icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
30. nov 2011

@nikinka1111 DíKY, JASNéééé, NECH SA ROBí čO SA ROBÍ, DNES TO PRÍDE 😀 😀 😀 😀

barushkaaam
30. nov 2011

Baby viem, ze vyzniem ako totalny debil, ale vysvetlite mi niektora tie grafy, co si posielate tu navzajom. Ja chapem na co to je....ale neviem odkial to stahujete, ako sa to tam zapisuje a podobne.

nikinka1111
30. nov 2011

@barushkaaam musíš sa zaregistrovať na www.fertilityfriend.com potom to je už jednoduché. vyplníš pár informácií o svojom cykle a značíš si graf každý deň.

barushkaaam
30. nov 2011

@nikinka1111 dakujem velmi pekne 🙂 ja som si to nikdy takto nesledovala, len som vedela kedy mam zhruba dostat mrchu a este som vedela kedy mam ovu podla hlienu.

nikinka1111
30. nov 2011

@barushkaaam ja sa podľa hlienu sledovať nemôžem. aj počas ovu som ho mala hustý biely.

barushkaaam
30. nov 2011

@nikinka1111 aha, tak to ja som mala prave ukazkovy. Ved podla toho som si aj naplanovala svoje prve tehu....som kukala, aaaa spravny hlien, tak ideme na to...a podarilo sa na prvy cyklus....len to zle skoncilo

nikinka1111
30. nov 2011

@barushkaaam ja som taký ukážkový hlien mala asi 4 dni pred ovu 😠 . snáď ti to tentoraz dopadne lepšie. držím palce

barushkaaam
30. nov 2011

@nikinka1111 a alchemylku pijes? ked nie, tak skus tu. Alebo tu niektore babenky uzivaju kvapky, to mozes vyskusat aj to.. 😉 a dakujem pekne za prianie 😉

lucecita
30. nov 2011

@barushkaaam @nikinka1111 ja mám podľa hlienu ovu dneska, som zvedavá čo ukáže graf...

barushkaaam
30. nov 2011

@lucecita tak ked to graf potvrdi, tak vypni konika a sup sup nato, nech su dve ciarocky 😉

lucecita
30. nov 2011

@barushkaaam pojdeme na to tak ci tak, uz som to oznamila manželovi 😀 😀 😀 😀

nativanativa
30. nov 2011

@nativanativa http://www.fertilityfriend.com/home/37feac neviem , obavam sa najhorsieho zase .... dnes mi ta teplota opat klesla

barushkaaam
30. nov 2011

@lucecita no tak to musel mat radost, ze budete mat prijemny vecer....drzim vsetky prstky nech sa zadari 🙂 😉
@nativanativa ahoj, my dve sme sa nestretli tuto ani nepamatam ☹

carie32
30. nov 2011

@anlady no konečne som tu. sedela som na porade... vieš čo ja som brala HAK od 16 rokov s malými prestávkami, teraz mám 29 rokov... a keby som vedela aké s tým budú problémy tak by som anti vysadila oveľa skor... ale čo už.. no a s tým sledovaním sa, meraním teploty, možem Ti povedať že včera mi z toho kvalitne preplo... strašnú depku som dostala, plakala som manželovi na pleci, nie a nie sa utíšiť... ale tak dneska je to už lepšie... a ako odreagovanie idem so psom von, alebo míňať peniaze do obchoďákov 😉 a ja som z hlohovca a ty si odkiaľ?

nejra
30. nov 2011

hormonalna antikoncepcia je najväcsie svinstvo, to nas ucili na fakulte.ziadny normalny lekar by nepredpisal svojej dcere toto...zeny nam skoncili na JIS s trombozou, skoro zomreli, trvale nasledky...mne samej spravila ako 16 rocnej problemy so srdcom,bola som prekvapena, ked som na rontgene stretla dalsie tri dievcata s tymi istymi problemami...potom sa zeny cuduju, ze nemozu otehotniet...

