icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anlady
autor
30. nov 2011

Baby za 15 min.som tu.Idem niečo vybaviť.

nikinka1111
30. nov 2011

@anlady nezavrhujem, ale ja radšej prirodzený. no ak sa vyskytnú komlikácie ako veľké bábatko,alebo zdravotné koplikácie, načo trápiť dieťa aj matku. a tiež pokiaľ má niekto nízky prah bolesti, nie je o čom. jedna si užije bolesť pri pôrode, druhá po pôrode.

delideli
30. nov 2011

@momamo : asi by este nevysiel, pockala by som este aspon par dni (tak 4-5?) a testuj urcite s citlivym (narp. mamatest10)..to cakani je hrozne, ja viem 🙂

lenuska85
30. nov 2011

@anlady túžime po dieťatku ale neviem, nejako mám strach z toho či to zvládnem, či budem dobrou mamou, či to zvládneme po materiálnej stránke keď budem na materskej...a dosť sa bojím pôrodu, všeobecne bolesti a krvi. brrr. ak by to bolo možné, hneď si zaplatim cisársky. Aj keď väčšina ma názor, že je lepší prirodzený pôrod.
A čo trápi teba?

azzura
30. nov 2011

@nikinka1111 jeej, aj mi mame beaglika....v decembri bude mat 1rok, predtým sme mali boxinka, ale ten v januari umrel na rakovinu ☹

lenuska85
30. nov 2011

@azzura my máme 6 ročnú boxerku. úžasne stvorenie 🙂 čo sme mali boxerku predtým, tiež umrela na rakovinu ☹

nikinka1111
30. nov 2011

@azzura je to taký malí čertík? lebo naša hej 😀 . aj mne kokeršpanielka v auguste umrela na rakovinu ☹

momamo
30. nov 2011

@anlady nhoo leboo som nevedela kedy presne mavam ovulaciu a on je strasneeee super doktor a povedal ze mozem kazdy mesiac chodit na sono a on vzdy v strede cyklu bude vidiet kedy mam ovu .. tak my sa snazime pol roka..

momamo
30. nov 2011

@delideli ved toto .. joj 🙂 ale mas pravdu vydrzim .... zase ma tak zvlastne poboli podbrusko a ked sa postavim tak ma tak pichne .... jasne ze mamatest 10 tomu som najvernejsia 😀 😎 😉

azzura
30. nov 2011

@lenuska85 jeeej bexerka, mne je furt smutno za mojim Neruskom. Uz som nechcela takeho isteho, ale raz budem mat znova boxina. maxinko je sidlo-trdielkove 🙂.

azzura
30. nov 2011

@nikinka1111 tento rok vsetci psy umreli na rakovinu. Strasne 😒

lenuska85
30. nov 2011

@azzura každý pes je výnimočný niečím iným. ale nikdy nezabudneš na tých predtým...

anlady
autor
30. nov 2011

@lenuska85 No kvázi mňa to isté, čiže môžeme si podať ruky

nikinka1111
30. nov 2011

@azzura presne ako ja ☹ . ale aj beagle je úžasné stvorenie 😀

anlady
autor
30. nov 2011

@momamo to je super. Teda.Aj ja som tak chcela,ale nakoniec som si to rozmyslela.

azzura
30. nov 2011

@lenuska85 dopredu neries nic, nestresuj sa ci budes v poriadku a pritom ste este nezacalai. Mna ani nenapadlo, že by som nemohla byt ok.....az ked sa nam to nedarilo, tak v case preventivky som povedala lekarovi že chceme babo a tak mi spravil hormonalny profil a od januara riesim vselijake problemi a chodim po doktoroch. Ale dovtedy som bola v pohode.

anlady
autor
30. nov 2011

@nikinka1111 Tak ja som veľká citlivka na bolesť. Tak neviem. Ale rozmýšlam o hovadinách a nie som ešte ani len tehu. aach jaj 🙄

azzura
30. nov 2011

@lenuska85 viem, mne sa obcas o tych mojich 4nohych zlatickach sniva 😎

madzik
30. nov 2011

Ahoj Baby mozem sa pridat k vam ?

lenuska85
30. nov 2011

@anlady tušila som, že to bude niečo podobné keď si napísala že je to niečo čo sa nedá špecifikovať...
čo vás viedlo k tomu, že ste sa rozhodli, že už je ten čas na bábo?

azzura
30. nov 2011

@nikinka1111 jeeee, zlatucky....ja proste som na zvieratka a deticky, odchovala som deti mojim bratom a uz by sa mohlo aj na mna usmiat stastie

nikinka1111
30. nov 2011

@anlady ani ja nie som a už rozmýšlam aký kočík, postielku, stoličku, kam pôjdem rodiť ... 😀

momamo
30. nov 2011

@anlady preco? 😒

momamo
30. nov 2011

@madzik jasne ..🙂)))) ako dlho sa snazite..??

anlady
autor
30. nov 2011

@nikinka1111 :D :D ja ja pozerám,ale mne sa nič nepáči a hlavne tie kočíky.to je des a keď vidím,že mamička si kúpi čierny kočík - no hrozné,jak truhla.

lenuska85
30. nov 2011

@nikinka1111 ja nad tým rozmýšľam tiež. už si vyberám aj pôrodníka 😀

nikinka1111
30. nov 2011

@anlady mne sa čierne páčia ale by som si taký nekúpila. ja tu už mám aj album s vecičkami 😀 😀 😀 😀

nikinka1111
30. nov 2011

@lenuska85 tomu sa hovorí plánované rodičovstvo 😀

lenuska85
30. nov 2011

@azzura máš pravdu, zbytočne sa stresujem.všetko bude ako má byť. keď zvládli pôrod iné citlivky, zvládnem aj ja 😎

anlady
autor
30. nov 2011

@lenuska85 u mňa to bude asi desné hnusné - najprv: nechcela som byť v práci, lebo to tu je hrozné.Potom ma to prešlo a potom: všetci v mojom okolí majú,alebo čakajú alebo snažia sa a ja nechcem byť sama. A vy?