Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba tak ja sa ešte stale tešim do prace ale občasne voľno nikomu neuškodi 😀
@franzziska hmm no ja mam od teho daleko...dnes si idem vypocut rozsudok....tam mi drzkaj palce..
@fifitko25 zlatik a ty mas ist kedy k dokimu?
@mata_ba drzim silno palce
@mata_ba cicuuuus aj ja ti drzim palce 🙂 🙂 🙂
@lusinda1989 az po Velkej noci sa mám ohlásiť, takze asi takto o týždeň 😅 a tiež mám miestami čierne myšlienky, kedže som zatiaľ "bezproblémova", asi teba naložiť aj mne po holej 😅
Ahojte žienky 🙂 ako sa dneska máme? ja som bola na opušťáku vonku a bolo super, ešte mám dnes jeden a aj ten využijem naplno 😀 😀 😀 😀
@azzura no ja si spravim aspon vyletiky na bikeu 😀 😀
ach jaj babulky...tak som dneska cakala dalsi krok...ale sestricka nedviha telefon....asi uz maju oddnes volno na gynde ☹ ..to mam za tu netrpezlivost
@franzziska dnes asi všetci fungujú trocha inak a ma skrateny velkonocny režim ☹ ale neboj, trpezlivosť rize prináša 😉
@fifitko25 ☹ ☹ ☹
@lucecita no troška mám strach, ale snáď to bude ok... ja som celkovo bezproblémová zatiaľ... nič nebolí, zle mi nie je... mám len trošku citlivejšie prsia a ráno žalúdok na vode, nemám chuť na nič.... ale potom popoludní je to už ok... aj únava sa zmiernila, už nespím toľko.... sa až niekedy obávam, že keď nemám príznaky, či je všetko ok... 😔
@franzziska a mali ti povedať dnes nejaké výsledky? ak áno, prečo kázali volať, keď majú dovolenku? nechápem 😕

Babky dobre že som si doniesla z domu chlebik ... lebo by som bola opať umrela od hladu .. ja tomu vôbec nerozumiem, ked som bola doma vôbec som toľko nejedla ako ked som v praci 😖