Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 no tak môj mangelko sa ešte pod tlakom neciti, dufam že ani nebude aj ked povačšine on ordinuje keksikovnie každu jednu noc 😀 😀 😀 ja sa už len prispôsobujem 😀 ,
palculienka2011: aj ja som rada. inak aky mas dlhy cyklus? ja okolo 29-30 dni.
@vardzikova: aj moj manzel sa snazi keksikovanie ordinovat, podla mojej teploty. lenze on ma skor opacny nazor. vydrzat co najdlhsie, aby mal co najlepsi material. ☹
ahojte, prišla som vás kuk 🙂
@ivka228 ja mam 27-28 a ovula mi prichadza dost skoro po MS, uz okolo 10-12dna, tak sa tesiiiim, muhahaaa 😎
caute baby konecne tu dbre ranko, vcera sme boli u dokiho a moj sa tak zadusoval, ze chce mimi, ze nas objednali na kliniku umeleho oplodnenia, neviem ako sa to povie, ja som v holansku, a dosiel domov a cely vecer hovoril ako nemame peniaze na mimi, no isla som z neho dokolien, 😀 😀 😀 😀 😀 , ale v poho neviem kedy nam daju termin poslu do schranky uvidm a tesim sa. Som zvedava co nas tam caka...... 😉
@palculienka2011 asi tak okolo 31-32
moj graf dnes, trocha sa to zas umudrilo http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
Baby, ovulka je vždy len v strede cyklu? nie je,však?
http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd Dobré ráno dievčatá. čo na to hovoríte. vidíte to tak pozitívne ako ja? a držte mi dnes palce, o 13,30 mám pracovný pohovor 🙂
@gelinka75 no pekne 🙂
@ivka228 ej ha tak to u mojho neplati 😀
@gelinka75 a tu je môj 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913
Babyy-prosím odpoveď :( (viď vyššie)
@anlady nemusí, može byť aj hneď na začiatku
@nikinka1111 aj na konci,ja som dnes 27 DC a ovulku mám teraz asi tretí alebo druhý deň (asi). môže to byť?
Babulky a aké máte skúsenosti s ovulačnými testami??
@anlady tak to neviem. ale možné je asi všetko
@anlady ja som robila a mala som pozitívny
@nikinka1111 niki pekneeee, vidim to velmi pozitivne 😵 😵
@kikaneu aj ty mas pekny graf, kym to ide hore je super, len nech to neklesa 😀 aj mne to skace
@nikinka1111 maš pekny graf, dufam že sa ti tam aj ostane
Ahojte dievčatá. Ozývam sa tu o dlhej dobe. Veľmi by som potrebovala poradiť. Som po potrate po neúspešnej inseminácii a teraz máme podanú žiadosť a poisťovnu na umelé oplodnenie. Roím si ale teraz ešte vyšetrenia o ktorých som sa dozvedela, že by bolo fajn si ich urobiť - hematologia (zistili mi nejaký rizikový hormon, ktorý spôsobuje nedokysličenie placenty,ale to sa dá liečiť v gravidite injekciami) a som objednaná na imuológiu a do tkanivovej banky na zistenie, či nie som alergická na manželove spermie. Treba ešte niečo predtým, ako pojdeme na to IVF? Alebo ani nie? Poradte mi, prosím, ked ž behám po lekároch, tak nech si všetko urobím naraz, ked sa bude dať.
Ďakujem a všetkým držím palčeky. Papa 🙂
@vikad wow, to si dost toho preskakala, ale tu asi nie su take baby co by uz podstupili umele. Hmm, mrzi ma co sa ti stalo. A preco ides hned na umele, dalsie IUI uz u teba je zbytocne robit? Predsa je to lahsií ukon. Co potrebujes by ti mal povedat lekar, lebo to je podmienka pri schvalovaní žiadosti

@vardzikova snad nepreslo, len sa citi trochu pod tlakom, aby podaval dobry vykon 😀 😀 😀 😀 a ovulu som este nemala, ale snad k nej uz konecne smerujem, zajtra urobim ovu test, tak sa tomu pozrieme na zubok 😎