icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
5. apr 2012

@gelinka75 zajtra netestujem mojka, až v sobotu 😉
@lucecita veru, len tak bude, inak už nie....čakám to IP 😉

lucecita
5. apr 2012

@kikaneu a aj si sa dneska poďakovala v kostole?

kikaneu
5. apr 2012

@lucecita samozrejme moja 😉 veľmi rada tam chodím, no som smutná, že manžel nie ☹

lucecita
5. apr 2012

@kikaneu noooo, to viem, si mi už písala 😉 nebooooj, možno keď vám doki potvrdí fazuľku, tak bude chodiť rád a bude ďakovať 😉 a ako to ráno prebiehalo? okrem toho, že tam len dačo vidí 😉

kikaneu
5. apr 2012

@lucecita možno.....no on sa ani nemodlil, niekoľkokrát som ho o to prosila, aby sa pomodlil spolu so mnou, no bez výsledku 😒 ráno? zmerala som, opýtal sa, že ako? vravím, že stúpla, idem robiť test. ....odhováral ma, že ešte nie, že skoro 😀 tak som sa vycikala do pohárika, namočila test, počítala sekundy, vybrala, položila na umývadlo a išla som si naspäť ľahnúť k manželovi....ten asi aj zabudol, že som nejaký test robila, lebo sa dožadoval, vieš čoho.....tak som mu vyhovela, že čo už s ním a potom som išla mrknúť ten test a tam dušík, a ďalej už vieš 😉

lucecita
5. apr 2012

@kikaneu práve ma dosť pichá v pravom vaječníku tak ako keby ihlou ma pichali 😨 a počítala si 5 sekúnd? 😀 no tedaaaaa, takže aj ráno bolo čoromoro, pssssss 😀 😀 😀 ani som si nevšimla v grafe 😝 si musela byť riadne prekvapená, žeeeeee?

kikaneu
5. apr 2012

@lucecita fíha, to čo zas sa ti robí? 15 písali v návode 🙂 som to tam ešte nepoznačila....no aj som bola riadne 😀

minune
5. apr 2012

my zaciname teraz na jar

lucecita
5. apr 2012

@kikaneu no už to prešlo, ale to si myslím, že rastie folík a bude ovu 😉 dnes som 8DC a ja ju mávam 12-14DCtoľko prekvapení hneď na ráno, že si bola mimo a nepoznačila si to 😀 😀 😀 ja to chápem, aj keď // som nezažila 😔

red_kika
5. apr 2012

@e.l.i no vidis, priskore uzavery si robila... som rada ze to bolo len nedorozumenie 😀

kikaneu
5. apr 2012

@lucecita tak, tak 🙂 treba sa vrhnúť na manžela 🙂 ....úplne mi to vypadlo 😉

franzziska
5. apr 2012

@kikaneu modlitby pomozu 🙂

kikaneu
5. apr 2012

@franzziska viem 😉

lucecita
5. apr 2012

@kikaneu dneska nie, akosi sa dnes bojím...možno by sme dali raňajší, ten sme nemali ani nepamätám a aspoň ho prekvapím keď domeriam teplotu ako ty dneska 😀 😀 😀

kikaneu
5. apr 2012

@lucecita raňajší je aj tak najlepší 😀

franzziska
5. apr 2012

@kikaneu
@lucecita
baby o com zas hovorite ?? 😝 😠 😀 ci si zas domyslam? 😀 😀 😀

lucecita
5. apr 2012

@kikaneu heeeeeeeeej, no ja neviem či som ho aj mala....možno keď sme chodievali na víkendy na hory, ale fakt neviem....zajtra dám hlásenie, či sa mi podarilo zobudiť ho 😀

lucecita
5. apr 2012

@franzziska čo myslíš? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
5. apr 2012

@lucecita budem čakať, vypínam sa mojka....som unavená už....tak sa dobre vyspinkaj a prajem pekné ráno 😉
@franzziska mojka, my tu kadečo stíhame riešiť 😀 asi si nedomýšľaš 😉

lucecita
5. apr 2012

@kikaneu oki moja, ranné hlásenie je tvoje 😉 aj ja pôjdem, sme sa dohodli, že do pol hoďky pôjdeme do postele, tak dokukám kosti a vypínam 😀 dobrú noc aj tebe, sladké sny a vidíme sa ráno 😉 papa

mata_ba
6. apr 2012

Dobre ranko.babulky,zelam vam krasne sviatky,oddychnite si a uzivajte si 🙂

dominika1516
6. apr 2012

Dobre ranko Babiky potrebovala by som poradit som dnes 12DC a mam mrchovske bolesti a chcela by som sa opytat ci to moze byt ovulkou alebo zahniezdovanim 😉 .... Mimochodom krasne sviatky a vela vody 😀

mel84
6. apr 2012

@dominika1516 ahoj🙂 no kedze si 12 DC, tak predpokladam ze ovulkou🙂 zahniezdovat sa este nema co podla mna🙂

dominika1516
6. apr 2012

@mel84 ahoj 😉 ... Tiez som si myslela no viac by ma potesilo to druhe 😉 ... Nevadi tak kedze je ovulka tak treba makat 😀

mel84
6. apr 2012

@dominika1516 ked dobre zamakate, tak o tyzden uz mozu bolesti bruska znamenat uhniezdovanie 😉

anett6212
6. apr 2012

@su_san ahoj, tak celkom dobre, len ma obcas tak zaboli brusko presne ako ked mrcha ma prist. a prsia ma neskutocne bolia nemozem v noci ani spat kvoli nim. je to na nervy dobre. ked ma prist mrcha tak nech pride. sice cakam ju az v nedelu, ale predsa. inak ja som si robila ovu a aj tehu testy. tak ovu test mi vysiel s duchom a tehu boli prazdne, ale ja som to vedela lebo este skoro som sa testovala. a ako???? ovu bola?????

anett6212
6. apr 2012

ahojte dievcata. prejem Vám príjemné prežitie veľkonočných sviatkov plné pohody a lásky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anett6212
6. apr 2012

@mata_ba ahoj moja ako sa mas????????? 🙂

kikaneu
6. apr 2012

ahojte 🙂 aj ja vám všetkým prajem príjemný deň a krásne sviatky, oddýchnite si a načerpajte z nich silu, tak ako ja 😉

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita no čááááu, kde si? ešte spíš? ja už som po raňajkách a idem aj variť začať 🙂 graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 som zvedavá na ten tvoj 😉