Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
a inak pekne ranko ci vlastne den uz 😀
@lusinda1989 ahoj, Bianka sa páči aj mne 😉 je to pekné nezvyčajné ženské meno a je aj v kalendári 😀
@spula22 ahoj mamina, u nás akurát zasvietilo slnko a je modručká obloha, ale dokedy... 😅 inak od včera čistý apríl, počasie nevie čo so sebou 😠 dnes mi nie je moc dobre, žalúdok krúti a bolí ma ľavá pánvová kosť
@fifitko25 heh dakujem je to pekne meno ale nejde az tak k nasemu priezvisku skor ta nela a lucia ale dakujem... uz aj ty rozmyslas nad menami?
@lusinda1989 ahoj mojka, tak ako?????
@lusinda1989 jaaj uz mas zistene co to bude?? tak skoro?? my mame pre dievca Dominika 🙂
@mata_ba myslim, ze uz by mohlo byt daco vidno 🙂 mne uz bolo v 7 tyzdni vidno 🙂
@danjelca tu prsi ☹ ani von a maly je trochen nervny, ze musi byt doma ☹. babjko uz kopka 🙂 uz asi 2 tyzdne 🙂
@kikaneu ale nadej zomiera posledna 🙂 jasne maly uz babajko vola dominika 🙂aj ocino 🙂 tak som zveava, ci naozaj 🙂
@lusinda1989 tak mena boli ešte skôr ako fazulka 😉 to vždy sme sa zamyslali, ked sa niekomu narodilo baby, že ako by sa volalo to naše 🙂
@lusinda1989 no mojka statila som v pondelok hlas ale uz je to trochu lepsie. uz sa uzdravujem. a nemam nic nove. dufik mi zabera, uz nemam bolesti v podbrusku iba vcera ma trosku pichlo a palia ma strasne bradavky, ale to som mala aj pred tromi mesiacmi. takze z toho si nic nerobim 🙂 a co ake mena ste vybrali?????
@kikaneu dufam, ze bude vazne posledna 🙂 pre chalana mame bud Lukáš, alebo Adrian 🙂
@lusinda1989 davali ste to cez geneton??
@fifitko25 tak hadam to uz skoro prejde 🙂
@anett6212 to sa tesim mojka ze sa ti polepsuje a co si robila ze si stratila hlas???
a ktory DC si?
mena no zatial asi top vyber Nela LUcia a Bianka 🙂
@spula22 ano presne 🙂 nevedeli sme vydrzat 🙂 ale len mi to potvrdilo co som si myslela od zaciatku 🙂
@lusinda1989 joj mojka nic som nerobila iba som sa nakazila od krsniatok. strazila som ich a preslo to aj na mna. len je zvlastne ze mi nic nezabera ani calcium injekcie pretoze tie mi zabrali vzdy. a som presne 20 DC. a chlapcenske ziadne???? dievcenske su pekne. kamoska ide rodit v septembri a tiez chce dat dievcenske Bianka
@anett6212 no pekne teda od nich ... 🙂 a aj ste snazilkovali ci ?? a chlapcenske nam bude teraz nanic kedze cakame dievcatko 🙂
@anett6212 ahoj kočka, testla som a zatiaľ sú slabé,také dušíky sú tam, voľným okom viditeľné v pohode, ale ja aj dosť vody pijem, tak je pre mňa problém dodržať ten postup, že nepiť 2 hodky pre tým...testujem ďalej, uvidíme ako bude, mám ich ešte veľkú zásobu 😀
a som rada, že Ti pomohlo, len trebalo asik kus viac toho pokombinovať...a či príde alebo nie pani červená, to už teraz ovplyvníš jedine pozitívnym myslením, ale verím,že sa dočkáš čím skôr a budeme spolu tehuľkovať...ozaj, tvoj mužo berie nejaké vitamíny alebo nechystáte sa na spg???
@lusinda1989 keksikovali sme, ale nesnazilkovali. nemyslime na to. uzivame si jeden druheho. hej citala som potom vyssie, ze uz vies co to bude. joj tesim sa mojka. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 tak to je presne to... milovat sa lebo chcete jeden druheho a nie preto ze aby bolo babo 🙂
@anett6212 tak snáď sa blíži...uvidím či dačo poriadne uvidím,neverím im až tak na 100%, lebo nezaručia ti že vajko prasklo aj keď budú pozitívne, takže to je už v božích rukách 🙂
ja som sa len pýtala, či sa nechystáte na spg...ja pôjdem v máji k dokimu a ak dovtedy nič, čo isto už budem v tom 😀 😀 😀 , tak chcem, že by mi robil folikulku a ak bude tam všetko v poho, tak je na rade drahý...mne v januári už raz potvrdil, že ovu prebieha, že som tam mala tú tekutinu čo zostane po prasknutí vajka a vidíš, že sa zataiľ aj tak nezadarilo...drahý berie macu a fertilman 😉
@lusinda1989 ja ani nemyslím na to pri milkovaní, že robíme baby, túžime po keksíku obaja a bábo si síce veľmi prajeme, ale my sa milkuje kedykoľvek počas cyklu a nie len cez ovu dni...verím, že nám bude dopriaté z hora 🙂
@su_san no lebo podla mna chyba je ked sa moc chce a mysli sa len na to.... nam sa tak dlho nedarilo 🙂 ale verim ze aj ty sa coskoro pridas k nam 🙂
INAK BABY co keby sme zalozili temu tehulky z prvosnaziliek ????
@lusinda1989 my sa milujeme aj ked nemam ovulku. raz to isto pride 🙂
@su_san ja som sa to lekara pytala a povedal mi, ze staci ked sa budeme aspon rok snazit tak az potom nas bude riesit. zatial mi dal ten dufik. vyzera to, ze lapakre sa obratom vyhybam. dufik vraj podporuje tehotenstvo. ta ktovie. mozno to vijde. raz isto. 🙂 ja ovu testom neverim. ked som si ich robila, tak stale mi vysiel iba duch na teste. tak som sa na to vykaslala.

@mata_ba Gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