barushkaaam
30. nov 2011

@nejra presne pre toto by som HAK nikdy nebrala ☹ bala som sa, ze potom by bol problem otehotniet....zena mojho brata brala tiez x rokov HAK a tiez dlllllho nemohli otehotniet....uz aj kvoli tomu boli doma len same hadky a stresy ☹ my sme s tym mojim pouzivali kondom a mne to tak vyhovavalo...

carie32
30. nov 2011

@nejra ženy sa čudujú že nemožu otehotnieť????? a to som ako mala prosím ťa vedieť že to bude po vysadení takto???? tak hádam človek tomu lekárovi verí nie? určite by ma nenapadlo že mi dáva najvačšie svinstvo.... čo ja som nejaký medik alebo farmaceut??

nejra
30. nov 2011

je to velky farmaceuticky biznis...len naozaj velmi poctivy lekar by ta oboznamil s rizikami....

nativanativa
30. nov 2011

@barushkaaam no nechodila som sem ... ale asi opat zacnem ... mi chybate cicky 🙂 😵

nativanativa
30. nov 2011

@purina12345 neviem , obavam sa najhorsieho zase .... dnes mi ta teplota opat klesla

nejra
30. nov 2011

@carie32 to len aby vedeli aj ine, ze to nie je sranda a ty aby si oboznamila raz svoju dcerku 😉 , neboj sa, nevzdavaj sa, ked nieco clovek naozaj chce, skor ci neskor sa mu to splni!!! vela zdaru
a este nieco-ak si citala pribalovy letak-ja som ho citala aj ako sestnastrocna-80% rizik, mozno i viac tam bolo rozpisanych

purina12345
30. nov 2011

@nativanativa joooj moja, dufam že sa to nezopakuje, dufam že zajtra stúpne alebo aspoň sa bude pekne držať v rovine 😔

barushkaaam
30. nov 2011

@nativanativa no ved preto 😀 aj ty nam tu chybas, minimalne teda mne ano 🙂 neviem potom ziadne novinky od teba 😉

carie32
30. nov 2011

@nejra dobre moja pekná, tak som sa asi nestretla s naozaj veľmi poctivým lekárom, tak fakt neviem kde by som brala takéto zaručené informácie... tak nechápem čo tu píšeš, že sa ženy čudujú že nemožu otehotnieť!! hej sakra čudujem sa a dosť!! predpokladám že ty asi od fachu si pravda?

purina12345
30. nov 2011

@nejra @carie32 je to veľmi smutné že sa HAK predpisuje bez toho aby boli dievčatá informované o tom čo ich môže očakávať ☹

nejra
30. nov 2011

@carie32 nechapem preco sa rozculujes...len konstatujem a snad to niekomu pomoze ako vystraha aby sa nenapchaval tymto svinstvom ani po porode!!!

carie32
30. nov 2011

@nejra 😀 slečna najmúdrejšia sa ozvala! ďakujem za zhodnotenie mojho IQ, prosím Ťa odkráčaj do inej témy rozdávať múdre rady. Takých ako si ty by mali zasadiť, aby ich okolo nás plno vyrástlo...

nejra
30. nov 2011

@carie32 si trosku vztahovacna...vies kolko zien by podakovalo za tie mudre rady? vies, ja som videla aj mamicky po porode, ktore zacali uzivat znovu antikoncepciu a dopadli velmi zle, s mozgovou prihodou.ano som z fachu a preto mi neda nereagovat na prispevky.a ty sa nejeduj zbytocne, nemas preco.naco potom pridavas prispevky-ked niekto reaguje inak ako si zelas, uz hodnoti tvoje IQ a rozdava rady? to teda nie...ja som predsa nic nenapisala v takom zmysle, ze si blba, ked si sa napchavala s tabletkami...predsa som napisala, ze som ich uzivala aj ja a mala som problemy z toho...ale nedalo mi nepodelit sa so skusenostou...prepac ak som sa ta dotkla...aj to sa stava

carie32
30. nov 2011

@nejra máš pravdu som vzťahovačná, nechajme to tak...