icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
30. mar 2012

@mel84 : presne tak,aj ja som uz oznamila,ze mu do diara vypisem ,ktore terminy moze a ktore nesmie byt mimo domu 🙂

kikaneu
30. mar 2012

ahojte dievčatá 🙂 tak ja mám dnes otras deň, necítim sa vôbec dobre, asi ma niekde prefúklo, lebo ma hrozne bolí krk, obviazala som si šál a neviem sa dočkať, kedy prídem domov, že si ho ponahrievam 🙂 u vás prší? u nás nasnežilo, zobudili sme sa do bieleho rána a ešte stále sneží, no fuj....a to som včera videla prvého tohtoročného bociana a tešila som sa, že už sa neochladí, no nevyšlo to.....☹ chcem spať :-/
a graf je na tom takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

luciok
30. mar 2012

@kikaneu Nasnežilo?? To nemyslíš vážne. Tu na Liptove akurát prší a je chladno. Ale neboj, čoskoro vykukne slniečko a bude dobre 😉

su_san
30. mar 2012

@red_kika tak to je blbé, že nie sú spoľahlivé úplne 😠 ...tak snáď v našich prípadoch sa mýliť nebudú...ja teplotu nemerám, tak neviem ako to bude so mnou...budem testovať, mám ešte 19 ovu testov, tak snáď niečo ukážu do konca cyklu 😀 ja pôjdem k dokimu v máji, takže si budem žiadať folikumetriu alebo potvrdenie tehu 😀 😀 😀

kikaneu
30. mar 2012

@luciok vážne a dosť veľa, normálne na depku,....a už to tak pekne na jar vyzeralo 😒 jasné, že vyjde, ale otázka je, že kedy 😉

su_san
30. mar 2012

@kikaneu nasnežilo????????? čo?????????? tu svieti oskar, ale neviem či je chladno, lebo som vonku ešte nebola...tak to vydrž, veď je piatok, máš voľný víkend, tak to doliečiš 😉

kikaneu
30. mar 2012

@lucecita ahoj mojka 🙂 ešte spíš? 🙂 ja som deti vzala na compy, v stredu písali test, tak nech si pred ďalšou lekciou trochu oddýchnu 😉 dúfam, že sa máš dobre a že pekne oddychuješ 🙂
a môj graf takto sa počudesil 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/389913 ale sa mi zdalo divné, že ja mám takú vysokú teplotu 😕

su_san
30. mar 2012

@mel84 tak už len diéta zostáva, budeš mať detox a budeš štíhlučká do bikiniek 😀
a my sme keksíkovali už včera, by sme nevydržali do víkendu, veď keď to má vyjsť, tak to vyjde, ale víkend budeme isto trtkošiť 😅 😅 😅 bez ohľadu na nejaké blbé ovu testy 😀

mel84
30. mar 2012

@kikaneu ahoj 🙂 normalne ma zamrazilo, brrrr, ja uz sneh nechcem vidiet do decembra 🙂 a si v skole, co? ☹ ale ten bocian je dobre znamenie 😉

su_san
30. mar 2012

@delideli aj my sme pracovne dosť vyťažený, tak sa sem-tam míňame, tak sa snáď jedného pekného dňa trafíme do toho správneho okamihu 😀

su_san
30. mar 2012

@kikaneu a ešte som zabudla...vieš čo znamená vidieť bociana????????????????? bude mimi čoskoro 😀 😀 😀

delideli
30. mar 2012

@kikaneu : ty si videla bociana?🙂 tak potom uz nie je o com..treba sa pripravit na to najlepsie 🙂
k nam na balkom uz stvrty den chodi akurat straka 🙂

kikaneu
30. mar 2012

@su_san cítim sa ako keby mali byť vianoce a nie veľká noc.....no našťastie učím už len jednu hodinu, keď túto nerátam, to nejak zvládnem 😉
@mel84 aj ja som si myslela, že sneh už nevidím, a aha ho.....taká fujavica vonku, že ledva dovidím na to bocianie hniezdo, chudák bocian tam stojí a asi riadne mrzne 😒

