icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
5. apr 2012

Babky dobre že som si doniesla z domu chlebik ... lebo by som bola opať umrela od hladu .. ja tomu vôbec nerozumiem, ked som bola doma vôbec som toľko nejedla ako ked som v praci 😖

vardzikova
5. apr 2012

@mata_ba tak ja sa ešte stale tešim do prace ale občasne voľno nikomu neuškodi 😀

danjelca
5. apr 2012

@mata_ba držím plačeky už určite bodečku budete vidieť🙂))

e.l.i
5. apr 2012

@franzziska hmm no ja mam od teho daleko...dnes si idem vypocut rozsudok....tam mi drzkaj palce..

e.l.i
5. apr 2012

@mata_ba ja idem o 12.30hod..len skoda ze nie s takou peknou a prijemnou temou ako ty...ja si skor asi vypocujem o mojej neplodnosti ☹
.. drzkaj sa matulka..babo bude isto v poriadku..... 😉

fifitko25
5. apr 2012

@e.l.i ale joj, žiadna neplodnost, lebo dostaneš po holej, jasne?? 😉 bude to v poriadku

delideli
5. apr 2012

@mata_ba : drzim vsetky palce co sa daju a tesim sa na spravy 🙂

lusinda1989
5. apr 2012

@fifitko25 zlatik a ty mas ist kedy k dokimu?

e.l.i
5. apr 2012

@fifitko25 ked som od vcera totoalne pesimisticka....mam pocit ze tohto je uz na mna vela..pred necelym mes. mi zomrela krsna,.... minul tyzd. starka...teraz toto .. od vcera vecer len revem.. nemam chut sa bavit s mm....a mam strach... ☹

svintekova
5. apr 2012

@mata_ba drzim silno palce

delideli
5. apr 2012

@e.l.i : niekedy sa toho na cloveka navali viac nez dokaze zvladnut,ale neboj, po kazdej burke musi taz vyjst slniecko a dufam,ze coskoro vyjde aj vam 🙂

lusinda1989
5. apr 2012

@mata_ba cicuuuus aj ja ti drzim palce 🙂 🙂 🙂

red_kika
5. apr 2012

@su_san ako u teba zienka?

fifitko25
5. apr 2012

@lusinda1989 az po Velkej noci sa mám ohlásiť, takze asi takto o týždeň 😅 a tiež mám miestami čierne myšlienky, kedže som zatiaľ "bezproblémova", asi teba naložiť aj mne po holej 😅

fifitko25
5. apr 2012

@e.l.i viem Čo prezivas, ja sa tiež stále trasiem či je Všetko ok, v novembrovkach uz 2 dievčatá odišli kvôli MA.... Ale treba hlavne myslieť pozitívne, teraz ti uz život prinesie aj tie pekne a šťastné chvíle 🙂 raz sa to predsa zlomiť musi 😉

red_kika
5. apr 2012

@e.l.i preco si myslis ze si neplodna??? nenasla som ziaden prispevok kde by si nieco take spominala.

e.l.i
5. apr 2012

@red_kika vcera som volala za vysledky dr hormonalneho profilu a vravela mi ze mam nizke hodnoty.. a ze zrejme neprebieha ovulka...tak ze dnes mam prist za nou a vsetko mi vysvetli a nasadi ma clostil...a muzikovy ATB bo ma nejakeho bacila.... 😒

e.l.i
5. apr 2012

@fifitko25 verim v tom ze smola sa raz zlomit musi....

lucecita
5. apr 2012

Ahojte žienky 🙂 ako sa dneska máme? ja som bola na opušťáku vonku a bolo super, ešte mám dnes jeden a aj ten využijem naplno 😀 😀 😀 😀

franzziska
5. apr 2012

@azzura no ja si spravim aspon vyletiky na bikeu 😀 😀

franzziska
5. apr 2012

ach jaj babulky...tak som dneska cakala dalsi krok...ale sestricka nedviha telefon....asi uz maju oddnes volno na gynde ☹ ..to mam za tu netrpezlivost

fifitko25
5. apr 2012

@lucecita Ahojky, my pôjdeme na velkonocnu chatu s priateľmi, boli ma Však hrdlo a trochu sa bojim, aby som neochorela... Teším sa ma trochu zmeny prostredia 😉 a kde si bola ked si taká happy? 😉

fifitko25
5. apr 2012

@franzziska dnes asi všetci fungujú trocha inak a ma skrateny velkonocny režim ☹ ale neboj, trpezlivosť rize prináša 😉

franzziska
5. apr 2012

@fifitko25 ☹ ☹ ☹

su_san
5. apr 2012

@red_kika ahoj mojenka zlatá 🙂 tak včera som konečne mala prvý skoro pozitívny ovu testík, tak dúfam, že dnes bude úplne pozitívny, som dnes 18DC, tak snáď to bude pekné 2// a ty ako kočka?????????? 🙂

lucecita
5. apr 2012

@fifitko25 len si dávaj pozor na seba, keď más miminko v brušku 😉 bola som v meste a u našich kuk a ešte mám jednu vychádzku, tak pôjdem nejakú tu údenú krkovičku kúpiť, nech máme 😀

red_kika
5. apr 2012

@su_san fuh, ja som myslela, ze uz mas aj po ovu 😨 tak dufam ze pride coskoro.
ja nic extra..21DC, sem tam ma pichne a nic vynimocne.. uvidime o tyzden ci pride mrcha alebo nie 😉

red_kika
5. apr 2012

@e.l.i juuj tak to mi je luto ☹ ale verim ze lieky pomozu - obom

fifitko25
5. apr 2012

@lucecita no troška mám strach, ale snáď to bude ok... ja som celkovo bezproblémová zatiaľ... nič nebolí, zle mi nie je... mám len trošku citlivejšie prsia a ráno žalúdok na vode, nemám chuť na nič.... ale potom popoludní je to už ok... aj únava sa zmiernila, už nespím toľko.... sa až niekedy obávam, že keď nemám príznaky, či je všetko ok... 😔

fifitko25
5. apr 2012

@franzziska a mali ti povedať dnes nejaké výsledky? ak áno, prečo kázali volať, keď majú dovolenku? nechápem 😕