Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@barushkaaam ak budeme mať chlapčeka, tak ten už teraz nemá voľný čas 🙂 lebo bude hrať futbal, chodiť na ryby a učiť sa mužské veci 🙂
keď som povedala svojmu, že by som radšej dievčatko tak mi povedal po chviľke rozmýšlania, že nevadí, veď aj tá môže hrať futbal a chodiť na ryby 😎
@nikinka1111 vsak raz sa mozno dozviete dovod, mozno ma na vase miesta nejake protekčne osoby alebo krachuje ....
@lenuska85 moj by najradsej 3 deti a vsetkych chlapov, ze dvaja budu v brane a dvaja budu hrat a potom sa vystriedaju. Moj muzik ma naivnu predstavu, ze si asi doma zalozi futbalove muzstvo 😀 tak som mu povedala, ze o pocte deti rozhodujem ja a hovorim dve 😀
@azzura to prvé 🙂
@nikinka1111 😠
@barushkaaam veď mi im to vysvetlíme 😎 aj ja chcem dve detičky, ale zatiaľ budem rada ak sa podarí jedno. ideálne by boli asi dvojičky ale to si neviem s mojou postavou predstaviť
@azzura čo už bude lepšie. teraz musím len zisti´t či som tehu 🙂
@nikinka1111 kedy mas dostat?
v pondelok. vlečie sa to od tej ovu 🙂
@lenuska85 jaaaj dvojicky su ze ake pekne 🙂 jedna kamoska caka...a vypada to, ze to bude parik 😉 a preco by si si to zo svojou postavou nemohla dovolit? ved na tom nezalezi 😉
@barushkaaam lebo mám 165 cm a 50 kg 😖 to by sa kde zmestili dvojičky 😀
@lenuska85 tak ja mam cca 173 cm a cca 61 kg, aj ked niekedy aj viac 😀 no co, chuti mi papat 😀
no ved ta moja kamoska mala pred tehu pomaly 50 kg aj k kufrom a botami a cakajuu 2 mimi naraz 😀
ale ja uz nemam nato nervy stale sa sledovat.vsak ak to ma prist ta to pride vhodny cas 😉
@barushkaaam fuha, ja si to neviem predstaviť čakať dvojičky 🙂
ale držím kamoške palce
@nikinka1111 tak som zvedava ci dorazi mrcha jedna
@lenuska85 ona uz ma prvy trimester za sebou, takze uz by malo byt vsetko v poriadku 🙂
no ved to, aka je utla a 2 deticky...ma veru poriadne brusko 🙂 ale co, hlavne ze su vsetci zdravi 🙂
@azzura určite sem dám vedieť. všetky ste tu také zlaté 🙂
@barushkaaam veď toto, toto je najdôležitejšie
@lenuska85 ale vošli by sa nejako 🙂 🙂 🙂
@nikinka1111 ale by sa fest tlačili chuďatka 😀
a pfuj pfuj nech mrcha nedorazí. to by ťa potom ani prepustiť nemohli nie?
oprava môjho grafu http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 .....ja mám dneska aký hlienik 😀 😀 😀 😀 že úúúúúplne veľa very good 😀 😀 😀 😀 minulý cyklus 14DC, teraz 13DC...treba využiť
@lenuska85 môj pracovný pomer tak či tak končí 31,12 ale to by som bolo pol roka na podpore a potom šup na materskú lebo by som ešte bola v ochrannej dobe a mala by som nárok aj na materskú nielen na rodičovský príspevok čo je chorých 190 eur od tohto štátu.
@lucecita tak šup šup snažiť nech sa zadarí 🙂
@nikinka1111 tak držím palce nech to vyjde. a k podpore od tohto štátu sa nebudem vyjadrovať, je to na zaplakanie.

@azzura ja sa už nestresujem. to nemá význam. nikto to nechápe, potom sme sa na tom už len dobre nasmiali, lebo to keby si natočím do mobilu, môžem to predať ako zábavný program 😀