mel84
30. mar 2012

@su_san no ja praveze nechcem schudnut 😀 som kost a koza, tak ked chcem babatko tak nesmie ist uz ani gram dole 😠 😠
sak vies aky je moj nazor na ovu testy 😉 a sexikovat treba furt preventivne, aby sme nezabudli,ze co a ako 😀 prave som zistila ze akurat cez ovulku budeme doma u nasich, a maju spalnu pod mojou izbou 😀 😀 tak to bude vzruuuso 😉

luciok
30. mar 2012

@kikaneu Pozerám že tu tiež padajú také veľké snehové vločky, ale sú ťažké a mokré, takže sa to hneď topí. Asi by ma porazilo keby zas nasnežilo, pretože ešte pred pár dňami sa horko-ťažko topili kopy snehu.

kikaneu
30. mar 2012

@su_san
@delideli ach dievčatá, kiežby to tak bolo....no neupínam sa na nič, uvidíme o pár dní.....a bociana vídavam veľmi často odkedy sa snažíme a nič ešte....tak neviem, neviem 😀

mel84
30. mar 2012

@kikaneu neboj to sa rychlo roztopi, to len este take dozvuky zimy 🙂 sak fajne ked primrzol pri Vas, aspon uz nikam neodletiiii 😉
@delideli ze straky 😀 😀

kikaneu
30. mar 2012

@luciok tu sa už netopí, ráno sme išli do práce 10 minút dlhšie, cesta nebola vôbec odhrnutá, no des 😠

kikaneu
30. mar 2012

@mel84 tak u nás na dedine kde bývam nie je žiaden, ta ma veľmi potešilo, keď som bola prvýkrát v robote a zistila som, že tu v dedine majú hniezdo, rada sledujem kadejaké vtáky, v zime sme s manželom kŕmili sýkorky 😉 tak sme ich tiež pozorovali stále 😉

delideli
30. mar 2012

@kikaneu : tak ho potom treba klepnut po zobaku,nech sa tam uz tolko nemotka len tak podaromnici,ale nech pekne donesie jedno krasne babatenko 🙂

kikaneu
30. mar 2012

@delideli no kto sa tam bude škriabať k nemu do hniezda? 😀 inak teba boleli kríže predtým než si robila test?

luciok
30. mar 2012

@kikaneu Och fuj čo to tá zima ešte straší snehom..

kikaneu
30. mar 2012

@luciok neviem, ale tiež sa mi to nepáči

luciok
30. mar 2012

@kikaneu Von sa nedá nič robiť, to je ideálne na túlenie sa v postieľke 😀

su_san
30. mar 2012

@mel84 neboj, potom to naberieš na tie správne miesta 😀 a ani mi nehovor aké to je keď je niekto relatívne poblízku keď máte chuť na keksík...si ešte pamätám, že dávnejšie, keď sme s drahým neboli pár dní spolu a keď som prišla, tak sa na mňa vrhol a ja na neho...a to jeho mama bola dole v kuchyni...a to bolo také adrenalínové 😀 😀 😀 😀 😀 😀

su_san
30. mar 2012

@kikaneu toto bol taký špeciálny tehotenský bocian 😀 😀 😀

kikaneu
30. mar 2012

@luciok to by bolo príjemné, ale keď človek má toľko povinností, že na nič skoro nie je čas, tak sa na ten víkend teším, hlavne na to, že sa vyspím doružova konečne 😉
@su_san jáááj, tak potom dobre, no 😉

luciok
30. mar 2012

@kikaneu Teraz keď som tehu a strašne unavená, tak som šťastná, že som skončila s učiteľstvom, lebo asi by som to nezvládala: tých divochov čo sa nechcú učiť a robia si čo sa im zachce a prípravy...

vardzikova
30. mar 2012

Tak babky dnešna poradna dopadla dobre zatiaľ všetky vysledky mame ukažkove 🙂 a od pondelka nastupujem do robotky 😀

kikaneu
30. mar 2012

@luciok vidíš, ja nie som tehu a tiež som posledný týždeň nenormálne unavená 🙄 a to máš pravdu, deti dajú zabrať, keby si ich teraz videla, takí pokojní ešte neboli 😀 počítače, to je ich