Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@e.l.i asi tak nejak. tiez tuzim po babatku uz dlho. ale este som chodila do skoly. no a teraz sa ho neviem dockat a presne obavam sa tych tyzdnoviek, ze ked sa nam to teraz nepodarilo, tak potom uz vobec nie. ale minule som si povedala, ze aspon sa dam ja do poriadku,lebo na konci juna ma caka operacia oka, mam sedy zakal. a dovtedy si musim spravit predoperacne vysetrenia, kde spada aj rengen. a teraz ma doktorka este poslala na kardio vysetrenie a mozno bude treba aj geneticke testy spravit, lebo maju podozrenie na jedno ochorenie. tak ak to teraz nevyslo, tak to uz necham tak, prestanem to riesit a snad to vyjde dakedy neskor 🙂
@anett6212 a ja som čakala, že prídeš s foto // po všetkom tom... 😠 tak nech ti lekár šupky zmení tie lieky, lebo ti jednoznačne nerobia dobre...a nech ti zoberie HP alebo urobí folikulometriu...ja budem tak v máji chcieť, teda fofikulku, lebo hormóny som mala ok v januári a aj to som si vydupala, že po HAK som chcela vedieť ako som na tom 😉
@moni1007 poznám ten pohľad na biely test, je to hnusný pocit keď tam čakáš na tú druhú a nič... 😠 😠 😠 možno ešte vykukne, počkaj pár dní...a aj my sme tak šikovne prepásli ovu tento mesiac, ma pichalo 2 dni vo vajku a nemohli sme mať keksík, lebo drahý bol chorý, takže 😠 ...to ti píšem preto, že sa dá ovu prešvihnúť aj keď sme stále spolu a vám s mužíkom možno bude stačiť ten víkendík a bude bábo...samozrejme ak sa nepodarilo teraz... 🙂
caute
@moni1007 aj mne dnes klesla teplotka, uz druhy krat v tejto lutealke, to sa u mna nestava....hroane ma bolia cici a podbrusko ma uplne trha, od vcera je mi divne....robila som dnes rano test, ja by som tam aj videla ducha, ale radsej tomu neverim, kym nevidim normalnu ciarku.....bud sa nieco pozitivne stane, alebo pride mrcha jak hrom....a potom z toho nechapem, ze mam lutealku kazdy mesiac inak, niekedy desat, inokedy sestnast, to s mi zda velky rozdiel......
ale ked tento mesiac nic, uz na to kaslem, ma to vytaca, to cakanie, triafanie sa do ovu, meranie.....ked sa ma stat, sa stane.....
http://www.fertilityfriend.com/home/3a0e00/
@nancycka no ja mam tiez druhykrat pokles. a co sa tyka priznakov, tak ma sem tam slabunko pichne v podbrusku, prsia ma boleli teda statocne,ale to uz preslo, pre zmenu ma strasne bolia krize. mavam mrchovske bolesti, ktore dnes rano boli riadne, este silnejsie ako ked mavam mrchu. v noci nespavam a poobede som unavena. ale uz si nejdem robit nejake velke ilizie, nejaka nadej tam este je, ale len malicka. a kedy ti nema dorazit mrska? inak,ja som dnes tiez 10 DPO, ak dobre vidim tak aj. len prvy pokles som mala 7DPO a ty 5ty
@moni1007 @mistisa @l_e_n_o_c_k_a @fifitko25 @mata_ba a aj všetky ostatné,ktoré zaujíma,ako som dopadla 😉 takže až na to,že som tam čakala vyše hoďky 😀 nesiem dobré správy 🙂 vľavo 18mm,pravý vaječník už tiež vyzerá inak(neviem ako,ale ani ma to netrápi) a maternica sa už vystiela,hrubne,povedal,že mi teplota dobre ukazuje a že najbližšie dni by mala byť ovu,v piatok idem ešte raz a už hádam povie,že ovu bola (a teda ja to aj na teplote snáď uvidím 😉 ) a volala som s drahým a hovorím mu,že mám preňho zlé správy a on,že aké a ja,že musíme ešte sexovať 😀 😀 😀 tak sa zasmial 🙂 takže tak,som šťastnaaaaaaa 🙂
a @moni1007, držím palčuchy,aby teplotka pekne stúpla a ja ťa budem nasledovať o dva týždne 😠 😉
jaj a @mata_ba,ty si mala aké veľké folíky teraz naposledy? 😉
@anett6212 nooo a ked sa ma spyta,ze na co,asi by nebolo vhodne odpovedat,ze aby som si mohla pospat 😀
@vavenecka supeeeer,tak tebe to musi vyjst teraz! 😉 mojka,ja som bola na 13 DC a mala som vlavo 8mm vajko...doki povedal,ze malo byt min.13mm a napisal mi clostil...no a na 21 DC som mala vpravo 13mm vajko...takze mne pravdepodobne,prave to prasklo 🙂

@moni1007 neboj budeme maminky ... coskoro... a budeme sa smiat ako nam krasne rastu bruska,.,..ake sme nemotorne..ale aj ake sme s nimi pekne...a pak nas caka vyber kocikov...a dlhe noci... nevyspate s kruhami pod ocami... sa na to tak tesimmm