Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ináč, som zabudla : AHOJTE BABUĽKY 😉
@lucecita ahojky 😀
@lucecita ahoj mojka, som rada, že aspoň toto máš za sebou 🙂 a vychádzky, no teda 🙂 ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 test urobím ráno, ak teplota neklesne, cítim sa stále ako na mrchu, plus tie kríže príšerne bolia keď sa potrebujem zohnúť a dnes sa mi aj hlava zatočila, čo sa mne nestáva....tak som sama zvedavá, že čo sa to tam deje, dnes som 13 DPO a zatiaľ som ani viac DPO nikdy nebola, takže ak nepríde mrchaňa, od zajtra mám meškanie 😉
@kikaneu no mojka, aj keď si klesla, nevadííííí...uvidíme zajtra ráno 😉 ale viem ako to berieš, tak som s tebou 🙂 aj ja som bola prekvapená z tých vychádzok, ale som im nesmierne rada...mám narodky budúci týždeň, tak treba nakúpiť a aj na sviatky treba pokupovať, tak supeeeeeeeer a dneska som sa prešla po meste, krásne a teplúčko máme 😉
@franzziska čavinko moja, ako? stále špiníme, ako som čítala 😠
@mistisa nazďooooo 😀 ako?
@kikaneu oki, tak potom sem hoď foto, som zvedavá aký sú 😉 aj tu bolo do obeda všelijako, ale teraz je krásne...ja idem dusiť mäsko na hríboch a ryžu, budeme mať dnes aj zajtra a piatok a sobotu niečo spravím bezmäsité...asi tie palacinky jeden deň, čo chcel mm na dnes a druhý deň vysmažím syr s opekanými zemiakmi 😀

@vardzikova micinka ahoj, si tu?
@kikaneu ahoj micka, práve som došla domov, vyzerá to super, vybral čo mal (a išlo to poriadne ťažko) a dal mi aj vychádzky 10-12 a 15-17 čiže som voľnááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 a mal super náladu, tak sme sa zasmiali a ani náhodou ešte nemám výsledky...a ty ako s grafom, testík až zajtra? som napnutá, čiže hneď píííííííííííš 🙂 🙂 🙂 🙂