icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
10. apr 2012

@svintekova kto vie 😀 dnes som 20DC,možno o dva týždne,možno neskôr a najlepšie keby sa neukázala vôbec 😠 😀 😀

vavenecka
10. apr 2012

@mistisa no bomba moja,dnes samé dobré správičky 😉 tešííím sa moc z teba,budúci mesiac je tvoj 😉

mistisa
10. apr 2012

@nancycka no to ano veru moja 🙂 som aj ja nadmieru spokojna 🙂 je to super vsetko postupne krok po kroku a budeme tam 🙂 jupi.uvidime budeme snazilkovat úz teraz a uvidime mozno IUI ani nebude treba 🙂 bodaj by veru ale tak aj ked nie tak co pojdeme na IUI a potom to uz hadam vide 🙂 a ty ako moja? nieco nove?

vavenecka
10. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a supiš,som rada,že si dobre došla 🙂 jasnéé,posnažíme a bude mimčo 🙂
@nancycka veď ja viem a je super,že sa tu tak podporujeme 🙂 verím,že bude aj pre nás úspešný mesiac 😉

mistisa
10. apr 2012

@vavenecka veru aj som taka kludna isla z tej blavy ako nikdy este.uvidime co a ako hadam sa to po IUI podari 🙂 mozno sa uz teraz podari chichi -) ale aj ked nie tak IUI to isti 🙂 a ty co mojka ako?

mistisa
10. apr 2012

@vavenecka uz som si nasla 🙂 no mojka mooooc ti to oprajem a uvidis ze buduci mesiac je nas obidvoch 😀 budem drzat palcekyyyy a nech poriadno mm striela nech sa trafia tam kam maju 🙂 oki?

vavenecka
10. apr 2012

@mistisa musí sa podariť a hádam bude dobre strieľať,veď streľbu má natrénovanú na počítačovej hre 😀 😀 😀 takže už len // na teste 😉 a vám sa podarí tiež,neboj 🙂

nancycka
10. apr 2012

@mistisa ja obkukavam od rana ducha na mojom teste, som 10DPO, ale je mi nejako divne zle a vcera som skoro odpadla a hrozne ma boli podbrusko....do mrchy mi chyba este 4 dni....ked nahodou zajtra teplotka vystupi, testnem uz zajtra, inak az vo stvrtok.....mne doki povedal, ze u mna ma tazkosti sa uchytit vajo, jednak mam ten krcok zapaleny a tie ranky, a moze to ist aj na maternicu a ta je podrazdena....a tiez som mala trosku rozhadzanu stitku, vraj aj preto....ak to zasa nevyjde a bude dlha lutealka alebo silny duch, vraj ma objedna na ten zakrok na krcku, ale caka sa asi dva mesiace, aj viac..... tak tiez cakam, ako sa pan boh rozhodne, ci sa mam este obrnit trpezlivostou 😀

delideli
10. apr 2012

@e.l.i : drzim palceky aby tam bola pri dalsom testovani uz krasna ciarka..

bubacik5
10. apr 2012

ahojte babenky, dlho som tu nebola. co mate nove?

l_e_n_o_c_k_a
10. apr 2012

baby, kedy by som mohla skusit clearblue? 13 DPO nie je skoro?

bubacik5
10. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a podla mna uz mozes, ja som testovala 15 DPO a uz som tam mala 2-3 tyzden

svintekova
10. apr 2012

@vavenecka ja som dnes 18 DC. Tak to vyzera, ze budeme spolu testovat 😵 . Drzim silnoo palce 😉

vavenecka
10. apr 2012

@svintekova supeer 🙂 a ovu si už mala,či ešte len čakáš? 😉

svintekova
10. apr 2012

@vavenecka no ved to, ze nie som si ista. Vies teraz 24.3. som dostala prvu mrchu od MA. po 5 tyzdnoch a 4 dnoch tak ja teraz vobec neviem co a ako -tak skusame. Snazilkovanie nam odobril aj doktor kedze som nebola kyretazi a sama som sa vycistila.

svintekova
10. apr 2012

@vavenecka a ty si ako na tom s ovulkou? uz si mala?

vavenecka
10. apr 2012

@svintekova jasné,ale tak keď máte dovolené,nič vás nedrží snažilkovať a dotiahnuť to do úspešného konca 😉 dnes som bola na folikulometrii,vľavo 18mm,ovu zajtra/pozajtra aj ovutest tmavne,takže musí byť 🙂 síce neskôr ale lepšie ako vôbec 😀

svintekova
10. apr 2012

@vavenecka supeeeer, tak pekne snazilkujte. Drzim palce 😉

vavenecka
10. apr 2012

@svintekova budemeee a ďakujeme 🙂 ja vám tiež a potom už len ten krásny //ový testík sem dáme 😉

fifitko25
10. apr 2012

@bubacik5 no vitaj, ako sa máte? kedy bude kontrola? 😉

bubacik5
10. apr 2012

@fifitko25 no caaaau ako sa mas? v pondelok idem na kontrolu 🙂 a rozmyslam ci nepojdem na pn...

spula22
10. apr 2012

@jarmila82 super 🙂 gratulujem 🙂

fifitko25
10. apr 2012

@bubacik5 u nás už dobre, cez víkend som schytala nádchu ale poriadnu, ale už je to omnoho lepšie 😉 stále bolia prsia a dnes cítim také pnutie v brušku, jesť zatiaľ môžem, ale nie všetko mi dobre trávi, najradšej mám asi ovocie a sladké 😀 na kontrolu idem už zajtra o 17tej 😉 už ťa chytajú nevoľnosti?

spula22
10. apr 2012

@e.l.i drzim palce, nech je zajtra silnejsi 🙂

fifitko25
10. apr 2012

@spula22 mamina kedy budeš vedieť, čo čakáte? či sa chceš nechať prekvapiť? 😉

spula22
10. apr 2012

@fifitko25 ajojky 🙂 ak sa podari, tak buducu stredu 🙂 ak sa babjko otoci, ako ma a ak nie, tak sa objedname na 4D sono 🙂a ty ako chorobka??

bubacik5
10. apr 2012

@fifitko25 jj pomalicky...najprv mi bolo iba tazko. a dneska mi bolo zle na grc ani naobedovat som sa nemohla...a straaasne unavena, no nakonec som isla do prace. ale nebolo mi moc dobre. a bojim sa aj preto, ze su tam chory kolegovci. a ked som robila jarne poriadky zacala som zasa spinit, ked sa nenamaham a odpocivam tak nic, vsetko je ok....

bubacik5
10. apr 2012

@bubacik5 a preco ides az o 17? co tak neskoro?

fifitko25
10. apr 2012

@spula22 no už je to o 100 percent lepšie ako cez víkend, pekne som ležala, pila veľa čaju a naparovala sa 😉 a pomohlo 🙂 dnes cítim také pnutie v brušku, dosť intenzívne, neviem, či sa mimčo bojí zajtrajšieho obzerania alebo čo 😅 ... dúfam, že sa bajko otočí 😀

fifitko25
10. apr 2012

@bubacik5 no lebo chodím k doktorovi, ktorý cez deň robí primára v nemocnici a popoludní berie na vyšetrenia pacientky v rámci súkromnej praxe 😉