icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
5. apr 2012

@kikaneu : aj ja dufam 🙂drzkajte sa 🙂

kikaneu
5. apr 2012

@delideli budeme sa snažiť 😉

fifitko25
5. apr 2012

@kikaneu skvele!!! Je to tam 🙂 blahozelam ... 😉

kikaneu
5. apr 2012

@fifitko25 ďakujem moja 🙂

franzziska
5. apr 2012

@kikaneu ale ved si bola spokojna tam nie? 🙂

fifitko25
5. apr 2012

@ivnik ahoj Ivka, podarilo sa tak nečakane 🙂 veľmi sa tešíme 😉

azzura
5. apr 2012

@kikaneu moja, ale ono to vzdy dojde najmenej vhodnu chvilu a nie vtedy ked to strasne chceme 😀 . Hlavne že to prislo, clovek zvladne vsetko 😉 .

lusinda1989
5. apr 2012

@kikaneu no tak ja sa neurazim ze na mna si zabudla ale veeeeelmiiii vam gratulujeeeeem 🙂

mata_ba
5. apr 2012

@kikaneu velmi ti gratulujem Kikuska 🙂 a veeeelmi sa tesim 🙂 len nech je vsetko v poriadku 🙂

lusinda1989
5. apr 2012

@mistisa milacik dakujem za ponuku ale na to je pre nas este skoro 🙂 nemala by som to kde skladovat... 🙂

vardzikova
5. apr 2012

@kikaneu jupíííííííííííííííííííííííííííííííí silno gratulujeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no vidiš cicuš moja intuicia ma nesklamala

mata_ba
5. apr 2012

Dobre ranko kocky 🙂 ako sa dnes mate?posledny den v robotke 🙂

@lusinda1989 ahoj moja..no akoooo??co si sa noveho dozvedela?

mata_ba
5. apr 2012

@mistisa Ahojky,dakujem za ponuku,ale este je na to skoro 🙂 ja budem take veci kupovat az ked to bude treba 🙂

franzziska
5. apr 2012

@mata_ba ahoj dobre

fifitko25
5. apr 2012

@mata_ba nám sa začal den úplne že "skvele", niekto sa nám pokúsil ukradnúť auto, rovno spopod okna bytu ☹ a k tomu ma rozbolelo hrdlo, cítim ako sa mi zbiera hlien

mata_ba
5. apr 2012

@franzziska tak to je fajn 🙂 a kde si nechala usmev??

@fifitko25 ahoj,no to snad nie ☹ ale neukradol ho,ze?ti ludia su hrozni ☹ mojka,ja od rana nadchu ako hrom,vecer som sa triasla ako osika...a tiez mam nutkanie stale prehltat.. "nieco" mi tam vadi 😖
rychlo sa vyliec..

vardzikova
5. apr 2012

Ahojte kočeny .. dnes nas čaka posledný den v robotke a od zajtra voľno , super tešim sa na predlženy vikend 😀

franzziska
5. apr 2012

@fifitko25 uf a jak to skusal? 😒

fifitko25
5. apr 2012

@mata_ba
@franzziska pekne vypacili zámok a vytrhli cely starter, pokúšali sa ho asi naštartovať, ale nešlo to Vďaka zabudovanemu imobilizeru... No ale urobili škodu, policajti moc šancí na zistenie páchateľa nedávajú... Tak pekne nám začali sviatky ☹

franzziska
5. apr 2012

@fifitko25 hm to ma mrzi, toto ma hrozne stve....takyto ludia... 😒 nam sice neukradli auto, ale dostali sa raz donho a vzali mi notebook.aj so vsetkymi vecickami s mojimi v nom..strasne 😖 😖

mata_ba
5. apr 2012

@fifitko25 juuuj,to je cele zle ☹ este stastie,ze mate imobilizer!je to hrozne,ale nastastie sa im to nepodarilo....teraz sa nesmies stresovat,opravite to a bude dobre...

mata_ba
5. apr 2012

@vardzikova ahojky..a tak si sa tesila do prace 😀 a teraz hura volno 😀

lucecita
5. apr 2012

@kikaneu takžeeeee bude ako nebolo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kto ti tu od začiatku vravel toto a že tam budú //? no predsa ja a stalo sa to síce v nie dobrú chvíľu ako píšeš, ale preto lebo malo a preto lebo si to nečakala a tak to má byť 😉 a už som sama, zradila si ma, toto sa robí kámoške? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som taká šťastnááááááááááááááááááá 🙂 🙂 🙂 🙂 gratulkaaaaaaaa a nech silnie a silnie a silnie a ste zdravučkí 😉

fifitko25
5. apr 2012

@franzziska
@mata_ba Ďakujem baby, jasne že opravime, hlavne že je auto tu 😉 a to sme chceli vyrazit na Martinky na chatu s priateľmi, pôjdeme az poobede ako poslední, kým to tu dáme dokopy... Esteze mame autá 2 🙂

danjelca
5. apr 2012

@kikaneu

gratulujem novej mamine!🙂))))))))

mata_ba
5. apr 2012

@fifitko25 najlepsie na koniec 😉 😀 no,tak si krasne uzite vyletik 🙂 my ideme v sbotu do LM 🙂 dufam,ze nam dovtedy necorknu auto 😀

franzziska
5. apr 2012

@lucecita
@kikaneu

jej jaka radost pre kiku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lusinda1989
5. apr 2012

@mata_ba ahoj milacik nelinku som nevidela mala som poradnu iba so sestrickou zobrala krv na testy, skontrolovala moc a tlak a vahu tod vsjo.... :(
a tak som ju chcela vidiet :(

mistisa
5. apr 2012

@lusinda1989 oki ja len skusam ci nahodou aj nemate niekoho znameho 🙂 a ako sa mavas? 🙂

mistisa
5. apr 2012

@mata_ba jasne mojko ja len skusam.ani znamu nemas ? to len tak ked sa nepreda sestra si ju necha a ked budem mat ja baby tak mi ju pozicia.ale len skusa ci sa preda ked nebude zaujem nebude aspon ja budem mat sedacku chachacha srandujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ako sa dnes citis? ja uz uplne minimalne krvacam klop klop klop pre istotu 😀 vyzera to na tu mrchu lebo to bolo take mrchovske cca 4-5 dni 🙂