icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
4. apr 2012

@vardzikova micinka ahoj, si tu?
@kikaneu ahoj micka, práve som došla domov, vyzerá to super, vybral čo mal (a išlo to poriadne ťažko) a dal mi aj vychádzky 10-12 a 15-17 čiže som voľnááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 a mal super náladu, tak sme sa zasmiali a ani náhodou ešte nemám výsledky...a ty ako s grafom, testík až zajtra? som napnutá, čiže hneď píííííííííííš 🙂 🙂 🙂 🙂

lucecita
4. apr 2012

Ináč, som zabudla : AHOJTE BABUĽKY 😉

franzziska
4. apr 2012

@lucecita ahojky 😀

kikaneu
4. apr 2012

@lucecita ahoj mojka, som rada, že aspoň toto máš za sebou 🙂 a vychádzky, no teda 🙂 ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 test urobím ráno, ak teplota neklesne, cítim sa stále ako na mrchu, plus tie kríže príšerne bolia keď sa potrebujem zohnúť a dnes sa mi aj hlava zatočila, čo sa mne nestáva....tak som sama zvedavá, že čo sa to tam deje, dnes som 13 DPO a zatiaľ som ani viac DPO nikdy nebola, takže ak nepríde mrchaňa, od zajtra mám meškanie 😉

mistisa
4. apr 2012

@lucecita ajooooooj 😀

mata_ba
4. apr 2012

@kikaneu juuuuuj,mam taky pocit,ze si nova tehulka 😉

lucecita
4. apr 2012

@kikaneu no mojka, aj keď si klesla, nevadííííí...uvidíme zajtra ráno 😉 ale viem ako to berieš, tak som s tebou 🙂 aj ja som bola prekvapená z tých vychádzok, ale som im nesmierne rada...mám narodky budúci týždeň, tak treba nakúpiť a aj na sviatky treba pokupovať, tak supeeeeeeeer a dneska som sa prešla po meste, krásne a teplúčko máme 😉
@franzziska čavinko moja, ako? stále špiníme, ako som čítala 😠
@mistisa nazďooooo 😀 ako?

mistisa
4. apr 2012

@lucecita ja tak v pohodke mojka.lepsie veru lepsie.len ma strasne svrbia tie ranky ☹ a nemozem skrabat jooooj 🙂 ale inak pohodka a ty moja ako?

lucecita
4. apr 2012

@mistisa škrabkaj si krúžívimi a jemnými pohybmi okolo raniek, to pomáha 😉 viem o čom hovorím 😀 ja už dobre, ale nebolo dobre... 😀 😀 😀 😀

azzura
4. apr 2012

@mistisa ta ranka v pupku je otravna, ja som s nou mala dlho problem, sa mi otvarala. Ostatne dve co su po stranach su ok. Si to cisti aj liehom.

azzura
4. apr 2012

@kikaneu ahoj, pekne si držiš teplotku. Som zvedava na testik 😉

mistisa
4. apr 2012

@lucecita a coze bolo mojka hm? skusim veru 🙂 joj dobreeeee 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
4. apr 2012

@azzura aha no ja tu v pupku ani neviem ze mam 🙂 mne svrbi ta po bruchom 🙂 lebo ja mam dve malicke ranky v pupku a jednu pod bruchom 🙂 ale este mam stehy tak sa mi neotvara este dufam ze sa ani nebude.to ti krvacalo az ked dali stehy von ze? akolko si mala stehy?

azzura
4. apr 2012

@mistisa ja som mala vstrebatelne stehy, takže mna to dlho skrelo. A ta ranka v puku sa mi otvarala ked som dlho sedela skrcena v praci pri PC. Jejj, teba inde dierkovali 😀 😀

lucecita
4. apr 2012

@mistisa to už dávnejšie, preto viem ako treba škrabkať 😀 😀 😀 😀 a že je to supeeeeeer, taká úľava 😅

mistisa
4. apr 2012

@azzura chacha no veru 😀 ja nemam vstrebatelne mne budu vyberat v utorok ☹ chichi uz nech su vonku 🙂 no to ja nesedim tolko veru hm ale nemozem sa ani namahat 🙂

mistisa
4. apr 2012

@lucecita joooooj uplnaaaa 😀

azzura
4. apr 2012

@mistisa už sa tešiš na kotrolu dokimu, čo 😀

azzura
4. apr 2012

@lucecita ahoj marod, už je lepsie, či?

mistisa
4. apr 2012

@azzura no viesco veru ano neviem na com som ci to pomohlo ci nie ci co 🙂 ak ano tak by mal vidiet aj nejake foliky ako rastu 🙂

kikaneu
4. apr 2012

@mata_ba
@azzura aj ja som naň zvedavá, ďakujem dievčatá za podporu, no pozerala som svoje staré grafy, tie keď som mala luteálku 13 dní, tak až na 14DPO bol ráno pokles a potom doobedu došla mrchatá....tak ktovie, čo tá teplota urobí zajtra

lucecita
4. apr 2012

@azzura jasnééééééé, už je dobre a oddnes aj vychádzky mám 😀 a ty ako?

mata_ba
4. apr 2012

@kikaneu predpovedam,ze zajtra stupne o 0,1 stupna 😉 alebo bude rovnaka...ci?moc ti drzim palce moja...

azzura
4. apr 2012

@mistisa mne napriklad začal fungovat Ľ vaječnik

kikaneu
4. apr 2012

@lucecita no, tak paráda, aj my máme dnes pekne, hoci to doobeda vyzeralo všelijako 🙂 som rada, že si ty rada, ďakujem za podporu 🙂 dnes nevarím, idem upratať kúpeľňu a keď príde manžel tak pôjdem pozrieť havkov 🙂 aj odfotím, už sú krásne veľké 😉

kikaneu
4. apr 2012

@mata_ba uvidíme Maťka 🙂 a ešte raz ďakujem 😉 vy sa ako máte s fazuľkou?

azzura
4. apr 2012

@kikaneu vsak zajtra odmeras a uvidis. S BT si na tom rovnako ako ja...drzis sa furt hore a potom velky pad a mrchana 😠 , ale teraz to tak nebude 😉

azzura
4. apr 2012

@lucecita super, takže si možeš uzivat slniecko a ovchody 😀 . Ja cakam na zajtrajsiu mrchanu a dufam že tento cyklus uz vajka nesklamu a pojdem konecne ta no moje 1.IUI

lucecita
4. apr 2012

@kikaneu oki, tak potom sem hoď foto, som zvedavá aký sú 😉 aj tu bolo do obeda všelijako, ale teraz je krásne...ja idem dusiť mäsko na hríboch a ryžu, budeme mať dnes aj zajtra a piatok a sobotu niečo spravím bezmäsité...asi tie palacinky jeden deň, čo chcel mm na dnes a druhý deň vysmažím syr s opekanými zemiakmi 😀

kikaneu
4. apr 2012

@azzura to hej, odmeriam a uvidím, ak klesne, tak už ani netestujem.....vďaka 😉