icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

su_san
5. apr 2012

@red_kika tak testovala som pekne každý deň a nič nebolo, len duchovia, síce viditeľný ale to mi bolo na nič a včera konečne taká pekná silná palička, tak ale ešte kus by mohla zosilniť, sme si keksíkovanie nechali až na dnes, tak snáď sme to neprešvihli...no veď bude ako nebolo 😀

lucecita
5. apr 2012

Babyyyyy, dnes som dostala 5 VIP dní na FF a to ma nejak nakoplo začať merať či nie? 😀 😀 😀 😀 😀 potrebujem raduuuuuuuuuu, lebo som si povedala STOP a že nebudem merať 😀 😀 😀 😀

fifitko25
5. apr 2012

@lucecita no nekúp to 😀 😎

lucecita
5. apr 2012

@fifitko25 šak to a čo teraz? 😀 som z toho mimo a moje zásady sú fuč 😀 😀 😀 😀

red_kika
5. apr 2012

@su_san tak drzim palceky dneska

fifitko25
5. apr 2012

@lucecita podľa mňa je to výzva a jasné znamenie 😀 😀 😀 😀

delideli
5. apr 2012

@lucecita : no neda sa odolat🙂aspon na tych 5 dni a potom uvidis 🙂

lucecita
5. apr 2012

@fifitko25 asi to tak fakt bude, len práve teraz na sviatky mám vstávať o 6-tej? 😀 😀 😀

lucecita
5. apr 2012

@delideli ja asi neodolám a zásadu dávam bokom 😀

fifitko25
5. apr 2012

@lucecita odmeriaš, otočíš na druhý bok a spíš ďalej 😀 😉

delideli
5. apr 2012

@lucecita : dobre robis 🙂ja som tiez nedavno mala tych 5 dni gratis a zistila som ake to ma vychytavecky to VIP vselijake pekne,co som dovtedy ani nevedela 🙂napr. to prekladanie grafov (akurat,ze ja som si mohla prelozit asi tak 2,ale aj tak 🙂)

lucecita
5. apr 2012

@fifitko25 no tak to bude asik najideálnejšie, ešte aj cikať skočím 😀 taaaaaaaaak ja zasa meriam 😀 a tu je zatiaľ môj graf negraf 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita vyzerá dobre, nie?

lucecita
5. apr 2012

@delideli veď práve, že tie vychytávky 😀 😀 😀 a ukázalo mi ovu aj na moje narodky, tak budeme oslavovať v posteli 😀 😀 😀 😀 😀 a ako si na tom, ukáž ho 🙂

fifitko25
5. apr 2012

@lucecita nádhera 😀

lucecita
5. apr 2012

@fifitko25 noooooo, veď práve, nemôžem sa naň vynadííííííííívať 😀 zajtra tam pribudne prvá bodka 😀 to bude pocit znovuzrodenia 😀

delideli
5. apr 2012

@lucecita : no so skoncenim VIP clenstva skoncilo aj moje meranie 🙂 takze je minulocyklova krivka taka ohlodana,bez zaciatku aj konca,ale hlavne som chcela vediet,ci normalne ovulujem ,takze ucel splnila : http://www.fertilityfriend.com/home/delideli
a aj som si tam nastavila toho paradneho motylika 😀 😀
no a teraz cakam az odide mrska a zvazujem ,ze si aspon ovulku skontrolujem aj tento mesiac 🙂

moni1007
5. apr 2012

@kikaneu ahoj. gratulujeeeem 😀 a prajem,aby vsetko islo tak ako ma.... 🙂

ale ste tu toho riadne od vecera popisali... 😀

no a ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 pride mi to divne,ze takto po jednom stupam,,ale snad to je dobre 😉

delideli
5. apr 2012

@moni1007 : zaujimavy grafik 🙂tak len nech pekne stupa dalej 🙂

mistisa
5. apr 2012

@kikaneu mojka aj ja gratulujeeeeeem 🙂

mistisa
5. apr 2012

@e.l.i ahojko mojka.no co ako? nieco nove? hm? velmi vela sa tu pise a nestiham citat a to som PN keby chodim do roboty som uplne stratena chacha 😀

vardzikova
5. apr 2012

ešte dva a pol hodiny ja umrieeeeeeeeeeeeem

su_san
5. apr 2012

@kikaneu jéééééééééééééééééééééééj, gratulka kikuška, veľmi sa teším, že vám Pán Božko zoslal takýto budúci viynočný darček, opatruj sa mojka 😀

moni1007
5. apr 2012

@delideli dakujem... no dufam, ze bude mat uspesny koniec 🙂 a ty ako?

lucecita
5. apr 2012

@delideli aj ja chcem takého motílika 😀 napíš mi recept 😉 no tedaaa, to máš poriadny "graf" 😀 veru skontroluj, ja budem ovulovať okolo 12-14DC, takže uvidím ako to bude 😉
@moni1007 pekný výstup, pomaly ďalej zájdeš 😀 😀 😀

moni1007
5. apr 2012

@lucecita 😀 😀 😀 no tomu verim... a ty ako?uz ti je lepsie?bolesti presli ci este pobolieva?

vardzikova
5. apr 2012

@lucecita cicik jasne využi to 😀

lucecita
5. apr 2012

@moni1007 dnes pobolieva ľavobok, ale viem prečo 😀 hlási sa teta OVU 😀 😀 😀 😀 to budú sviatky 😀 vy ste poctivo snažilkovali?
@vardzikova prečo zasa umieraš, zasa podpätky? vajca kúpené? serkaj na robotu a choď domov 😀 😀 😀 😀 😀

danjelca
5. apr 2012

@mata_ba: tak ako? Bola bodka?🙂))

mattuliatko30
5. apr 2012

@mata_ba maťkááá...tak akoooo....dúfam,že sem hodíš ešte dnes info 🙂)) už sa neviem dočkať.... 😉 😉

mattuliatko30
5. apr 2012

@danjelca a ja čakám na info 😀 dúfam,že sa dočkáme 🙂

delideli
5. apr 2012

@lucecita : taaakze : ) : Klikni si hore na "Sharing",tam pod "Charting Home Page" klikni na "Graphical Tickers" a potom na "Customize Your Graphical Ticker"..V dalsom kkroku som si vybrala "Ruler/Slider" a potom uz len kliknes Next a zobrazia sa ti tie podlozky,je ich tam niekolkostran,az si nejaku vyberies,tak das znovu Next a vyberies si este ten pohyblivy obrazok,ktory ti bude ukazovat den 🙂
@moni1007 : mne prave pomaly konci 2.mrska po,tak cakam este na tretiu a potom sa do toho pustime 🙂