Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@su_san ahoj, tak coto sa deje. ale aj mne ovu testy vysli negativne vsetky. ktovie ci som vtedy mala ovulku. ja som dnes 23 DC a stale ma to dole boli. a najhorsie je ked zakaslem. vtedy ma v podbrusku neskutocne pichne. tak neviem co to. skus vyckat. minuly cyklus som mala ovulku na 19 DC. tak uvidis ze co
@mata_ba no ved to 🙂 musia sa pekne zahojit 🙂 hovorim ze bude sranda ked pojdem v utorok dokimu a povie mi ze zacinaju foliky rast 🙂lebo kedze mam brat toto ako mrchu tak ked som ju dostala bud v nedelu alebo v pondelokmam to take zmiesane tak bude 9-10 DC cyklu co by odpovedalo potom rastu folikom nie?
@custy ja už prestavam veriť. Ja som mu min. tyzden bola vynadat v kostole, isla som od dokiho a akurat bola omsa, tak som sa tam stavila a pytala ho ze preco. Lebo som mala absolvovat 1IUI a to sa nekonalo, lebo mi nedorastli vajka, co doteraz sa nestalo a to som teraz brala aj tabletky
@moni1007 ani neviem, predsa len je to už dlhý čas a snažím sa nič nevyhladávať na sebe, lebo po toľkých sklamaniach som si uvedomila, že potom je to fakt o to horšie pre mňa, ale ako som už napísala azzure stále to dolieha na mňa a aj si poplačem keď som sama, lebo nechcem ten stres prenášať aj na manžela
@custy no ja som este nejak neplakala,aj ked slzicky mi uz vysli,strasne ma to hneva, lebo viem,ze by sme mu dali maximum lasky. a ja praveze stale rozpravam manzelovi,ze ma to trapi a pod aj ked som si uz povedal,ze ho tym obtazovat nebudem,ale jedine s nim sa dokazem tak otvorene rozpravat. o tom. a nasa rodina sa zacala rozrastat o male deticky a to na mna tiez dost posobi, nieze by som sa netesila z nich,ale hned ma chyti aj smutok..

@mata_ba hej ja este len o 5 dni cakam mrchu. takze je to skoro aj na testovanie. tak neviem co mam robit. beriem dufik a vecer ked som ho vzala, tak ma prestalo boliet potom do polhodiny. isto to tehu nebude