Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ano a toto su druhe, tiez sa robia na lačno🙂
@momamo ach jaj minule ked som bola tak som myslela že odpadnem aka sombola hladna taksom si pre istotu vzala do kabelky aj rožok so šunkou a akonahle mi odobrala krv tak už som tiskala do hlavy tak sa zo mna potom smiali 😀 no čo ked som hladna 😀
@vardzikova ano, naše bábence su narovnako🙂
Idem zajtra do poradne..už budem 17+3...budu sa robiť trippple testy + aj k nim patrí meranie na sono?
ako to prebieha?
@vardzikova ahoj, ďakujem 🙂 ktovie ako to dopadne 😉
@mata_ba no veru 🙂 hovorila 🙂 len ktovie čo bude zajtra 😉
@azzura ahoj, je pekný len ktovie ako skončí 😉
@danjelca tak toto ti ja neviem povedať ja som dnes 16tt+2d takže tyžden za tebou ja idem na tie testy buduci utorok 😒 , ale ty ma potom možeš informovať 😀
@danjelca Sono ti robi zo spodu ..?? Lebo ak ti dava gel na brusko tak to je ultrazvuk a to neni dobre stale robit ...Sono sa moze, na tom nic neni zle🙂 Mna na jednych aj druhych testoch robil ultrazvukom a musi sa to lebo ide o merania babätka, chrbatik a podobne ... S cim sa presne porovnavaju uz neviem mas to na nete daj si do googla, mam to vsetko v tehu knizke ale nemam ju pri sebe🙂
@vardzikova ok poinformujem o priebehu:D
@kikaneu nooooo, tak tie by som si dala...no nech si potrápi makovku a kúpi dačo...je to na ňom a viem, že neostanem hladná, pretože ma vykrmuje, aby som pribrala 😀 ja pizzu nejak nemusím, kedysi sme na ňu často chodievali s mm a každý mesiac sme si ju objednávali do roboty na inventúru, tak som sa jej asi aj prejedla 😅
oki bežkaj, vidíme sa neskôr
@vardzikova vies co je zaujimave ze podla utz som menej ako ty ale na testy idem uz teraz vo stvrtok tak ja uz neviem naozaj som z toho jelen...asi si fakt dam ten termin podla MS

@momamo aha tak to bude asi toto lebo vysledky z predošlich mi hovorila že su vyborne z tychscreningovych 😎