mat 1rok, predtým sme mali boxinka, ale ten v januari umrel na rakovinu ☹
@azzura je to taký malí čertík? lebo naša hej 😀 . aj mne kokeršpanielka v auguste umrela na rakovinu ☹
@nikinka1111 tento rok vsetci psy umreli na rakovinu. Strasne 😒
@azzura presne ako ja ☹ . ale aj beagle je úžasné stvorenie 😀
@lenuska85 dopredu neries nic, nestresuj sa ci budes v poriadku a pritom ste este nezacalai. Mna ani nenapadlo, že by som nemohla byt ok.....az ked sa nam to nedarilo, tak v case preventivky som povedala lekarovi že chceme babo a tak mi spravil hormonalny profil a od januara riesim vselijake problemi a chodim po doktoroch. Ale dovtedy som bola v pohode.
@nikinka1111 Tak ja som veľká citlivka na bolesť. Tak neviem. Ale rozmýšlam o hovadinách a nie som ešte ani len tehu. aach jaj 🙄
Ahoj Baby mozem sa pridat k vam ?
@nikinka1111 jeeee, zlatucky....ja proste som na zvieratka a deticky, odchovala som deti mojim bratom a uz by sa mohlo aj na mna usmiat stastie
@anlady ani ja nie som a už rozmýšlam aký kočík, postielku, stoličku, kam pôjdem rodiť ... 😀
@nikinka1111 :D :D ja ja pozerám,ale mne sa nič nepáči a hlavne tie kočíky.to je des a keď vidím,že mamička si kúpi čierny kočík - no hrozné,jak truhla.
@nikinka1111 ja nad tým rozmýšľam tiež. už si vyberám aj pôrodníka 😀
@anlady mne sa čierne páčia ale by som si taký nekúpila. ja tu už mám aj album s vecičkami 😀 😀 😀 😀
@lenuska85 tomu sa hovorí plánované rodičovstvo 😀

Baby za 15 min.som tu.Idem niečo vybaviť.