Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ale ved si bola spokojna tam nie? 🙂
@kikaneu no tak ja sa neurazim ze na mna si zabudla ale veeeeelmiiii vam gratulujeeeeem 🙂
@mistisa milacik dakujem za ponuku ale na to je pre nas este skoro 🙂 nemala by som to kde skladovat... 🙂
@kikaneu jupíííííííííííííííííííííííííííííííí silno gratulujeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no vidiš cicuš moja intuicia ma nesklamala
Dobre ranko kocky 🙂 ako sa dnes mate?posledny den v robotke 🙂
@lusinda1989 ahoj moja..no akoooo??co si sa noveho dozvedela?
@mata_ba ahoj dobre
@franzziska tak to je fajn 🙂 a kde si nechala usmev??
@fifitko25 ahoj,no to snad nie ☹ ale neukradol ho,ze?ti ludia su hrozni ☹ mojka,ja od rana nadchu ako hrom,vecer som sa triasla ako osika...a tiez mam nutkanie stale prehltat.. "nieco" mi tam vadi 😖
rychlo sa vyliec..
Ahojte kočeny .. dnes nas čaka posledný den v robotke a od zajtra voľno , super tešim sa na predlženy vikend 😀
@fifitko25 uf a jak to skusal? 😒
@mata_ba
@franzziska pekne vypacili zámok a vytrhli cely starter, pokúšali sa ho asi naštartovať, ale nešlo to Vďaka zabudovanemu imobilizeru... No ale urobili škodu, policajti moc šancí na zistenie páchateľa nedávajú... Tak pekne nám začali sviatky ☹
@fifitko25 hm to ma mrzi, toto ma hrozne stve....takyto ludia... 😒 nam sice neukradli auto, ale dostali sa raz donho a vzali mi notebook.aj so vsetkymi vecickami s mojimi v nom..strasne 😖 😖
@vardzikova ahojky..a tak si sa tesila do prace 😀 a teraz hura volno 😀
@kikaneu takžeeeee bude ako nebolo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kto ti tu od začiatku vravel toto a že tam budú //? no predsa ja a stalo sa to síce v nie dobrú chvíľu ako píšeš, ale preto lebo malo a preto lebo si to nečakala a tak to má byť 😉 a už som sama, zradila si ma, toto sa robí kámoške? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som taká šťastnááááááááááááááááááá 🙂 🙂 🙂 🙂 gratulkaaaaaaaa a nech silnie a silnie a silnie a ste zdravučkí 😉
@franzziska
@mata_ba Ďakujem baby, jasne že opravime, hlavne že je auto tu 😉 a to sme chceli vyrazit na Martinky na chatu s priateľmi, pôjdeme az poobede ako poslední, kým to tu dáme dokopy... Esteze mame autá 2 🙂
@mata_ba ahoj milacik nelinku som nevidela mala som poradnu iba so sestrickou zobrala krv na testy, skontrolovala moc a tlak a vahu tod vsjo.... :(
a tak som ju chcela vidiet :(
@lusinda1989 oki ja len skusam ci nahodou aj nemate niekoho znameho 🙂 a ako sa mavas? 🙂
@mata_ba jasne mojko ja len skusam.ani znamu nemas ? to len tak ked sa nepreda sestra si ju necha a ked budem mat ja baby tak mi ju pozicia.ale len skusa ci sa preda ked nebude zaujem nebude aspon ja budem mat sedacku chachacha srandujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ako sa dnes citis? ja uz uplne minimalne krvacam klop klop klop pre istotu 😀 vyzera to na tu mrchu lebo to bolo take mrchovske cca 4-5 dni 🙂

@kikaneu : aj ja dufam 🙂drzkajte sa 🙂