icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
6. apr 2012

@kikaneu ja uz druhy den smrkam a z oci sa mi leje. a kaslem uz 3 tyzdne. neviems a toho zbavit

kikaneu
6. apr 2012

@kandee1201 snažím sa 🙂 no idem ja do kostola 🙂 majte sa tu pekne 😉
@anett6212 aj mňa tak bolí, tak držím palce, nech je aj u teba pozitívny test 🙂 ja som na 14DPO robila test a zajtra skúsim ďalší 😉

anett6212
6. apr 2012

@mata_ba dufam aj ja, ale priznaky na mrchu mam riadne. strasne ma bolia prsia. pisala som to aj vyssie babam. a brucho tiez ma boli. ona dorazi podla mna. a uz sa mi leje z oci a aj nosa. a kaslem uz 3 tyzden. tak neviem co sa to deje. pritom hrdlo ma neboli

pacica
Odpoveď bola odstránená
anett6212
6. apr 2012

@kikaneu tak vyskusam asi aj ja zajtra urobit, i ked viem, ze tam nic nebude. i ked ovu bol takmer pozitivny v utorok

pacica
Odpoveď bola odstránená
kandee1201
6. apr 2012

@anett6212 no som zvedava ako testnes 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
mata_ba
6. apr 2012

@anett6212 moja ja som si bola 100% ista,ze mrcha pride,lebo ma brucho bolelo uplne ako v prvy den mrchy..a vidis 😉 a nadchu mam aj ja.. 😉 juj.drzim.pastiky..
@pacica moja..tichucko gratulujeeem 🙂
@l_e_n_o_c_k_a a mojka..aj tebe potichucku gratulujem...nech vsetko dobre dopadne 🙂

A babyyyyy..sup k decembrovkaaaam 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
l_e_n_o_c_k_a
6. apr 2012

@pacica ja som uz nakazena 😀
@mata_ba diky moja 🙂

anett6212
6. apr 2012

@pacica mna asi pondelok muz musel na rukach z vane vybrat, pretoze ma tak boleli vajecniky. nemohla som ani krok urobit. po hodine to prestalo a take prechadzajuce bolesti mam od vcera a to len dole v podbrusku a raz na lavo a raz na pravo. väcsinou ma boli v den ked ma mrcha prist tak ju cakam a boli ma uz od vcera a prsia ma uz bolia tyzden. zacalo to bradavkami. strasne ma palili. potom sa pridali boky prs a teraz komplet cele

pacica
Odpoveď bola odstránená
anett6212
6. apr 2012

@mata_ba dakujem, ale aku mas nadchu lebo mne sa len z oci leje a nosa inak nekycham. ta neviem

pacica
Odpoveď bola odstránená
anett6212
6. apr 2012

@kandee1201 to aj ja. ale isto tam bude len /. nic od toho necakam. mam testy od lauritky. tak uvidime.

l_e_n_o_c_k_a
6. apr 2012

@pacica kukni o dve strany dozadu 😀 alebo do albumu 🙂 tusim to asi 4 dni 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
anett6212
6. apr 2012

@pacica to som mala take priznaky aj pred tromi mesiacmi a nic z toho nebolo. potom sa to ukludnilo a teraz je to tu opät len prsia bolia omnoho viac

su_san
6. apr 2012

@pacica @lenocka @kikaneu...kočky, všetky do mňa s tehu vírusmi...pripraviť sa pozor, teraz chytám...mehehe 😀 😀 😀 !!!!!!!!!!!!

zuzanka9999
6. apr 2012

@mata_ba sedem tyzdnov pretoze som brala ATB a az 5 tyzdnov po dobrati mozem ist na kontrolu a ak budu vysledky ok tak mozeme zacat snazilkovat.

anett6212
6. apr 2012

baby normalne ked urobim krok, tak ma pravy vajecnik zapichne, co krok, to pich

l_e_n_o_c_k_a
6. apr 2012

vypadá to tak, že ten MAREC bol ozaj plodný mesiac 😀 ale aj APRÍL bude 🙂

zuzanka9999
6. apr 2012

@fifitko25 najprv samovolny potrat potom mi nasli vo vyteroch ureaplasmu a vcera som na to dobrala ATB a az o pat tyzdnov mi mozu robit kontrolu po dobrati ATB cize realne mozeme zacat az v juni snazilkovat

moni1007
6. apr 2012

aj ja chcem tehu virusiky ☹ 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
su_san
6. apr 2012

@anett6212 no nič nie je stratené, možno bolo pred dvoma dňami na test skoro a zajtra už bude tak akurát 🙂 no tak sa pridaj k ostatným babám a ak nemáš záujem v tomto kole, tak pekne počkaj na mňa, lebo ja budem januárovka, keďže sme ovu si prepásli...ale vieš ako sa hovorí, keď si to najmenej želáš, resp. je najmenej vhodná doba pre nejaké okolnosti, tak vtedy to vyjde, veď pozri aj kikuška by mala nový job od septembra...a mne je jedno či vianočné či valentínske či veľkonočné alebo aké bábo, len nech si má nájde 😀 😀 😀

anett6212
6. apr 2012

baby aj na mna myslite s tehu virusikmi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
6. apr 2012

@anett6212 mojka ja len slabucku..v pohode dycham,ale semtam smrkam..ale kamoska mala brital..v kuse zapchany nos..ledva dycha..a to uz v 14tt..ja to mam vsetko teraz nejake slabe..prsia bolia len na dotyk,akurat mi narastli..podbrusko citim len obcas,raz viac,raz menej..a vcera a dnes som grckala,ale len raz..a castejsie cikam..ale to preto,lebo aj viac pijem..