icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
4. apr 2012

@vardzikova vidíš, nemala si sa trepať do roboty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bolo ti to treba? 😅

vardzikova
4. apr 2012

@lucecita ale no nebud na mna taka zla

lucecita
4. apr 2012

@vardzikova šak som tam dala kopec smajlíkov 🙂 tak ale prepáč, ja mám dneska dobrú náladu, vieeeeeeeeeeš?

mistisa
4. apr 2012

@vardzikova @lucecita ale sa vyskrnate baby 🙂 tu je fakt dnes dobra nalada tusim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
4. apr 2012

@lucecita a nemohla som odfotiť havkov, lebo som vonku zistila, že baterka vybitá 😀 tak zajtra 🙂

lucecita
4. apr 2012

@mistisa no u mňa je, neviem ako u iných 😀 😀 😀 😀 😀
@kikaneu nevadí, tak zajtra, šak máš voľno, tak môžeš po svetle 🙂

delideli
4. apr 2012

@kikaneu : drzim palce, nech sa teplotka drzi 🙂

vardzikova
4. apr 2012

@kikaneu cica a už si testovala? alebo budeš zajtra?

kikaneu
4. apr 2012

@delideli ďakujem 🙂
@lucecita veru a ešte nám ani elektrina nepôjde 😠

kikaneu
4. apr 2012

@vardzikova zajtra Kati, ale len ak teplota neklesne 😉

lucecita
4. apr 2012

@kikaneu prečo nepôjde, idú vás vypnúť? šak bude svetlo na obed, či kde ich máte?

vardzikova
4. apr 2012

@kikaneu jupííííí teším sa na // určite to tam bude ,,, verim tomu 😀 hovorila si mm že chceš testovať?

kikaneu
4. apr 2012

@lucecita idú čosi opravovať....ja len, že sa tu zjavím ráno do ôsmej.....a potom až niekedy poobede
@vardzikova ďakujem....nehovorila, ale ešte bude doma, tak mu hneď poviem výsledok

mistisa
4. apr 2012

@lucecita no aj u mna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj ja mam dobry dnik dnes 🙂

lucecita
4. apr 2012

@kikaneu tak daj do osmej výsledok testu a ja ti napíšem 😀 😀 😀 ja ale spinkávam do deviatej, ale ja sa zobudím, bo budem zvedavá na výsledok 😀

vardzikova
4. apr 2012

@kikaneu a ja ho už viem teraz 😀 ja mam taky pocit v kostiach 😉 🙂 😀

kikaneu
4. apr 2012

@lucecita dám, dám....okolo pol siedmej tu už budem, keď manžel odíjde do práce 🙂
@vardzikova som zvedavá, či ťa pocit nesklame 😉

lusinda1989
4. apr 2012

@kikaneu mojko drzim palceeee 🙂

vardzikova
4. apr 2012

@kikaneu mna máááálo kedy sklame 😀 a niesi ani trošičku nervozna?

vardzikova
4. apr 2012

Babule neviete ako to je s dovolenkou pred materskou? mame narok na plnych 20 dni alebo len polovicu z toho?

lucecita
4. apr 2012

@vardzikova odpoveď máš na skype 😀 nárok máš na 1,5 dňa voľna na mesiac a vynásob si to počtom mesiacov dokedy budeš pracovať 😉

kikaneu
4. apr 2012

@lusinda1989 ďakujem 🙂
@vardzikova som zvedavá, fakt....nervózna nie som, stále mám pocit, že červená zajtra dôjde a len ma naťahuje

nancycka
4. apr 2012

@e.l.i zbytocne sa nestrachuj, mozno to nie je az take zle, lekari to niekedy prehanaju, ako napisala mistisa, ze ju nastrasil...vzdy je nejaka sanca, a keby ju nevidel jeden lekar, treba hladat odpovede a moznosti u druheho. ale uvidis, co ti povedia....drzim ti palceky, daj nam vediet....

vardzikova
4. apr 2012

@kikaneu ale moja preč s takými to myšlienkami 😀

kikaneu
4. apr 2012

@vardzikova ťažké to je, keď bruško tak mrchovsky bolí 😠

vardzikova
4. apr 2012

@kikaneu ale moja mrchovsky boli aj ked si tehu 😉 🙂 joj tešim sa na zajtrajši test normalne som taka nervna ako by som testovala ja 😀

kikaneu
4. apr 2012

@vardzikova ja viem, už mi to veľa tehu kočiek vravelo, no radšej si nerobím nádeje, ľahšie rozdýcham prípadné sklamanie 😉

vardzikova
4. apr 2012

@kikaneu aha maš v sebe taky obranny mechanizmus jasne chapem 😀

moni1007
4. apr 2012

@kikaneu ahoj. budem na teba mysliet a drzat palceky 🙂 snad bude test pozitivny 🙂

vardzikova
4. apr 2012

@kikaneu ja nikdy nezabudnem ako som testovala ja ... to bol zažitok na cely život totok,,, ved keby nebolo vas tak možno netestujem ani dodnes 😀