Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Baby tak ja mam dnesny odber na hormonal. profil za sebou.....ale neviem kedy budu vysledky... zajtra skocim do roboty a kuknem to v PC,,,a doktorica sa mi ani nevyjadrila ze kedy mam prist ,..ale ak budu zajtra tak jej zajtra aj brnknem,,,dufam ze to bude ok 😖
inak dnes ma nejak zacalo pichat v podbrusku,,,
akurat muz vysiel z sprchy,,,a pyta sa ci som na mk.... a ze vas MAM VSETKY POZDRAVOVAT 😀 😀 😀 😀
aha kukajte... 😉
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
@lucecita velmi pekne ti dakujem... my sme sa dlho nevedeli rozhodnut ze kedy je ten spravny cas, robota, peniazky atd ale ako vsetci ostatni sme prisli na to, ze taky idealny cas asi nebude nikdy a tak sme sa v zime dohodli, ze v aprili sa dame do "prace" a budeme sa snazit.... bolo to len prvykrat a vobec neviem co nas na tejto ceste stretne, velmi dufam ze nebudu ziadne komplikacie... ale ked som si precitala tvoj prispevok tak tych komplikacii moze byt neurekom, ale som pozitivna 🙂 drzte sa, liecte sa a musi sa to podarit... antiku som vysadila uz pred rokom a pol a tak si myslim ze telo mam precistene az az 🙂
@anitka22 nemáš začo 😉 áno, problémy sú všelijaké, preto sme tu a pomáhame si tu navzájom...možno sa to ale teba netýka a podarí sa to hneď a ani pomaly nebudeš vedieť ako 😀 pozoruješ sa nejako cez výtok alebo ovu testami? či ani nevieš kedy máš ovu? a rok po vysadení antiky je dlho, ak očista je poriadna 😀 my sme si vraveli, že po svadbe začneme, ale začali sme až 4 mesiace po, lebo manžel sa nejak zasekol 🙂 ale potom sa odsekol a pustili sme sa do toho a nejde to ako sme si želali... 😖
@anitka22 ja som podobne na tom.. antiku som vysadila v novembri 2010 a snazit sme sa zacali od januara. no zatial nic
som si myslela ze to pojde hned, ale houbeles. v stredu idem k lekarke, nech mi spravi nejake testy, ci je vsetko ok. naposledy som bola na prehliadke v juni, tak pre istotu.
@lucecita čau 🙂 aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@nativanativa ahoooj cicuš krásne fotočky len tak dalej 😀

@kikaneu no super, ja že už budeš spať a nestihla som ťa....