Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@red_kika čau kočka! no včera som netestovala, lebo som bola v práci a som nestihla, dnes som 12DC, tak skúsim dnes, na 10DC tam bol len taký mini dúšik, tak dnes skúsim znova, ale myslím, že ešte asi nič nebude, tak na budúci týždeň skôr, vždy som si myslela, že mám ovu okolo 15-16DC, podľa bolesti, tak uvidím, lebo tá alchemilka mi nejak potláča ovu pocity 😉
@su_san ahoj Zuzka 🙂 akurat som Ti isla pisat, ze ako sa mas 😀 uz je lepsie, dakujem, ale musim dietovat aspon do nedele nech si to nezhorsim zase..som zohnala vcera v jednej lekarni homeopatika, tak to si davam 😉 plus cajiky bylinkove na zaludok..som rozmyslala, ci si nespravim jarny detox, tak mam co som chcela 😀 len v trosku inej forme ako som si predstavovala...
@mel84 : ahoj 🙂 dneska sa mi zo sluzobky vrati mm,takze mam tiez naladicku super,lebo sa uz velmi tesim..no a navyse mam dnes volno a zacian vikendik,co viac si mozem priat 🙂psi nemaju s
inak co sa tyka pocasia-tak nase psi s nim nemaju absolutne problem ,tie by pobiehali vonku vkuse,zima nezima,dazd nedazd🙂
@anett6212 tak skúsim dnes na 12DC testnúť, dali sme si včera keksík 😅 takže uvidíme...myslím, že ovu bude neskôr...a ty ako? nebolia ťa už vaječníky? a kalcium nezaberá? u mňa je to jediné čo mi zabralo vždy...inak som mala predtým veľmi slabú imunitu, som strácala hlas pravidelne každý druhý mesiac, tak to bolo na nervy to škriekanie moje 😀 😀 😀
@mel84 mojka a to Ti všetko spustilo to hrozno s kávou??? si si podráždila asik žalúdok, nie??? a čo ti vlastne bolo? len bolesti žalúdka či si zvrackala? mne pomáhal čierny čaj na ukľudnenie žalúdka a jedla som vtedy len sucháre alebo pečivko s maslom alebo ryžu a kuracie prsia na vode a pila colu a to mi pomáhalo...a ešte smecta mi robila dobre...
@red_kika to možno ma tiež prekvapí, ale hlavne verím, že aspoň uvidím nejaký pozitívny ovu test vôbec, lebo to by ma šľahlo, keby žiadny nebude...myslíš, že sú spoľahlivé? inak ak si mala pozitívny na 11DC, tak ovu prebehne do 24 až 36 hodín, takže akoby si reálne mala ovu na 13DC, takže tvoje pocity boli dobré 🙂
@su_san nie vobec nic len bolesti zaludka, mne by uz dnes nic nebolo kebyze si nedam v stredu vecer tu surovu zeleninu, takze sa mi to zase zhorsilo 😒 najma teda asi rukola... tiez len suchare, ale papam aj zrele banany, jablcka, a vecer mi mm urobil varene zemiaky s brokolicou varenou, a nic ma nebolelo..dufam ze som si uz vsetko zle vycerpala a uz len dobre nas caka 🙂
pocuj tak vy cez vikend budete sexikovat a sexikovat co? 😀

@mata_ba aj ja chcéééééééééééém, si na mňa zabudla...a inak srdečne gratulujem, užívaj si to 🙂